- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Aynen Katılıyorum bu konu be kadar tü kaka olarak Görülüyor cinselliği bastır bastır sonra millet psikolojisi bozuluyor bunun konuşulmasının o kadar da kötü OLDUĞUNU dusunmuyorumNe mahsuru olacak ki yani hanim hanima bi kac pozisyon konusmanin? Cinselligi bu kadar abarti sekilde gordugumuz icin toplumca, o arkadasin oyle haz alamaz olmus. Turk kadinlarinin yarisi vajinismus bi kismi da vazife gibi haz almadan sevisiyor.... Sebep bu iste
Mahrem hayat mahrem kalmalı.Kendi hayatınızdan örnekler vermeye gerek yok.İnternet var.Slm kizlar merak ettigim bugun arkadas ortaminda kocamizla olan ev halleri yatak halleri olsun konustuk hani bi yerden laf acildi mevzuyu oraya geldi (bi ark zevk almadigini hic bir sekilde istemedigini sadece kocasi isteyince onuda zorla istemeyerek yaptigini belirtti) hani benim kendi dusuncem ben sadece taktik vs hani böyle yap fln gibisine konustum aksi mumkun deil anlatmazdim yardimim dokunurmuki diye ilk tavsiyemiz psikolok oldu ama mumkun olmadiginii söyledi bizde kendi hayatlarimizdan örnekler verdik sadece ben deil hepimiz konustuk pozisyonuna varincaya kadar saka ile karisik... ama gecenin bu saatinde aklima takildi acaba yanlismi yaptim her ne olursa olsun özelim bende saklimi kalmaliydi hani yasadiklarimi yaptiklarimi anlattim arkadaslarin gözunde nasil bi sekil alacagini simdi dusunmeye basladim sadece ben deil hepimiz konustuk ben asla onlar hakkinda kötu dusunmem eksiklerimi tamamlarim eksik yanim varsa amaaa bilemedim iyimi ettim kötumu ettim yardim edermisiniz
kadındaki düşünceye bak.asla yapmayacağım şeydir .. Bazı kadınlar kendini bilmez olabiliyor çünkü sen anlatınca onlarda fantezi kurabiliyor.. Bir komşum vardı ben asla eşimle ilgili bişeyler anlatmadığım halde bana bi keresinde dediki
sizin kapıyı çaldığımda kapıyı x abi açtığında şaşırıyorum şimdi bu adamdamı o işleri yapıyo nasıl ne pozisyonda oluyordur ki ??
bu cümlesinden sonra irtibatı kesmiştim o kadından neyseki sonrada boşandı gitti oturduğum yerden
bide düşünki asla cinsel konularda konuşmayan biriyim ona rağmen bu şekilde fesat zihinliler olabiliyorkadındaki düşünceye bak.
Zaten yapamiyo ama ben söyledim suclandim bende onun yapmadigini duyunca sasirdim mesela kendim yaptigim icin her evli ciftin de yaptigini dusunurum yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama.. bu tepki belkide beni dusundurdu
kimsenin hoşuna gitmez bence.şunu düşünün kocalarınız sizle yaptıklarınızı erkek arkadaşlarınıza anlatsa hoş karşılar mısınız. evetse cevap konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?