arkadaşlar bana akıl verin

angels1991

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
439
139
103
33
ben 3 yıllık evliyim ailesi konu olunca çok merahametli çok ıyı bı kocam var ama ailesi kocamı kullanıyorbabasının ucan kusa borcu var dukkanı kapattılar dükkânları vardı borçların yarısını kocam ustlendı degısık belalı adamlara borçlular evımın eşyasını bıle sattı esım babasının borçlarını ödemek ıcın hep onlar haklı ben haksızım ne solesem batıyor adama bıktım artık ızınlı gunu olur anasına koşar gel dışarı çıkalım gezdıreyım senı demek yok ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorumsmdıde bugun anası geldı bıze ev bul dıe 4 tane ev buldular buraya yanıma taşınıyorlar cıldırıcam artık ramak kaldı napıcam ben bana bı akıl verın

Son düzenleme:
Eşin Nasıl merhametlı öyle ya . Dışarı çıkarmaz hep siz haksızsınız. Seni düşünmüyokı

Eşinin merhametli olduğunu düşünmüyorum. Sizi düşünüyor gibi durmuyor. Ayrıca siz ona mı bağlısınız çıkın gezin.

Eşin seni değil de annesini gezdiriyor öyle mi neden evlendi ki bekar kalsaymış bi de ilk cümlelerde çok övmüşsün kocanı merhametli olduğuna emin misin

Yeni evlensen neyse de 3 yıl olmuş ana kuzusu hiç çekilmez

İlk cümlelerle sonlara doğru olan olaylar acayip zıt. Nasıl merhamet bu sadece ailesine var size yok

Eşinin merhametli olduğunu düşünmüyorum. Sizi düşünüyor gibi durmuyor. Ayrıca siz ona mı bağlısınız çıkın gezin.
öyle olmuyor ıste bakkala gıderken bile adama haber verıyorum nereye çıkıp geziyorsun bugun apartmandayım bakkala gıdıodum aradı bakkala gdıorum dıe haber vermemısım dıe kıyamet koptu

Ya Ada'm da merhamet yokkı insan önce eşine acır merhamet eder konu sahibi emşnmisimiz dedıklrırnızden

öyle olmuyor ıste bakkala gıderken bile adama haber verıyorum nereye çıkıp geziyorsun bugun apartmandayım bakkala gıdıodum aradı bakkala gdıorum dıe haber vermemısım dıe kıyamet koptu
Eşinizi böyle alıştıran sizsiniz şimdi söylenmeniz gereksiz. Oldu canım bakkala giderken de izin alıcaksınız. Lavaboya giderken de izin istiyor mu ?

Nasıl oluyo da cok ıyı bırı dıyosnuz onun Hakkı'nda . Su dedıgınız cok saçma tartışmak için ne var ıkı dk bakkala gıttnız bence eşiniz gayet agresıf ve hıc Te anlayışlı degıl . Ne manada merhametlı ve cok ıyı dedınız anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…