Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla yanlış anlama ama evsiz evlilişk olmaz ev ev üstüne olmaz hele yeni evlenecek kişilere ev ev üstüne ananın evi dahi olsa olmaz yaşayamazsınız ilaki kendinize ait ufakta olsa bi ev kiralamanız şart
Her eşyan az olsun, şimdilik ev içinde para biriktimeyin ve ayrı bir yerde oturun bence. Beraber oturmanın büssürü sıkıntısı olur. Sıkıntı olunca da hadi ben çıkıyorum diyip çıkamazsınız ve birikimde yapamazsınız bence.
benim babam da annemi alırken demiş ki arsamız var ev yaptırıyoruz bitene kadar annemlerle oturacağız. doğru buraya kadar :) apartman yapılmıs 3 daire bizimkilerin.annemler o evden cıkıp babannnemlerle buradaki eve gelmişler yine beraber oturmaya devam. düşün iki daire boş ama yine beraber oturmuşlar babam ayrılmamış ta kiiii aradan 20 yıl gecene kadar ben üniversitedeyken ayrıldık 20 yıl beraber oturduk babannemlerle aman dikkat canm lmaz:
Sonsuza kadar evin olmasin isterse birlikte oturmaktan iyidir 1yil 10yil olur bakmisin cocuk oldu az daha oturun denir en guzel yillarin gider ustelik aileyle aranizdaki saygi sevgide tukenir
ya birikim para yoksa nasıl ev alınıcak. bi de tek maaş ise daha da zor. sanki kirada oturan insan hiç yok. huzurla otur kira ver. ben de kirada oturucam zamanla ev almak içinde para biriktiricez.
bence de arkadaşım. çok saçma bi düşünce. ben de evlenicem. arkadaşım bana evi yoksa düşün bi daha demişti çok ayıp. ben de ona sen erkek olsan baban sana ev alabilecekmiydi dedimm
ya bide kızdığım nokta nie öyle şeyleri hep kadınlar düşünür..erkeklerin bunu düşünecek kadar aklı yokmu kolay mı gelir baba evinde oturmak...yani düşünmüyor mu rahat edemeyiz sıkıntı olur..sıkıntı olursa kötü olur...niye bunu hiç düşünmezler...ev almak mı daha zor brilikte oturmak mı en az 4 kişi olacksınız ve her biriyle ayrı ayrı geçinmeye çalşışacaksın...bu daha zor değil mi ya bu durumu düşnmek bile fazlasıyla sıkıntı yapıyor bende...dedğiniz gibi kızlar azıcık aşım kaygısız başım...sonuna kadar ayrı ev .
Yavrum erkek milletinin o kadar kafası çalışsaydı :)
Valla zaten senle konuşuyorduk bu konuları, ikimiz de ailelerimizin neler yaşadığını biliyoruz.
Kaynana falan durumlar.
Beraber oturunca bir de onların masrafları oluyor, sadece kendi masrafın da değil.
Bizde öyleydi en azından :)
Sen bana bir mesaj at bakalım, noldu bu iş, nasıl bu kadar çabuk ilerledi anlat :)
Ha bir de, Ferizli de kiralar ucuz zaten ya, dert ettiğin şeye bak :)
yeni evli çift yalnız oturmalı.birlikte kalmaya başlamak kolay ama o evden sorunlu ayrılmak cidi problem
hem bu karar niye senin siz aile olacaksınız kararları birliktealmalısınız.bence sorumluluğu sana atarak sırtındaki yükü atmış. birlikte oturalımı kabul etsen şikayat etme hakkın ortadan kalkıyor.ayrı otursan yine aynı.ooooone güzel evlenmeden daha sesini kesmiş.huzurlu bir hayat onu bekliyor.ailesinin yanında bir erkek hiç sıkılmayabilir.ama özel konularda sen sıkılmazmısın.hem erkekler 2 yıl der hep ta kalabilir.ben ilk yıllarad mecbur kalmadıkça asla birlikte oturulmaz diyorum.ben ben 6 yıllık evliyim.ilk yıllar yanımızda biri olsaydı kesin boşanırdık.ama şimdi 4 yaşında bir oğlumuz var.
bende annemi cok seviyorum ama kesinlikle istemem ayni evde olmayi.bi kere rahatima duskunum,baskasinin kurallarina gore yasamak,hesap vermek zor gelir.herkesin duzeni farklidir,mutlaka tartisma,tatsizlik cikar.en iyisi ve temizi beklemek..bu sure dolunca ev olayi hala olmazsa evlenir uygun bi ev bulup kiraya cikarsiniz.en azindan ev olayinin buyuk bir kismi toparlanmis olur.daha rahat edersiniz..
şimdi ev almak çok kolaylaştı kirada oturmak mantıksızlaştı
bir bankadan kredi çekip evinizi alın, girin oturun
ev sahiplerine yediriceğğiniz parayı, bankaya verin
en azından kendi evinizde oturursunuz ne ev sahibinin ağız kokusunu çekersiniz ne de sevgilinin ailesinin..