Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi arkadasim diyor ben ne yapayim eger kizim yalan söylüyorsa nasil ortaya cikarayim herseyi denedim ama nuh diyor peygamber demiyor kiz diyor adamida cok seviyor hadi kizim iftira atiyorsa adama bu cok agir bir yük diyor saskiniz yani ben diyorum unut görüsme cünkü bunun sonu yok ailede kesinlikle karsi adama arkadasimda diyor unutabilsem olmuyor diyor yedi bitirdi kendini kadin yaaa
video ortaya çıkmamış mı?
kızın yalan söylediği belli olmamış mı
ay iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı
kızın anemnezine bakılırsa sözüne güvenilir bir tip degil yani onun agzından çıkan lafla yola çıkılacak bişeye benzemiyo ama ya dogruysa dedikleri bu ihtimalde var ..
hadi diyelimki kıs yalan söledigini itiraf etti ki etmez tekrar biraraya gelince nolcak kadın kızını gözü arkada kalmadan evde yanlız bırakıp 5 dakikalıgına bile bi yere gidebilecekmi.
hep aklında fikrinde soru işaretleri olacak ne kadar yalan olsada adama güvenebilecekmi geri ..
bence bu olayda kıs dogru yada yalan söylüyor hiç farketmez şüphe tohumları annenin içine ekildi bikere..
allah yardımcısı olsun arkadaşının..
Niye gelmesin ki canım, bir kız çocuğu eğer böyle bir iftira atabiliyorsa, ciddi sıkıntıları olan bir çocuk demek ki. Ve böyle bir çocuğun keyfi için, bir yuvanın bozulmasını saçma buluyorum ben. Anne içinde kolay değildir mutlaka ama hiç olmayan birşey içinde neden bozulsun ki. Kız zaten bu olayları video filan çekiyormuş, bu nasıl bir psikojıdır, insan bu olayları ağzına bile alamazken, böyle ağır bir konuyu oyuncak gibi videoya çeken bir kız çocuğunun hemen tedavi olması lazım bence. Adamada yazık ya, öyle alttan alınabilecek bir iftirada değil.
Sen artık işin keyfi kaçmış olarak bakıyorsun, unutulmaz artık diye bakıyorsun sanırım ama bu yuvayada yazık valla.
Aynen,
kadının içine şüphe girmiş bir kere. Ne kadar masum olsada koca, hep "acaba"lar olacaktır kadının kafasında. Ve eşiyle kızını yanyana bırakamayacaktır.![]()
video polisin elinde zaten canim ama kiz biz onu saka olsun diye cektik diyor ...
Aynen,
kadının içine şüphe girmiş bir kere. Ne kadar masum olsada koca, hep "acaba"lar olacaktır kadının kafasında. Ve eşiyle kızını yanyana bırakamayacaktır.![]()
arkadaşınız kızı bir uzman psikiyatris ya da psikoloğa götürecek. o da sorduğu sorularla kızı ters köşeye yatıracak. böylece arkadaşınız da neyin ne olduğunu öğrenecek. bence bir an evvel gitsinler.
video polisin elinde zaten canim ama kiz biz onu saka olsun diye cektik diyor ...
polis yönünde aklanmis evet...
kiz annesine anlatdigi günden 3 ay önce baslamis adam kizin anlatimina göre ama anne bu 3 ay icinde hic birsey sezmemis ve diyorki anne hatta carsiya giderdik kizim esimin koluna girip istegi esyalari gösterip aldirmaya ugrasirdi madem bu adam bunu yapti diyor neden böyle davraniyordu kizim neden derlerini onla paylasiyordu diye soruyor kizina kizda diyor bidaha yapmiycana söz veriyordu hep...
dava acilmadan kapanmis canim cünkü hakim kizin yalan söyledigine inanmis verdigi celiskili ifadelerden dolayi kiz bir video cekmis kiz arkadasiyla ve o videoda adamin kendine yaptigi sarkintiligi bir nevi oyun gibi oynamis yaani ne anlatmissa annesine o videoda arkadasiyla oynamis kizda video yu pc de birakmis adamda bunu görmüs cünkü arastirmaya baslamis ve bu video yu polise vermis hakli olarak bence cünkü kendini aklamaya calisiyor adam...