- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
-
öyle olmuyor ıste bakkala gıderken bile adama haber verıyorum nereye çıkıp geziyorsun bugun apartmandayım bakkala gıdıodum aradı bakkala gdıorum dıe haber vermemısım dıe kıyamet koptuEşinin merhametli olduğunu düşünmüyorum. Sizi düşünüyor gibi durmuyor. Ayrıca siz ona mı bağlısınız çıkın gezin.
bende onu kastetmıstım aslında merhametlı olduğu ıcın borclarınıoduyor anlamındaİlk cümlelerle sonlara doğru olan olaylar acayip zıt. Nasıl merhamet bu sadece ailesine var size yok
onlara merhametli canım onu solemek ıstedım brclaarı oduyor dıeYa Ada'm da merhamet yokkı insan önce eşine acır merhamet eder konu sahibi emşnmisimiz dedıklrırnızden
aynende öleEşin senin dışında herkese merhametli anlaşılan
restımı cektıgım zman bına komple asagı ınıyor denemedımmı sanıyorsun adam apartmanı bırbırıne katıyor bagırısıylaRestini çekeceksin kocana bu kadar basit
Eşinizi böyle alıştıran sizsiniz şimdi söylenmeniz gereksiz. Oldu canım bakkala giderken de izin alıcaksınız. Lavaboya giderken de izin istiyor mu ?öyle olmuyor ıste bakkala gıderken bile adama haber verıyorum nereye çıkıp geziyorsun bugun apartmandayım bakkala gıdıodum aradı bakkala gdıorum dıe haber vermemısım dıe kıyamet koptu
Nasıl oluyo da cok ıyı bırı dıyosnuz onun Hakkı'nda . Su dedıgınız cok saçma tartışmak için ne var ıkı dk bakkala gıttnız bence eşiniz gayet agresıf ve hıc Te anlayışlı degıl . Ne manada merhametlı ve cok ıyı dedınız anlamadımöyle olmuyor ıste bakkala gıderken bile adama haber verıyorum nereye çıkıp geziyorsun bugun apartmandayım bakkala gıdıodum aradı bakkala gdıorum dıe haber vermemısım dıe kıyamet koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?