- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Çok teşekkür ederim, hepsini deneyeceğimMaalesef... Örgü örebilirsiniz. Ya da düşünceler aklınıza geldiği zaman evde durmayı ve yalnız kalmayı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Dışarı çıkıp hava alın. Ya da pencereyi açıp gökyüzüne bakın.
Derin derin nefes alın. Bazen nefes alma problemi de tetikliyor. Beyne yeterince oksijen gitmediğinde. Burunda et kemik vs varsa...
Aslında hayat güzel çok şükür.
Çok teşekkür ederim, hepsini deneyeceğim
Ya arkadaşlar bakin anlatamıyorum ben evliliğim süre boyunca asla bole birşey düşünmedim yeri geldik oturduk muhabbet et dik yeri geldi onunla beraber eşime doğum günü organizasyonu yaptık ama ben nisanliligimdan beri eşime kaybetme korkusu hissediyordum ve bu bende takinti yaptı önce acaba ben işyerinden birinden hoslaniyormuyum hala dedim sonra bu yani durmadan takacak bisi buldu, bir insan bir insanı görsel olarak yakisikli bulabilir enistemde yakisikli aşık miyim şimdi ben ona ama benim bu takitimin sebebi izletme fantazisi aklima gelmis olmasi o an heyevan aramam ve ardindan sucluluk duygusu ve simdi bundan dolayo takinti haline girdim acaba acaba diyorum elimde olmadan ne kılıfı bir insan bir insan dan hoslanirsa eli ayağına dolanir heyecan yapar aklından atmaz vs vs ama bunlar bende yok ki olmadi da sadece beynim bana oyun oynuyor biliyorum ama neden arıyorum kendimeFikrin bozuk .Doktor ne yapsın .Tedavilik bir durum yok .Boşan uzaklaş eşini sevmiyorsun .
Bu kadar basit .
Neyini tedavi edecek doktor bende onu anlamadim .
Evet ikinci bebeğine hamileym olamaz miMart 2018 de 7 aylık hamileyim diye konu açmışsınız şimdi de 4 aylık mı hamilesiniz?
İnsanlar ile dalga geçmek gibi bir takıntınız olabilir mi?
Psikolojik rahatsızlıkları alet etmeyin .insanlar en ufak öneriden medet umuyor zaten.
Gidin sevişin siz.
Ya ben de günah almayayım diye hesap yapmaya çalışıyorum deminden beriTemmuz 2018 de açtığın konuda 1,5 yıllık evliyim 2 aylık kızım var demişsin.
Şimdi 3 senelik evli 4 aylık hamileyim diyorsun.
Ya dalga geçiyorsun ya da ağır hastasın yalan söylüyorsun.
Link eklemeyi beceremedim ama ‘ aldatmış mı oldum’ gibi bir konun var ve orda doğum izninde olduğunu dahi yazmışsın.
İnsan bu kadar rahat nasıl yalan söyler hayret doğrusu, gece gece canı sıkıldı anlaşılanMart 2018 de 7 aylık hamileyim diye konu açmışsınız şimdi de 4 aylık mı hamilesiniz?
İnsanlar ile dalga geçmek gibi bir takıntınız olabilir mi?
Psikolojik rahatsızlıkları alet etmeyin .insanlar en ufak öneriden medet umuyor zaten.
Gidin sevişin siz.
Saat geç oldu ya ben de güvenemeyip hesapladım uykusuzluktan anlamıyorum olayı herhalde diye :)Ya ben de günah almayayım diye hesap yapmaya çalışıyorum deminden beri
Evlilik süresi nasıl değişti peki?Evet ikinci bebeğine hamileym olamaz mi
Daha önce açtığınız konudan bir bölüm bu. Bence hemen psikolojik destek alın.Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim bulunduğu ortamda olmaya çalıştım yani fark etdirmeye çalıştım sanırım kendimi ve baktım sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim adam bakislarimdan anlamismidir bilmiyorum ama umarim anlamamistir zaten suan abi diye seskleniyorum bir sey oldugu zamab sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?