- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
-
bıtek oraya gıderken ızın ıstemıyorum zaten:)Eşinizi böyle alıştıran sizsiniz şimdi söylenmeniz gereksiz. Oldu canım bakkala giderken de izin alıcaksınız. Lavaboya giderken de izin istiyor mu ?
seni seven birazda o ugrassın valla bosanıyorum seni de git babanın evine yada 1 hafta tatile cık kenara para attıysan ya ben ya ailen de ben senin ananı cekemmem deben 3 yıllık evliyim çok merahametli çok ıyı bı kocam var ama ailesi kocamı kullanıyorbabasının ucan kusa borcu var dukkanı kapattılar dükkânları vardı borçların yarısını kocam ustlendı degısık belalı adamlara borçlular evımın eşyasını bıle sattı esım babasının borçlarını ödemek ıcın hep onlar haklı ben haksızım ne solesem batıyor adama bıktım artık ızınlı gunu olur anasına koşar gel dışarı çıkalım gezdıreyım senı demek yok ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorum smdıde bugun anası geldı bıze ev bul dıe 4 tane ev buldular buraya yanıma taşınıyorlar cıldırıcam artık ramak kaldı napıcam ben bana bı akıl verın
Nasıl oluyo da cok ıyı bırı dıyosnuz onun Hakkı'nda . Su dedıgınız cok saçma tartışmak için ne var ıkı dk bakkala gıttnız bence eşiniz gayet agresıf ve hıc Te anlayışlı degıl . Ne manada merhametlı ve cok ıyı dedınız anlamadım[/QU
aılesı ve babasının borçları ıcın merhametlı demek ıstedım ben
Sen dalga mı gecıyorsun hala ben Ada'mın merhamatlı ve ıyı bırı denemenız şaşırdım sanırım dalga gecıyonısz. Ada'm binayı ayağa kaldırıyosa Nasıl cok ıyı oluyorrestımı cektıgım zman bına komple asagı ınıyor denemedımmı sanıyorsun adam apartmanı bırbırıne katıyor bagırısıyla
Durumunuz kötü hani derler ya ağlanacak halime gülüyorum sizinde öylebıtek oraya gıderken ızın ıstemıyorum zaten:)
Bağırıyosa sen daha çok bağıracaksın o bağırıyo diye bu saçmalıklara katlanılır mı yarestımı cektıgım zman bına komple asagı ınıyor denemedımmı sanıyorsun adam apartmanı bırbırıne katıyor bagırısıyla
napım sımdı ağlasam ne degısıcek delılıge vuruyorumDurumunuz kötü hani derler ya ağlanacak halime gülüyorum sizinde öyle
Ağlamayın zaten ezdirmeyin kendinizi yeterli.napım sımdı ağlasam ne degısıcek delılıge vuruyorum
yemın edıyorum ben bunlar gıbı orf adetlerı olan bır aıle daha gormedım esmle bıyere gıdıcek oluyoruz gıdıp soyluor arkadaşa davetlıyız dıe bır gun gıtmese anasına babası yanlış anlıyacak dıe ödü kopuyor ezdırmede nasıl olacak bılmıorumAğlamayın zaten ezdirmeyin kendinizi yeterli.
Evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyor muydunuz. ?yemın edıyorum ben bunlar gıbı orf adetlerı olan bır aıle daha gormedım esmle bıyere gıdıcek oluyoruz gıdıp soyluor arkadaşa davetlıyız dıe bır gun gıtmese anasına babası yanlış anlıyacak dıe ödü kopuyor ezdırmede nasıl olacak bılmıorum
hayır bılmıordum evlenmeden once aılesıne bısy sormuyordu cunku evlendikten sonra gordum yuzunu bılseydım evlenırmıydım anlattıklarım yasadıklarımın yüzde bırı su borçları odıcez dıe acmı kalmadım esyalarımmı satıldı hamıle kaldım doktora goturmedıler dusuk yaptım hangı bırını anlatayımEvlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyor muydunuz. ?
Evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi demek. Ailece vicdansızlarmış. Sizin aileniz ne diyor bu duruma boşansanız arkanız da olurlar mı.hayır bılmıordum evlenmeden once aılesıne bısy sormuyordu cunku evlendikten sonra gordum yuzunu bılseydım evlenırmıydım anlattıklarım yasadıklarımın yüzde bırı su borçları odıcez dıe acmı kalmadım esyalarımmı satıldı hamıle kaldım doktora goturmedıler dusuk yaptım hangı bırını anlatayım
olmuyorlar anlattım defalarca katlanıcaksın napıcan dıolar gıdemıorum bırazda ondan böle ezıyorlar beniEvlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi demek. Ailece vicdansızlarmış. Sizin aileniz ne diyor bu duruma boşansanız arkanız da olurlar mı.
İnşallah halledersiniz sorunlarınızı.olmuyorlar anlattım defalarca katlanıcaksın napıcan dıolar gıdemıorum bırazda ondan böle ezıyorlar beni
ınsallah tek temennim o ama bu ailesinden vazgecmedıgı surece halledemicezİnşallah halledersiniz sorunlarınızı.
Kaynın yok mu neden hep eşin yetişiyorben 3 yıllık evliyim ailesi konu olunca çok merahametli çok ıyı bı kocam var ama ailesi kocamı kullanıyorbabasının ucan kusa borcu var dukkanı kapattılar dükkânları vardı borçların yarısını kocam ustlendı degısık belalı adamlara borçlular evımın eşyasını bıle sattı esım babasının borçlarını ödemek ıcın hep onlar haklı ben haksızım ne solesem batıyor adama bıktım artık ızınlı gunu olur anasına koşar gel dışarı çıkalım gezdıreyım senı demek yok ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorum smdıde bugun anası geldı bıze ev bul dıe 4 tane ev buldular buraya yanıma taşınıyorlar cıldırıcam artık ramak kaldı napıcam ben bana bı akıl verın
4 tane kaynım varda benimki gibi salak değiller onlar 1 kuruş vermıolar nezman baksam tatildeler gezmedelerKaynın yok mu neden hep eşin yetişiyor
Eşin neden öyle yapıyor ya4 tane kaynım varda benimki gibi salak değiller onlar 1 kuruş vermıolar nezman baksam tatildeler gezmedeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?