arkadaşlar bana akıl verin

seni seven birazda o ugrassın valla bosanıyorum seni de git babanın evine yada 1 hafta tatile cık kenara para attıysan ya ben ya ailen de ben senin ananı cekemmem de

restımı cektıgım zman bına komple asagı ınıyor denemedımmı sanıyorsun adam apartmanı bırbırıne katıyor bagırısıyla
Sen dalga mı gecıyorsun hala ben Ada'mın merhamatlı ve ıyı bırı denemenız şaşırdım sanırım dalga gecıyonısz. Ada'm binayı ayağa kaldırıyosa Nasıl cok ıyı oluyor

Cekmeyin boyle kocayi ya. Babasi borc yaparken size sormadiysa simdi derdini siz cekmemelisiniz. Esinizin de size bunu yasatmaya hakki yok.

Ağlamayın zaten ezdirmeyin kendinizi yeterli.
yemın edıyorum ben bunlar gıbı orf adetlerı olan bır aıle daha gormedım esmle bıyere gıdıcek oluyoruz gıdıp soyluor arkadaşa davetlıyız dıe bır gun gıtmese anasına babası yanlış anlıyacak dıe ödü kopuyor ezdırmede nasıl olacak bılmıorum

Evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyor muydunuz. ?

Evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyor muydunuz. ?
hayır bılmıordum evlenmeden once aılesıne bısy sormuyordu cunku evlendikten sonra gordum yuzunu bılseydım evlenırmıydım anlattıklarım yasadıklarımın yüzde bırı su borçları odıcez dıe acmı kalmadım esyalarımmı satıldı hamıle kaldım doktora goturmedıler dusuk yaptım hangı bırını anlatayım

Evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi demek. Ailece vicdansızlarmış. Sizin aileniz ne diyor bu duruma boşansanız arkanız da olurlar mı.

Evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi demek. Ailece vicdansızlarmış. Sizin aileniz ne diyor bu duruma boşansanız arkanız da olurlar mı.
olmuyorlar anlattım defalarca katlanıcaksın napıcan dıolar gıdemıorum bırazda ondan böle ezıyorlar beni

Kaynın yok mu neden hep eşin yetişiyor

madem akıllı ol da çocuk yapma bu adamdan, bide onun hayatını yakma, sonra çocuğum da var katlanmak zorundayım diye konu açanlardan olursun.
nefret ediyorum evlenip hala farklı bi aile kurduğunu idrak edemeyen, anne-baba diye peşlerinde gezen yuvalarından haberi olmayan adam!lardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…