Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Ben kaynimdan asla ama asla öyle etkilenmem benden altı yaş küçüktur ondan mı böyle rahatım bilmiyorum ama derim yani aslan gibi çocuk, tıp de çok iyi vs diye lafı geçince. Ve benim dört tane kaynım var bir tanesini ozellikle öyle bulurum çünkü karakteri çok iyidir özellikle. Yani kardeşim gibi hepsi. İnsan kardeşine yakışıklı demez mi der...eee bunu da böyle dusunun.

Çok teşekkür ederim, hepsini deneyeceğim

Ben tam olarak neye taktığınızı bile anlamadım.
Şizofreni ne alaka?
Kaynım yakışıklı demek niye bu derece büyük suç olsun, benim kaynım da yakışıklı yani ne var ki kardeşim yerinde o benim.
Sizin hisleriniz var anlaşılan kaynınıza karşı onun derdi bu

Şizofren belirtileri bumuymuş . Hiç sanmıyorum sizin sorununuz başka. Doktora gidinde bari karnınızdaki çocuk zarar görmeyecek şekilde bir tedavi uygulasın . Burda anlatmak hiç bir işe yaramaz

Aynı konuyu tekrar tekrar açarak ne gibi bir yardım bekliyorsunuz? Ayrıca şizofreni ne alaka?
Zaten daha önce söylemiştiniz okb var diye. Neden tedavi olmuyorsunuz? Kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün ve bir doktora gidin artık.

Fikrin bozuk .Doktor ne yapsın .Tedavilik bir durum yok .Boşan uzaklaş eşini sevmiyorsun .
Bu kadar basit .
Neyini tedavi edecek doktor bende onu anlamadim .

Temmuz 2018 de açtığın konuda 1,5 yıllık evliyim 2 aylık kızım var demişsin.
Şimdi 3 senelik evli 4 aylık hamileyim diyorsun.
Ya dalga geçiyorsun ya da ağır hastasın yalan söylüyorsun.
Link eklemeyi beceremedim ama ‘ aldatmış mı oldum’ gibi bir konun var ve orda doğum izninde olduğunu dahi yazmışsın.

Mart 2018 de 7 aylık hamileyim diye konu açmışsınız şimdi de 4 aylık mı hamilesiniz?
İnsanlar ile dalga geçmek gibi bir takıntınız olabilir mi?
Psikolojik rahatsızlıkları alet etmeyin .insanlar en ufak öneriden medet umuyor zaten.
Gidin sevişin siz.

Fikrin bozuk .Doktor ne yapsın .Tedavilik bir durum yok .Boşan uzaklaş eşini sevmiyorsun .
Bu kadar basit .
Neyini tedavi edecek doktor bende onu anlamadim .
Ya arkadaşlar bakin anlatamıyorum ben evliliğim süre boyunca asla bole birşey düşünmedim yeri geldik oturduk muhabbet et dik yeri geldi onunla beraber eşime doğum günü organizasyonu yaptık ama ben nisanliligimdan beri eşime kaybetme korkusu hissediyordum ve bu bende takinti yaptı önce acaba ben işyerinden birinden hoslaniyormuyum hala dedim sonra bu yani durmadan takacak bisi buldu, bir insan bir insanı görsel olarak yakisikli bulabilir enistemde yakisikli aşık miyim şimdi ben ona ama benim bu takitimin sebebi izletme fantazisi aklima gelmis olmasi o an heyevan aramam ve ardindan sucluluk duygusu ve simdi bundan dolayo takinti haline girdim acaba acaba diyorum elimde olmadan ne kılıfı bir insan bir insan dan hoslanirsa eli ayağına dolanir heyecan yapar aklından atmaz vs vs ama bunlar bende yok ki olmadi da sadece beynim bana oyun oynuyor biliyorum ama neden arıyorum kendime

Evet ikinci bebeğine hamileym olamaz mi

Ya ben de günah almayayım diye hesap yapmaya çalışıyorum deminden beri

İnsan bu kadar rahat nasıl yalan söyler hayret doğrusu, gece gece canı sıkıldı anlaşılan

Daha önce açtığınız konudan bir bölüm bu. Bence hemen psikolojik destek alın.

Ha kaynın ha kardeşin, bu saçma düşünceleri at kafandan gerçekten çok sinir bozucu bir konu. İkide bir kanınla ilgili sapkın fantazilerini okumak beni artık çok rahatsız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…