Arkadaşlar aktif olan bayanlardan yardım bekliyorum

Evet önce emin ol hamile olup olmadığından. İnşallah bebişin seninledir de bunlara hiç gerek kalmaz... :)
Ins cnm allah tüm bayanlar hayırlı ewlat nasip etsin bnde beklicem ama içimde hala umut war ne kadrda hayal kırıklığı yasasamda içimden BJ ses dio war die ama bakalm; (

Ins cnm allah tüm bayanlar hayırlı ewlat nasip etsin bnde beklicem ama içimde hala umut war ne kadrda hayal kırıklığı yasasamda içimden BJ ses dio war die ama bakalm; (
Bacım bu ne panik sakin ol biraz. Bir seneye kadar yolu var. Bi sene boyunca düzenli birliktelik olurda hamile kalinmazsa o zaman araştırmaya başlıyor doktorlar. Madem şüphen var 3-5 gün sonra testi tekrarla. Eğer yoksa Ovulasyon testi kullanabilirsin mesela. Ayrıca bildiğim kadarıyla soğan kürü iltihap falan temizliyo. Dediğim gibi telaş yapmak için 6 ayın daha var :)

o gece sabaha çıkmanın garantisi varmı peki?yıkanıp temizlenmenin hangi devrimi var,kasmayın falan demişsinizde,bi namaz vakti geçirmek zaten günah,imkan varken niye duşa girilmesin...

Zamanı varda bn artık bekliyemiyorum ki

o gece sabaha çıkmanın garantisi varmı peki?yıkanıp temizlenmenin hangi devrimi var,kasmayın falan demişsinizde,bi namaz vakti geçirmek zaten günah,imkan varken niye duşa girilmesin...
Kesinlikle ölüm war sonuçta yarına cikicagimizi bilemeyiz allah bilir o yüzden her zmn temiz gezmek en doğrusu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…