arkadaslar arasinda cinsellik konusulmasi dogrumu

Aynen Katılıyorum bu konu be kadar tü kaka olarak Görülüyor cinselliği bastır bastır sonra millet psikolojisi bozuluyor bunun konuşulmasının o kadar da kötü OLDUĞUNU dusunmuyorum

pozisyon fılan anlatırken bız boyle yapıyoruz yok boyel yapıyorz amanda tam surada boyle demedınız herhalde
cinsellik konusmak bile bazı kadınalrı geriyor haketten

Konuşmakta bi sakınca yok sorununu dile getirmiş direk şöyle yaptık şurda yaptık evire çrvire ay ben 4 de uyuyakalmışım dememiş ya korkmayın bu kadar özelinizi bilin sınırınızı yeter

Fazla derine inmeden en ince detayı anlatmadan üstünden konuşulabilinir bence. Kadın kadına bunları konuşmayacaksak ne konuşucaz?
Yok cinsellik konuşulmaz ayıptır diye diye kaç bin kadın cinsellik hakkında hiçbir şey bilmiyor ve vajinismus. Ayrıca sizde ooğretme amaçlı konuşmuşsunuz, "ben bu şekilde zevk alabiliyorum bunu dene" demekten ne çıkar?
Dediğim gibi çok afedersiniz üstüme çıktı tepindi şunu yaptı bunu yaptı gibi en once ayrıntılara kadar anlatılmadığı sürece herşeyden konuşma taraftarıyım.
Tabiki ozel bişey ama yapmayın artık kadınlar arasındayken bile ayıp demeyin. Zaten bastırılmış bir ülkeyiz.

Bence konuşulmamalı. Yarım edileceksede ben etmem başkası etsin. Öyle konusu açılan bir ortamda gülümsemem bile, tavrımı koyarım. Bilmiyorum ama bana hoş gelmiyor. Hoş gelmemesi konunun cinsellik olmasından kaynaklı değil, eşimle ikimizin özeli olmasından.

Yardımcı olmak adına çözümleri seçenekleri sun anlat ama sakın bir daha yatak hikâyelerini paylaşma kocalarina veya bir başka ortamdabaska samimi bulduklari bir kadına anlatmayacaklari ne malum?

Mahrem hayat mahrem kalmalı.Kendi hayatınızdan örnekler vermeye gerek yok.İnternet var.

kadındaki düşünceye bak.

Bence de eşle birlikte yaşananların anlatılması hoş değil.ama cinsellik konuşulabilir.sorunu varmış konuşmuşsunuz.

bence ozel ozelde olmali fakat bir kadinin derdi varsa yardimci olunmali.Alla askina sex ucube olarak girmeyin.kadinlarin vaji olmasi ve diger kadin hastaliklarin sebebi bu bastirilmis konusmalardir.

Ben konuşmazdım namahremimi anlatmak bana ters geliyor.

eşinle yaşadığın şeyleri o kadar ayrıntıya girerek anlatmak çok yanlış.

hani kadınca bir durum olur adetle ilgili,
vb.kadınca sorunlar yani o normaldir de yatak odasını anlatmak olmamalı.

Bem dogru bulmuyorum acikcasi kari koca arasi ozeldir mahremdir ne yapip ne yasadiginiz ikinizin qrasindadir qma olmus iste bikere bukadar takmayin artik yapılacak bisey yokki konusulmus gecmis belki onlar unutmuştr bile

Zaten yapamiyo ama ben söyledim suclandim bende onun yapmadigini duyunca sasirdim mesela kendim yaptigim icin her evli ciftin de yaptigini dusunurum yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama.. bu tepki belkide beni dusundurdu

tamamen yanlış, kendinizin yaptığı herhangi bir şeyi başkalarının da yaptığını düşünmeyin hiç, hayat öyle değil, sınırları ona göre belirleyin sorun kalmaz, sizin olay için hatanız ne tepki vereceklerini bilmeden dökülmek olmuş, bir daha genel konuşmaktan şaşmayın, rahatsız da hissetmeyin :) zihninde hayal etmek sorun değil, anlık bir şey. O kişinin zihniyetine bağlı olarak ne kadar hayalini kuracağı değişir ama insan suçlamayı seven biridir mesela ve sorunlarını çözemezler kendi kendileri, durduk yere siniriniz bozulur sonrasında hıh! sen öylesin, ben asla öyle olamam bence bu yaptığın değerini düşürmek gibi abuk sabuk laf eder hiç bir alakası olmadığı halde, tanıştığınız güne lanet edersiniz.

şunu düşünün kocalarınız sizle yaptıklarınızı erkek arkadaşlarınıza anlatsa hoş karşılar mısınız. evetse cevap konuşun
kimsenin hoşuna gitmez bence.
cinsellik ucube değil korkmayın diyenler var ama korkulan cinsellik değil de bunu paylaştığın insanlar olmalı.
böyle kalabalık arkadaş toplantılarında kendi üzerinden örnek vermek kesinlikle çok yanlış bence de.
ama genel olarak konuşulabilir bir yere kadar.onda bile kimin yanında ne dediğine ve kendinden ne kadar anlattığına azami dikkat göstermeli insan.
şahsen ben özel hayatımla ilgili bir durumun ağızlarda sakız olmasını asla istemezdim.

Bir sorun varsa konuşulur,doktor tavsiyesi verilir.
Ama pozisyon anlatmak bana garip geliyor.
Zaten kızkıza böyle laubali konuşulması bana çok ergence gelir.
Yapılan iş belli,alınan sonuç belli.
Hiç kimse amuda kalkarak o işi yapmıyor herhalde.
Bir sıkıntı varsa uzmanın işi,benim ve kocamın fantazileri kimseyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…