Arkadaşlar bazı insanlar neden cimri?

aysdmr96

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
180
75
13
Zar zor evlendik yurtdışındaki akrabalar hiçbir şey takmadı amcalarrim halalarim teyzem vs. Bir kişi 100 Euro verdi sağolsun evlilik hediyesi olarak ama diğerleri ya hiçbir şey vermedi ya da 1000 lira verdi yani onların 100 eurosu bile değil. Bilmiyorum benim yeğenim evlense o kadar zengin olsam daha fazla verirdim bi de gerçekten durumu iyi insanlar ve bizim durumda yoktu

Böyle şeyler daha önce onlara ne takıldıysa aynısı geliyo sanırım sizin aileniz ne yaptıysa onu mu yaptılar yoksa genel olarak mi böyleler?

Tabi insan durumu varken yeğenine en iyisi yapsa iyi olabilirdi ama belki düşünceleri onlar da bize böyle yaptı biz de o kadar takalım olmuştur. Tabi böyle bir durum varsa

Basliga cok guldum ya bazi insanlar neden cimri hsjdjd bazi insanlar neden zeki demek gibi bi sey

Cimrilik maalesef dogustan gelebildigi gibi cevresel sartlarla da kisilerde gelisebilen kotu bi ozellik. Neyse ki esiniz cimri degilmis akrabayi bos verin. Ayni evde oldugunuz kisi bonkor olsun yeter. Cimrilik igrenc bi sey ex nisanlim da oyleydi her sey para uzerine konusuluyodu kabus gibi

Ah ah cimri bi adamın kızı olmak ne kadar zor bilir misin. Sen takı için üzülüyorsun birde bana bak, anneme bak. Yıllardır katlanıyoruz iyi ki kendimiz çalışıyoruz yoksa bir çöp bile almaz bize

Birileri birseyler takar diye evlenmiyoruz ki?
Takana takarim takmayanin cocuguna da gidip takmam bu kadar basit
Sonucta onlar gelip bilmemkac euro taksa birkac yil sonra kendi cocuklari evlenince de sizin takmaniz gerekir
Euro o zamana kac olur zaten
Size zarar her turlu

İçten gelerek yapılır böyle şeyler. Durumlari var diye herkese vermek zorunda değiller ki. Belki cimriler belki de size vermek istemediler. Aranız nasıldi mesela hep görüşür muydunuz? Çok mu iyi iletişiminin vardı? Sizin aileniz onlar ve çocukları için neler yaptı?

Onlar abime daha çok takmıştı daha onlarınki bekar. Belki bana o yüzden takmak istemediler pek. Bazılarında gerçekten cimri

Hahaha aynen bana borç olmuyor en azından

Aramız iyiydi ama benden önce abime de taktılar belkide o yüzden bilmiyorum. Hem onlar ilişkimize göre değil gerçekten kendi yapıları bu

Yani takmak zorunda değiller sonuçta gelecek olana güvenerek düğün yapılmaz ama hediye sonuçta olsa iyi olurmuş, belki düğün zamanı durumları yokmuştur. Önümüzdeki 30 gün içinde 5 kuzenimiz evleniyor. Gönül isterdi ki hepsine çeyrek,yarım yapalım ama yok. Arkamızdan böyle söylemezler inşallah

SIzde onlara takmazsiniz biter

Bu işler maddi durumla alakalı.
Size göre 100 euro çok para demek ki. Bana göre de az para. Şimdi ben de size cimri diyebilir miyim?

Yani açık konuşmak gerekirse de Avrupa’da yaşıyorsam açık konuşuyorum yeğenime en azından 100 euroda takmayacaksam kapatıp gideyim ya valla
Bu kişiler 1. Derece amca teyze hala dayı ise
Tabi bende bu kişilerden bahsediyorum ama herkes yanlış anladı

Bu işler maddi durumla alakalı.
Size göre 100 euro çok para demek ki. Bana göre de az para. Şimdi ben de size cimri diyebilir miyim?
Bana niye cimri diyosunki ben mi takmişim ki durumumda olsa takarım öyle bir durumda. Ben durumunda olup yeğenine takı takmayani eleştiriyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…