Sormayın bende az önce ilk defa yasakta dışarı çıktım.. sokaklarda insanlar, çocuklar, market kasalarında kuyruk deliye döndümŞuan çok çok sinirliyim.bugun malum yasak.sabahtan beri sokagimizda çoluk combalak anaları sokakta.ihbar etsem kimliğim cikarmi.kadin minderini almış birde o komşuya bu komşuya sesleniyor.kendine arkadaş ariyor neymiş çocuğunun canı sikiliyomus.benim üç cocugumun canı sikilsada catlasada patlasada cikarmiyorum bu saygısızlık degilmi
112 veya HES uygulaması üzerinden ihbarda bulunabilirsiniz. Sadece telefon numaranız ilgili birim tarafından gözüküyor, başka bilginiz gözükmüyor.
Ben aramadan ekip geçti hepsi kacisti kadınlar arabanın arkasına saklandı ekip geçtikten sonra dalga geçiyorlar az daha cezayı yiyiyorduk diye.tekrar çıktılar aradım ihbarvettim ama malesef ne gelen var ne gidenBilemedim. Kimligi verip vermemek o an gelen ekibe bagli. Ben kimi sikayet ettiysem kimligimi verirler sagolsunlarkorkmam gerci simayet edeceksem kimligimin bilinmesinden endise de etmem.
Yasaklar kime gore neye gore var ben de anlamadim. Spor yaparken goruyorlar bir sey demiyorlar mesela. Bisiklete biniyor bizim sitede cocuklar. Ben cikmiyorum sadece oglum cikiyor. Ama oyle minder atip arkadas arayan teyzeyi gorsem ben de kizar sikayet ederdim.
Yazık yaa çok çok sinir oldum.yasaksa otur kardeşim kıçının ustune.anlamiyorum bu milleti.Sormayın bende az önce ilk defa yasakta dışarı çıktım.. sokaklarda insanlar, çocuklar, market kasalarında kuyruk deliye döndümBizler neden evdeyiz o zaman
Bu yasak değil bir kısıtlama araçla uzun mesafelere gitmek yasak. Bakkala markete ihtiyacını karşılamaya gitmek yasak değil. Birde herkes kapı önünde kendi mahallesinde oturabiliyor buna birşey demiyorlar pek. Devletin paraya ihtiyacı var şikayet edeyim diyorsanız edin tabi. Bende hiç sokağa çıkmıyorum markete bile gitmiyorum eve servis yaptırıyorum. Ama bu yasak değil kısıtlama devlet devlet olsaydı yasak getirirdi yabancı ülkeler gbi kimse kapıya bile izinsiz çıkamazdı. Neden sadece haftasonları yasak var ? Çünkü devlet paramızı yemekten parasız kalmış bir taraflarına güvenip te yasak koyamıyorlar çünkü millete aylık ödemek zorunda kalacaklar...Şuan çok çok sinirliyim.bugun malum yasak.sabahtan beri sokagimizda çoluk combalak anaları sokakta.ihbar etsem kimliğim cikarmi.kadin minderini almış birde o komşuya bu komşuya sesleniyor.kendine arkadaş ariyor neymiş çocuğunun canı sikiliyomus.benim üç cocugumun canı sikilsada catlasada patlasada cikarmiyorum bu saygısızlık degilmi
Numaranın kime ait olduğu görünür ki.bu sistemi bilen orada çalışan birimisiniz ?112 veya HES uygulaması üzerinden ihbarda bulunabilirsiniz. Sadece telefon numaranız ilgili birim tarafından gözüküyor, başka bilginiz gözükmüyor.
Bizim cocuklarimiza yazık degilmi.tablet TV basindalar.saygisizlikBu yasak değil bir kısıtlama araçla uzun mesafelere gitmek yasak. Bakkala markete ihtiyacını karşılamaya gitmek yasak değil. Birde herkes kapı önünde kendi mahallesinde oturabiliyor buna birşey demiyorlar pek. Devletin paraya ihtiyacı var şikayet edeyim diyorsanız edin tabi. Bende hiç sokağa çıkmıyorum markete bile gitmiyorum eve servis yaptırıyorum. Ama bu yasak değil kısıtlama devlet devlet olsaydı yasak getirirdi yabancı ülkeler gbi kimse kapıya bile izinsiz çıkamazdı. Neden sadece haftasonları yasak var ? Çünkü devlet paramızı yemekten parasız kalmış bir taraflarına güvenip te yasak koyamıyorlar çünkü millete aylık ödemek zorunda kalacaklar...
Zaten gelen gidende yok malesefNumaranın kime ait olduğu görünür ki.bu sistemi bilen orada çalışan birimisiniz ?
Evet öyle görünüyor.encok çocuklarıma acıdım.egitim zaten felç oldu.zaten düzgün bir yasak yok bari olana biraz saygı gosterelimde azalsinZaten bu korkutabildiğimizi evde tutalım, bulaş azalsın yasağı değil mi?
Bizim komşu evine arkadaşlarını doldurmus şikayet edecem edemiyorum arayınca beni direkt ifsalayacaklar diye .Zaten gelen gidende yok malesef
Evet. İlçe salgın denetim merkezinde çalışıyorum. Sisteme düşen ihbarlarda vatandaşın sadece numarası yazıyor ki onun da amacı ihbarda bir eksiklik varsa örneğin adres gibi vatandaşı arayıp sadece o eksik bilgiyi istemek. Yani kardeşim ihbarda bulunmuşsun adın ne diye sormuyoruz.Numaranın kime ait olduğu görünür ki.bu sistemi bilen orada çalışan birimisiniz ?
Valla benim adımı vermişlerdiEvet. İlçe salgın denetim merkezinde çalışıyorum. Sisteme düşen ihbarlarda vatandaşın sadece numarası yazıyor ki onun da amacı ihbarda bir eksiklik varsa örneğin adres gibi vatandaşı arayıp sadece o eksik bilgiyi istemek. Yani kardeşim ihbarda bulunmuşsun adın ne diye sormuyoruz.
Aaa bak onu dusunemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?