Arkadaşlar aktif olan bayanlardan yardım bekliyorum

nihaltuncay2362

Hala umudum war ALLAH imm
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
188
122
63
34
Biz bebek düşünüyoruz ama her defasında olumsuz sonuç alıyoruz bana bi kaç arkadas soğan kürünu önerdi bu konuda bilgisi olan ve kullanıp hamile kalanlar bi fikir werinn

Biz bebek düşünüyoruz ama her defasında olumsuz sonuç alıyoruz bana bi kaç arkadas soğan kürünu önerdi bu konuda bilgisi olan ve kullanıp hamile kalanlar bi fikir werinn

Canim sorunun neyse ona gore kür yapman gerek yumurtlama sorunun warsa tarcin bal corek otu cok iyi geliyo sogan kuru bildigim kadariyla iltihap a iyi geliyo yumurtanin kalitesini arttiriyo

Doktora gidin, eğer hiç bir sorun yoksa. Her gün ilişkiye girin bunu sırf bebek olsun amacıyla yapmayın. Düşünceler çok önemli stres olmamanız lazım. İlişkiden sonra 20 dkk bacaklarınız havada bekleyin. Duvara filan yaslayabilirsiniz. Sonra tuvalete gidebilirsiniz fakat ertesi güne kadar asla banyoya girmeyin. Allah hayırlı çocuklar nasip etsin. İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

ertesi güne kadar banyoya girmemek nedir yahu..Allah nasip ettiyse 1 kere bile olsa olur..Olasılığı artırmak için tabi ki tedbirinizi alın.Hemen ayağa kalkmayın,vaginal duş yapmayın vs.Kendiniizi bebek olacak diye sıkmayın ve rahat olun o an..

Haklısınız bnde şaşırdım hani asla duş almadan olmaz o günaha giremem sırf çocuk olsun die ya tabiki allah istese yapar demek ki wardir bi bildiği buna da şükür hayırlısı olsun ne diyim allahim cabalarimizi görüo olursa çok mutlu olucam ama bakalim sadece bayanlardan bilgi almak için açtım konuyu

Arkadaşlar gece ilişki olup ta sabaha kadar yıkanmayınca günaha mı girmiş oluyorsunuz yani? Hangi devirde yaşıyorsunuz allah aşkına? Hurafe bunlar. Sabah namaz kılacaksanız girersiniz duşa alırsınız boy abdestinizi kılarsınız namazınızı. Bu kadar kasmaya gerek yok.... Bebek o,lması için uzun süre sırt üstü yatmak çok önemli gerçekten de... Eşinizle yaptığınızı Allah insan soyunun devamlılığı için yaratmış. Bunun sonucunda hemen yıkanmazsan günah diye bişi yok... Günlerce öyle dolaşmayacaksın ya

Arkadaşlar çok saolun allah razı olsun bişey sorucam soğan kürü kullanan warmi ve kullanıp hamile kalanlar baya mesur bi uygulamaymis öyle duyumlar aldım

Arkadaşlar çok saolun allah razı olsun bişey sorucam soğan kürü kullanan warmi ve kullanıp hamile kalanlar baya mesur bi uygulamaymis öyle duyumlar aldım
Canım onu daha dün bana görümcem söyledi suyunu kaynat iç yumurta çatlatıyomuş die oluyomuş öle dedi inanmadım açıkcası

öncelikle ne kadar zamandır uğraşıyosunuz ben 1.5 yılda kaldım hamile biraz rahatlamanız cok önemli öncelikle bi doktoraa gidiin bi sorun varmı baktırın sonra düşünün bence kürleri

Canim sorunun neyse ona gore kür yapman gerek yumurtlama sorunun warsa tarcin bal corek otu cok iyi geliyo sogan kuru bildigim kadariyla iltihap a iyi geliyo yumurtanin kalitesini arttiriyo
Benim adet normalde 20 inde oluyorum 22 inde bitio ve bu ay sadece iki gün önce 1 gün oldum bitti ilginç bişey kan tahlili yaptırdım bebek yok ama Kimi dio geç döllenme olabiliyomus bnde kendimi çözemedim ya inanin kafam çok kaarisik

öncelikle ne kadar zamandır uğraşıyosunuz ben 1.5 yılda kaldım hamile biraz rahatlamanız cok önemli öncelikle bi doktoraa gidiin bi sorun varmı baktırın sonra düşünün bence kürleri
2 senedir evliyim son 5 6 aydır düşünüyoruz ama sık sık olamıyoruz sıkıntılı yani birlik olduğum için rahat rahat duşa giremiyorum bu yüzden olmuo ne biliyim

5-6 yıl kısa bi zaman öncelikle kasma düşünme bu konuyu ben 1.5 yılda kaldım cok kastım olmıcak dedim yok yumurtla gunu yok vs illaki şu gun yapmalıyız sonra eşim rahat ol bi kaç ay daha olmazsa doktora gideriz dedi sonra dini bi kitapta okudum bebek için dualar falan kadının gözünde aşk olcak bebek yapmak için değil aşkla yapacak yazıyodu tamam dedim attım kafamdan hayırlısı dedim 2 ay sonra hamileydim biraz sabır veren Rabbim vardır zamanı ama sen bi doktora git bi baksın yumurtalarına yinede

Yok cnm ya benim suan gayet ii geçen ay gittim bebeğe engel olan bi durumun yok merak etme dedi inan adet olunca bel ve karın ağrısı bni öldürüo ama bu ay bir gün oldum bitti ve ağrı falan yoktu suan sol kasigimda ağrı var batma gbi karnima vuruo hiç anlamis deilm acaba varmı bişey testte bişey cikmadi acaba geç döllenme olabilir mi yani biraz daha bekle sem mi kür kullanmiyim bu sure

biraz daha bekle bence vardır belki bebek kaç gun geçti adetin 1 hafta geçsin adetin tekrar test yap inşallah güzel haberler alırsın

biraz daha bekle bence vardır belki bebek kaç gun geçti adetin 1 hafta geçsin adetin tekrar test yap inşallah güzel haberler alırsın
Ins... ya 20 inde oluyorum 22 inde bitio ve bu ay bir gün oldum dün deil önce ki gün bitti ve bugün iki damla kan geldi offf çok karışık bir durum napicam bilmiyorum mecbur ayin 20 inde olmazsam gidip test yapıcam bklm o kadar farklı oldu ki bu ay suan napicm kara kara düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…