arkadaşlar bana akıl verin

Eşin neden öyle yapıyor ya
acıyor cunku kendılerını acındırıyolar açız bilmem neyız oldurcekler bızı flaan diye ondan görümcem yan bınamda oturuo aksama kadar et tavuk yıyolar ben butun gun acım nıe borç oduyoruz kmseye bsey olmuyor bana oluo olan bende ona kızıorum:S

Ailen ne diyor bu işe çocuk var mı

Bence esinle zitlasma onu seçime zorlama.kayınvalidesi sen konuş.evimizde huzur kalmadı bana yardımcı olun de.

Bence esinle zitlasma onu seçime zorlama.kayınvalidesi sen konuş.evimizde huzur kalmadı bana yardımcı olun de.
onuda düşündümde diceklerini tahmın edıyorum bızımde sıkıntımız var Allah buyuk kocanın yanında ol dıcek katlan dıcek bıde kocamı onlarda sogutuyomusum gıbı olcak kırılıcaklar esıme solıcekler

Canım böyle düşün düşün hasta olursun.boşanmayı düşünme haledilemicek sorun değil.eşiğinde ailesinin de yaptığı bencillik sende evde duran madem borç üstlenecek parası var versin çık alış veriş yap gez dolaş eve kapanma.senin sorumluluğunu unutmasın izin veren.ay sinir oldum

ah canım yapsa keşke pazar gunlerı sadece 10 lıra para verıo pazara cık dıe bıde hergun 1 lıra ekmek parası okdar

Kendi adıma konuşuyorum ben çeker giderdim. Şartlarımı ortaya koyardım uyarsan ne ala uymazsan herkes kendi yoluna derdim. İlişki/evlilik varolan durumuma ekstra olarak mutluluk katmayacaksa çokta gerekli değil bana.

bir sınırı yok 40 mlyarın altındayız suan:S
Nasıl katlanıyorsun ya sakin durabiliyorsun tamam insan elbette güç durumda olana yardımcı olur ama bu yük sadece eşinin olmamalı diğer erkek kardeşleri de elini cebine atmalı peki evi nasıl geçindiriyorsunuz çok mu zenginsiniz merak ettim

10 lirayla ne alınır ya yap listeyi kendi alsın.ne borcu bu kayinpederin neye borç yapmış bu kadar.eşinin geliri nedir bu sorumsuzluğun bedelini sen mi ödeyecek paso masraf çıkar okurken ben sinir oldum burda

1
Kendi adıma konuşuyorum ben çeker giderdim. Şartlarımı ortaya koyardım uyarsan ne ala uymazsan herkes kendi yoluna derdim. İlişki/evlilik varolan durumuma ekstra olarak mutluluk katmayacaksa çokta gerekli değil bana.
senin ailen arkanda ama benim ailem arkamda deil gidemiyorum 3 senelik evlıym bkere evıme gelmedıler

10 lirayla ne alınır ya yap listeyi kendi alsın.ne borcu bu kayinpederin neye borç yapmış bu kadar.eşinin geliri nedir bu sorumsuzluğun bedelini sen mi ödeyecek paso masraf çıkar okurken ben sinir oldum burda
degısık adamlardan faizle para almış ne olcak 5 mlyar olmuş 10 10 olmuş 20 suan 150 mlyar borcu var 40ını bız aldık gerıde bı yığın borç var onlar ne olcak olene kdr odıcez sanırım bılmıorum

yok ya ne zengını esım 3 mlyar para alıyor aylık 2 mlyarı borçlara gıdıo aylık 1 mılyarıda 500u kıra 500 u elektrık su vs bıde ben fedakarlık yapıorum yememden ıcmemden kısıyorum işte öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…