arkadaslar arasinda cinsellik konusulmasi dogrumu

kadınlar gitti bu anlatılanları şu kocasıyla şunu şunu yapıyormuş diye kocalarına anlattı.
elin adamı sizin cinselliğinizi neler yaptığınızı öğrendi. hoş değil bu

kadınlar gitti bu anlatılanları şu kocasıyla şunu şunu yapıyormuş diye kocalarına anlattı.
elin adamı sizin cinselliğinizi neler yaptığınızı öğrendi. hoş değil bu
ve de anlatan kadın da çoktur malesef:))
günlerde kadınların konuştuklarına insanın ağzı açık kalır resmen.
tabi ki herkes bir değil ama ortam denk geldiğinde kadınların ağızlarından dökülüveren çok sırlar! oluyor :))

Yani cinsellik hakkinda konusulur, arada bi esprili üstü kapali kendi yaptigindanda örnek verilir belki ama fazlasini dogru bulmuyorum, heleki ailecek görüsülüyorsa bence hos degil, kendi adima söyleyim adami görünce karisinin anlattiklari ve pozisyonlar denedikleri yaptiklari aklima gelir, beyin iste hemen fragmana gecer, ayyyy... Yani cinsellik acik acik konusula bilir ama esimle nasil yaptigimi anlatmazdim...

Arada geyiği döner samimi arkadaşlarımla ama pozisyona falan girmeyiz tabi. Bence çok abartılacak bir şey değil. Cinsellik öcü değil sonuçta. Kendinizden örnek vermeyerek konuşabilirsiniz bence.

Konusulmaz konusulmaz diyorlar ama cinsellik basligini gorunce yorum yazmadan fikir vermedende gecemiyorlar nedense ki cinsellik topiklerindede var bu bence bi mahsuru yok yani ballandira ballandira argo bir agizla anlatmadiysaniz

çok samimiysek lafta oraya geldiyse çok ayrıntıya girmeden konuşurum bende...
ama sürekli bundan bahseden bi arkadaşım var ve yakında patlıcam artık yeteeeeeerrrr diye..

samimi arkadaşlar konuşur belki, ama ben asla bu kadar ayrıntılı mevzulara girmem, insanlara belli olmuyor, bugun dost olduğun yarın düşman olur, düşman olmasa bile senin özelini başka arkadaşlarıyla sohbet mevzusu yapar, bu risklere girmem

ne?

Bu konuların dostlar arasında konuşulmasını abes bulmuyorum ama feci sıkıcı ve gereksiz buluyorum. Eşimle ilgili bir sorunum varsa gider eşimle konuşurum, olmadı terapistle konuşurum. Olayı kökünden çözerim yani. Yoksa git ona anlat, buna anlat... Hamurumda yok.

En en yakın arkadaşım bilir. Olan biten ne varsa bilir. Bazen aklıma takılanı sorarım, bazen keyifle anlatırım ama anlatırım. Konuşurum yani. Hatta bazen kızacağını bildiğim şeyleri bile söylerim.

YARDIMCI OLMAK İÇİN KONUŞMUSSUNUZ AMA BİR DAHA DİKKATLİ OLUN BU TÜR KONULARI KONUŞMAK DİNENDE CAİZ DEĞİL DİYE BİLİYORUMMM

yeni evliyken hiç yapacağını tahmin etmediğim bir çiftin anal sex yaptığını duyunca bir daha bu konuların yanımda konuşulmasına izin vermedim.çünkü o kişilere karşı görüşüm değişti.kendim konuşmazdım zaten,konuşanlara da engel olyorum.herkesin özelidir deyip kesip atıyorum.

Tavsiye olarak konuşulur tabi, bu konuda bir sürü kaynak var; internet gibi, kitaplar gibi...
Ancak eşimle ne yaptığımı asla anlatmam

Kesinlikle anlatmamalıydınız...
Bu konuda sorun yaşayan bi arkadaşımı doktora götürürüm gerekirse ama asla ben şöyle yapıyorum...bak şunuda dene bunuda dene demezdim....iğrençlik bu.

Ayrıca dinimizdede çok günah..ki zaten akla mantığa uymuyor.belli bi seviyede konuşulur hayatın bi parçasıdır anlarım ama KENDİ YAPTIKLARINI POZİSYONA KADAR ÖRNEK VERMEK iğrenç geliyor kulağa...
Kimsede hayal etmezdim demesin...dinleyen kişi sizide eşinizide o pozisyonlarda düşünür...
Nasıl böyle bi hata yapar özelini mahremini bu şekilde anlatır...anlamak güç...

Tavsiye vermek için kendi cinsel hayatınızı anlatmanıza gerek yoktu bence. Daha farklı yollarda bulabilirdiniz.
Cinsellik konusuna kesinlikle tabu olarak bakmıyorum. Ama mahrem denen bişey var. Biraz empati yeterli bu konuda karara varmak için. Eşiniz sizinle yaşadıklarını pozisyonuna varana kadar bir arkadaşına anlatsaydı ne hissederdiniz?
Bu konuyla ilgili bir de hikayem var. Ergenlik yıllarında bir evli ablamız ben ve iki arkadaşıma cinsellik dersi adı altında kocasıyla yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatırdı. Adamın penisinin şeklini ve boyutunu biliyorduk o derece. O zamanlar serde ergenlik var tabi hoşumuza gidiyordu. Zamanla ben adamın yüzüne bakamadığımı farkederek uzaklaştım o ortamdan. Bir süre sonra diğer iki kızdan biri bu hatunun eşiyle birlikte oldu. (Bu kadar ballandırırsan adamı olacağı bu diye düşünmüştüm.) Kızın ailesi öğrendi, hatunu zorla boşattılar. Olaylar olaylar. Çok sağlıklı bir sohbet konusu değil bence cinsellik.

Konuşulur ama dedikoducu, geri kafalı insanlarla asla konuşmam. Samimi ve güvendiğim dostum olmalı..

benim de işyerinde bi bayan arkadaş (ki yaşça benden büyük) eşi kendinden anal istemiş. kadıncağız ne yapacağını şaşırmış, sürekli ağlıyormuş, diğer bayana anlatmış vs. vs. milletin diline sakız olmuş.eşi bunu sürekli aşağılıyormuş işte sen de kadın mısın şöyle böyle. zaten aldatıldığı da meşrulaşmış gibi bi ortam... neyse bigün yalnızız bu böyle anlattı kocasıyla problemlerini... ben de kendimce ya ... abla tamam anal günah ama helal ölçüsünde onun hoşuna gidecek şeyleri yapabilirsin, bu da bir nimet, eşinin çok hoşuna gider bla bla konuştum neyi ima ettiğimi anlamış bi şekilde büyümüş gözlerle 'demek sen de yapıyoosuuuun 'diye bi söyleşi vardı. Bir daha asla kimseyle bu konuları konuşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…