- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Bi an dejavu yaşadığımı hissettimSiz az önce de aynı konuyı açmamış mıydınız?
Oraya da yazmıştım buraya da yazıyorum "Psikolojik destek alın."
Ole olsa onu görünce heeyecanlanirimdi yada gün içersinde aklı,a gelirdi bu düşünce bile benim migdemi bozuyor siz ne diyorsunuzCanım sen kaynından baya baya hoşlanıyorsun başka şeylerin altına saklanma.Burda kimse sana olur canım böyle şeyler zamanla geçer diye birşey yazmaz.Edebinle dur kendine gel !
böylelerini suçlamak yerine anlamak doğru yönlendirmek gerekirElinizde olmadan bu düşünceler aklınıza geliyor. Bu OKB nin değişik versiyonu. Bilişsel olanı. Tedavi alın. Lütfen. Bizim hastalarımızdan vardı. Sürekli aklına cinsellik vs olan. Haşa içinden istemediği halde yaratıcıya küfrettiğini, ya da her gördüğü kızın dudaklarını gördüğünde öptüğünü düşündüğünü, merdivenden inerken ya da başka türlü felaket senaryosu yazdığını daha da binlercesi.
En kısa zamanda bir uzmana gidiniz. Hamilelikle artmış maalesef.
Canım sen kaynından baya baya hoşlanıyorsun başka şeylerin altına saklanma.Burda kimse sana olur canım böyle şeyler zamanla geçer diye birşey yazmaz.Edebinle dur kendine gel !
Bu yorumu okuyun H hayalcannnElinizde olmadan bu düşünceler aklınıza geliyor. Bu OKB nin değişik versiyonu. Bilişsel olanı. Tedavi alın. Lütfen. Bizim hastalarımızdan vardı. Sürekli aklına cinsellik vs olan. Haşa içinden istemediği halde yaratıcıya küfrettiğini, ya da her gördüğü kızın dudaklarını gördüğünde öptüğünü düşündüğünü, merdivenden inerken ya da başka türlü felaket senaryosu yazdığını daha da binlercesi.
En kısa zamanda bir uzmana gidiniz. Hamilelikle artmış maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?