ARKADAŞLAR ARDAHAN NASIL BİR YER (Lütfen yerini değiştirmeyin benim için çok önemli munecimm)

Canı

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim için okul çok önemli siz memnunsanız bende orayı düşünürüm hala ordamısınız

orda değilim, çocuğum da o okula gitmedi. arkadaşlarımın çocukları gitti ve o okullarda çalışan arkadaşlarım da vardı. 23 şubatın orta okulu şu anda en iyisi diye biliyorum çünkü memur çocukları ordalar, ilkokul bölümü de var ama inönünün ilkokulu eğitim bakımından daha iyidir.

özel okulda var, malum cemaatin. eğitim kalitesi iyi değil.

umarım lojman çıkar, ev bulmak sıkıntı. kiralar 600 den başlar.

orda değilim, çocuğum da o okula gitmedi. arkadaşlarımın çocukları gitti ve o okullarda çalışan arkadaşlarım da vardı. 23 şubatın orta okulu şu anda en iyisi diye biliyorum çünkü memur çocukları ordalar, ilkokul bölümü de var ama inönünün ilkokulu eğitim bakımından daha iyidir.

özel okulda var, malum cemaatin. eğitim kalitesi iyi değil.

umarım lojman çıkar, ev bulmak sıkıntı. kiralar 600 den başlar.
Cnm bize lojman kesin çıkıyor lojmanları nasıl güzelmi varmı bir bilgin.okullarda sabahçı öğlenci varmı yoksa gün boyumu biliyorsan yazarmısın

Sevgilim orada yaşıyor 2 kez yanına gittim ufak bir şehir,
havası soğuk onun anlattığına göre insanları da iyi.
Ben merkezine gittim birde bir ilçesinden geçtim gezdiğim kadarıyla iyiydi yani.

Cnm bize lojman kesin çıkıyor lojmanları nasıl güzelmi varmı bir bilgin.okullarda sabahçı öğlenci varmı yoksa gün boyumu biliyorsan yazarmısın

lojmanlar eski ama ısınma sorunu yok. bütün okullar tam gün, ikili eğitim yok. eşinin tayini merkeze bağlı köy belde falan olursa bile çocukları merkezdeki okullara göndermek için elinden geleni yap, köy okulları fiziki açıdan iyi olsa bile eğitim kaliteleri çok düşük.
ardahanın bildiğim kadarıyla en rahat ilçesi Posof, iklimi de yumuşak karadeniz iklimi gibi. posofun eğitim durumunu bilmiyorum.

Bende zorunlu gorev yaptim ardahanin bi ilcesinde. Ben cok sevdim .simdi batidayim ama ordaki insanlar daha sicak icten ve memura karsi saygililardi. Kucuk sosyal faaliyeti kisitli fakat karadenize erzuruma yakin sayilir. Cevresinde gezip gorulecek guzellikler var. Biraz pahali. Oda ulasim zor ve uzak. Hava soguk.egitim koy ve ilcelere gore merkez daha iyidir tabiki.

Back
X