- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi hayalcannn
-
böylelerini suçlamak yerine anlamak doğru yönlendirmek gerekir
değil mi?
sonuçta elinde değil
o yüzden ben şizofrenim diyor bir çeşit sorun olduğunun farkında aslında
Felaket senaryosu falan dediniz ya, ben de buna benzer şeyler düşünüyorum zaman zaman. İlaçla tedavi şart mıdır?Evet kesinlikle. Böyle düşündüğü için suçluluktan dolayı intihar eden bile var.
Keşke buraya yazıp hastalığını artırmasa.
yazmak dile getirmek böyle bir hastalık için olumsuz etki yaratır mı?Evet kesinlikle. Böyle düşündüğü için suçluluktan dolayı intihar eden bile var.
Keşke buraya yazıp hastalığını artırmasa.
Felaket senaryosu falan dediniz ya, ben de buna benzer şeyler düşünüyorum zaman zaman. İlaçla tedavi şart mıdır?
yazmak dile getirmek böyle bir hastalık için olumsuz etki yaratır mı?
yada site içi gelen olumsuz yorumlar mı iyi olmaz ?
Dram filmleri izleme ya da üçüncü sayfa haberlerini okumak gibi kendime eziyet yontemlerim varHayır değil. Terapi ile kısa sürede düzelir. Zihnimize öyle düşünceler geldiği zaman fıkra ya da komik yazı okuyun. Gerilim korku gibi olumsuz düşünceleri artıran film, program ve yazılardan(haberler) uzak durmanız yeterli.
Evet aynen. Suçluluk duygusunu artırıyor. Maalesef. Keşke konu kapansa.
Normal düşünce olduğunu düşünse tamam sapkın deriz. Maalesef hanımefendinin zihni ona oyun oynuyor.
Bu tür OKB genelde çok zeki insanlarda oluyor. Zihin çok hızlı çalışıyor. Müthiş.
Kontrol etmek bazen ilaçla oluyor.
Şizofreni değilsiniz önce bı o konuda anlaşalım. Şizofreni akrabam var.Merhaba öncelikle lütfen dalga geçer gibi konusmayin çünkü 4 aylik hamileyim ve hastaligim çok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım içeri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene geçti ve 1 hafta önce bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan sürekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay önce kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an içimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma içimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile üstüne atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken çekinerek konusru ama bu herkese karşı bölgedir enistemede benim kocama sürekli bir suçluluk hissim var insan kaynini yakisikli bulamaz mi esimde yakisikli ikiside öyle maşallah ama bunu söyleyince yanlış algılıyorlar zoru,a gidiyor takiyorum neden suçluluk duyuyordu, bilemiyorum, daha önce konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum
Dram filmleri izleme ya da üçüncü sayfa haberlerini okumak gibi kendime eziyet yontemlerim varTamam, bu tavsiyenize uyacagim, çok tesekkur ederim. Başka tavsiyeniz varsa da inanın çok sevinirim. Bende anksiyete de var. Yani demek ki ikisi birbirini besliyormus. Aah ah. Terapi alma sansim yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?