- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
ve de anlatan kadın da çoktur malesef:))kadınlar gitti bu anlatılanları şu kocasıyla şunu şunu yapıyormuş diye kocalarına anlattı.
elin adamı sizin cinselliğinizi neler yaptığınızı öğrendi. hoş değil bu
Slm kizlar merak ettigim bugun arkadas ortaminda kocamizla olan ev halleri yatak halleri olsun konustuk hani bi yerden laf acildi mevzuyu oraya geldi (bi ark zevk almadigini hic bir sekilde istemedigini sadece kocasi isteyince onuda zorla istemeyerek yaptigini belirtti) hani benim kendi dusuncem ben sadece taktik vs hani böyle yap fln gibisine konustum aksi mumkun deil anlatmazdim yardimim dokunurmuki diye ilk tavsiyemiz psikolok oldu ama mumkun olmadiginii söyledi bizde kendi hayatlarimizdan örnekler verdik sadece ben deil hepimiz konustuk pozisyonuna varincaya kadar saka ile karisik... ama gecenin bu saatinde aklima takildi acaba yanlismi yaptim her ne olursa olsun özelim bende saklimi kalmaliydi hani yasadiklarimi yaptiklarimi anlattim arkadaslarin gözunde nasil bi sekil alacagini simdi dusunmeye basladim sadece ben deil hepimiz konustuk ben asla onlar hakkinda kötu dusunmem eksiklerimi tamamlarim eksik yanim varsa amaaa bilemedim iyimi ettim kötumu ettim yardim edermisiniz
Aklını karıştırmak gibi olmasında, bi yakınım arkadaşına eşinin her halini anlatırmıs, bir gün odasında girdiğinde kocasıyla arkadaşını aynı yatakta görüyor.
Senin mutluluğuna özenip, yerine geçmeye çalışanlar var, o yüzden yapmamak lazım
En en yakın arkadaşım bilir. Olan biten ne varsa bilir. Bazen aklıma takılanı sorarım, bazen keyifle anlatırım ama anlatırım. Konuşurum yani. Hatta bazen kızacağını bildiğim şeyleri bile söylerim.Slm kizlar merak ettigim bugun arkadas ortaminda kocamizla olan ev halleri yatak halleri olsun konustuk hani bi yerden laf acildi mevzuyu oraya geldi (bi ark zevk almadigini hic bir sekilde istemedigini sadece kocasi isteyince onuda zorla istemeyerek yaptigini belirtti) hani benim kendi dusuncem ben sadece taktik vs hani böyle yap fln gibisine konustum aksi mumkun deil anlatmazdim yardimim dokunurmuki diye ilk tavsiyemiz psikolok oldu ama mumkun olmadiginii söyledi bizde kendi hayatlarimizdan örnekler verdik sadece ben deil hepimiz konustuk pozisyonuna varincaya kadar saka ile karisik... ama gecenin bu saatinde aklima takildi acaba yanlismi yaptim her ne olursa olsun özelim bende saklimi kalmaliydi hani yasadiklarimi yaptiklarimi anlattim arkadaslarin gözunde nasil bi sekil alacagini simdi dusunmeye basladim sadece ben deil hepimiz konustuk ben asla onlar hakkinda kötu dusunmem eksiklerimi tamamlarim eksik yanim varsa amaaa bilemedim iyimi ettim kötumu ettim yardim edermisiniz
YARDIMCI OLMAK İÇİN KONUŞMUSSUNUZ AMA BİR DAHA DİKKATLİ OLUN BU TÜR KONULARI KONUŞMAK DİNENDE CAİZ DEĞİL DİYE BİLİYORUMMMSlm kizlar merak ettigim bugun arkadas ortaminda kocamizla olan ev halleri yatak halleri olsun konustuk hani bi yerden laf acildi mevzuyu oraya geldi (bi ark zevk almadigini hic bir sekilde istemedigini sadece kocasi isteyince onuda zorla istemeyerek yaptigini belirtti) hani benim kendi dusuncem ben sadece taktik vs hani böyle yap fln gibisine konustum aksi mumkun deil anlatmazdim yardimim dokunurmuki diye ilk tavsiyemiz psikolok oldu ama mumkun olmadiginii söyledi bizde kendi hayatlarimizdan örnekler verdik sadece ben deil hepimiz konustuk pozisyonuna varincaya kadar saka ile karisik... ama gecenin bu saatinde aklima takildi acaba yanlismi yaptim her ne olursa olsun özelim bende saklimi kalmaliydi hani yasadiklarimi yaptiklarimi anlattim arkadaslarin gözunde nasil bi sekil alacagini simdi dusunmeye basladim sadece ben deil hepimiz konustuk ben asla onlar hakkinda kötu dusunmem eksiklerimi tamamlarim eksik yanim varsa amaaa bilemedim iyimi ettim kötumu ettim yardim edermisiniz
Tavsiye vermek için kendi cinsel hayatınızı anlatmanıza gerek yoktu bence. Daha farklı yollarda bulabilirdiniz.Slm kizlar merak ettigim bugun arkadas ortaminda kocamizla olan ev halleri yatak halleri olsun konustuk hani bi yerden laf acildi mevzuyu oraya geldi (bi ark zevk almadigini hic bir sekilde istemedigini sadece kocasi isteyince onuda zorla istemeyerek yaptigini belirtti) hani benim kendi dusuncem ben sadece taktik vs hani böyle yap fln gibisine konustum aksi mumkun deil anlatmazdim yardimim dokunurmuki diye ilk tavsiyemiz psikolok oldu ama mumkun olmadiginii söyledi bizde kendi hayatlarimizdan örnekler verdik sadece ben deil hepimiz konustuk pozisyonuna varincaya kadar saka ile karisik... ama gecenin bu saatinde aklima takildi acaba yanlismi yaptim her ne olursa olsun özelim bende saklimi kalmaliydi hani yasadiklarimi yaptiklarimi anlattim arkadaslarin gözunde nasil bi sekil alacagini simdi dusunmeye basladim sadece ben deil hepimiz konustuk ben asla onlar hakkinda kötu dusunmem eksiklerimi tamamlarim eksik yanim varsa amaaa bilemedim iyimi ettim kötumu ettim yardim edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?