Arkadaşlar benim özgüvenim gittikçe düşüyor ne yapmalıyım?

Hyr özendigim kısım erkegi elinde tutabilme kısmı ben zamanında yapamadım cunku bi iliskimde

Özendigim kısım erkeği elinde tutabilme gücü bilmiyorum.bazı kızlar buyu mu yapıyo ne yapiyo
Yoo.denk geliyor sadece.biz buna kısmet diyoruz.inan kimsenin bir b.k yaptığı yok.

kızda bu beni terk eder korkusu yok o kadar kendinden emin
gercek ilişkilerde böyle korkular olmaz zaten.
misal nisanlim memleketine gitti. o yokken benim de baska ulkeden sevdigim bir erkek arkadasim geldi. disarida bulusup bir biraya 150 lira verene kadar eve davet ettim, yemek yaparim, birseyler icer boyama yapariz diye. nisanlim da "ne iyi düşünmüşsün, iyi eglenceler" dedi:)
asla "bu kiz beni aldatir, bu kiz beni terkeder" gibi bir korkusu yok, olamaz da.
bende de oyle bir korku yok.
ha velev ki beşer şaşar ikimizden biri bu b.ku mu yedi?
o zaman korkmak neye yarar? diger kisi munasip yerine tekmeyi basip kendi hayatina bakar yani.
cok da bel baglama ergenlikten cikmisken yaşadığın sacma bir iliskiye. ilk iliskinde aldatildin diye devami da oyle olacak degil

Yaaa cok mantıklı yorum çok teşekkür ederim

Para güçtür evet ama bence gerçek güç kendin olarak kalabilmektir.İnan ki insanlar kendi olarak kalamıyor paralı ya da parasız.Kimi seçersen seç kendinden vazgeçmen gereken biri olmasın.
Sen aldatıldıysan suçlu sen değilsin.Zengin adam gidecek diye korkup kendin olmaktan vazgeçeceksen o iliski değil.zengin koca değil birlikte kazanacağımız birini seçerdim ben.Kendini geliştir çok gençsin ne evliliği allasen.

Tam da böyle düşüncelerin olduğu için olmuyor.

Arkadaşınla daha da yaklaş ve nasıl yaptığını sırlarını sor, iyi gözlemle ve öğren

Özendiğin kadın profili buysa onun gibi olmak çok zor dil.
Bul bir 15+ yaş büyük zengin bir keko sanan istediğini verir ama onu sana dayattığı hayatı yaşarsınız dışarıdan da arkadaşın gibi özgüvenli kasarsın.

İstediğin şey seni olduğun gibi kabul eden samimi seven bir partner aslında, okul bitmeden evlenmekten ziyade, ben seni anladım.
Herkes gelmiş okurken evlenmek istiyorsun diye saldırmış ama yalnızca sevilmek istiyorsun.
Ortalamanın üstü güzelmişsin, kendini buna inandırmakla başla mesela.
Geç aynanın karşısına, herbir uzvuna ayrı ayrı güzel şeyler söyle.
Kendini daha çok nasıl seversin mesela? Bunun yollarını ara. Ne yapmak/düşünmek/alışkanlık edinmek özsaygını arttırır?
Birilerini taklit etmek bilakis özgüveni düşüren bir şey, o nedenle kendi en güzel versiyonun için önce kendini tanı, bedenini, karakterini, ilgi alanlarını.
Sonrası gelir kendiliğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…