arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

Amin amin. :116:
İnsanlarla dalga geçmiyorum! Önceki konularına bakarsak dertten derde koşan bi arkadaşsın sen. Çok da iyi hatırlıyorum seni merak etme.
Sorunumun olması, dört dörtlük olmam inan seni ilgilendirmez. Ben burda boy boy dert konusu açmıyorum ne de olsa.
Senin sorunun çok büyük ama! Seksi olmak.
Aman tanrım bugunde seksi uyandın ve seksi davrandın.

Hı bu arada gerçekleri duyunca nedense sen bi geriliyosun diğer arkadaşlara yorumlarına bakıyorum da daha bi sakinsin. Ahh kuzum ben OTEL diyince mi böyle gerildin.

seksi olmak beden diliyle ve mimiklerle alakalı bir durumdur. madem öğretmensin zaten seksi giyinmemen, oturmana kalkmana, öğrencilerle konuşurken, ders anlatırkenki duruşlarına dikkat etmen lazım. senin çekici, kıvrımlı vücut hatlarına sahip olman seksi olduğun anlamına gelmez.

her kadın seksıdır sekerım .o sana ozel bır durum degıl yada sana ozel bır dert degıl dıyelım

seksılıgını on plana cıkarmak da gerı plan da tutmak da kısının kendı elındedır .

daracık super mını elbıse ıle tum hatları meydan da olan hatuna seker kız candy demezler mesela

kım gıyse oldukca seksı olur degıl mı ama .yada sacları soyle yogun kabarık dagınık masa yapıp

kankırmızısı bı ruju kım surse oldukca seksı olur degıl mı ama .

o gun seksı olmak ıstersen ona gore gıyınır ona gore makyaj yaparsın .

ama yok ben seksı olmak ıstemıyorum dersen daha seker gorunume sahıp olmak ıstıyorum dersen ona gore gıyınırsın .

mesela bol kesımlı cıceklı boceklı elbıselerle seksı degıl tatlı olursun .kısacası seksılıgını on plana cıkarmak ıstersen cıkarırsın

gerı plan da tutmak ıstersen de tutarsın .hersey senın elın de

Bol entari ve basma etekle bu işi halledebilirsin. Ne biliyim makyaj yapma birde saçını şöyle yapabilirsin:

Son düzenleme:
burda benm konumla dalga geçenlere sesleniyorum
işiniz gücünüz yok galiba ben bu konuyu dalgaya alınmak için açmadım
hepimiz kadınız ama her yerde olduğu gibi burda da kadınlar birbirine düşman sanırım.
yazık çok yazık..
herkesin derdi kendine büyüktür dalga geçilememeli bu şekilde.
bana öneride bulunanlar içinse yapmaya çalışacağım ve yapıyorum da teşekkürler.
ilk olarak basen bölgemi biraz eritmem lazım sanırım

Tamam sakin ol mutsuzpunk.
Sana yüklenildi çünkü gerçekten çok aptalca bir şey düşünüyorsun.
Seksi olmak ve ciddi ilişki arasında kurduğun bağlantı anlamsız.
Kendine güven duy biraz. Bir kadın hem süper seksi hem de çok ağırbaşlı ve saygı duyulası bir insan olabilir.
Yani asla önünde bir engel teşkil etmez.
Al sana ciddi bir cevap.

Biraz mantıklı düşünmeyi denemeni öneririm. Yazdığın ilk mesajı bir daha oku.

Monica Belluci'den daha seksi olamazsın ayrıca di mi ? Evli ve çocuklu bir insan kendileri.
Onu bir filmde izlediğim zaman nefes alamıyordum. O derece seksi ve güzel.

Son düzenleme:
seksapalitenizi ne kadar vurgularsanız,insanlarda o kadar seksapalitenizi vurgular..bu kadar rahatsızsanız poponuzu örtecek biraz daha dökümlü kıyafetler giyinin..ruj kullanıyorsanız ve dudaklarınızın ön plana çıkmasını istemiyprsanız ruj kullanmayın..topuklu ayakkabı yerine düz taban ayakkabıları tercih edin..

Şöyle bir sıkıntınız olabilir.
Siz kendi kendinize seksi olduğunuza inandırmışsınız.
Ve bunu takıntı haline getirmişsiniz.
Çok güzelim deseydiniz farklı algılardım ama seksi olduğunuza inanmanız .
Aslında bu özelliği basit kadın olmakla eş tuttuğunuzu hissettirdi bana.
Seksi değilsiniz bence seksi olup hafif görünme korkunuz var.
Olabilir mi ?

yine bir ego tatmini ile karşı karşıyayız...ne kadar çoğaldı kk da bu tip konular artık...çirkinip diye konu açıp kendini övenler, sevgilim bana çirkinsin dedi diye açılanlar.. öğretmenim bana sen çirkin değilsin dedi, ama güzelsin demedi demekki ben çirkinim diye açılan konular...
ya siz elalemin söyledikleri doğrultusunda mı hayatınıza yön veriyorsunuz...seksi imiş çirkinmiş güzelmiş yok burnu kalkıkmış yok basenleri çekiciymiş diyenler...bırakın allah aşkına arkadaş yaa.... çevrem şunu dedi bunu dedi beni şöyle böyle buluyorlar falan...yapmayın bacım yapmayın...bunları ekmek arasına koyup yiyecekmisiniz acaba ki bu kadar önemsiyorsunuz... hayatta önemli olan öncelikli şeyler bunlarmı sizin için....şükür yok arkadaş kimsede şükür kalmadı istisnalar hariç... konu sahibine soruyorum...allah senin gözünü bacağını elini kolunu vücudunu sağlıklı yaratmışmı? kimseye muhtaçlık duymadan ıturup kalkabiliyormusun? yemeğini lezzetine vara vara yiyebiliyormusun, tuvaletini yapabiliyormusun,? en önemlisi de nefesini içine çektiğinde içine oksijen girebiliyormu, oksijeni içine çektiğinde geri verebiliyormusun nefesini?
soruyorum bunları çünkü bunlar basit görünsede aslında rabbinin sana bahşettiği NİMETTİR... şu an şu dakka sağlıklı bi şekilde nefes alıp verdiğimiz için bile şükür etmemiz gerekirken, sen nelere takılıyorsun...yok seksi demişler yok bana aşık olan olmazmıymış... yapma arkadaşım..elindekilerin kıymetini bil ve şükürü unutma....eğer şükürü unutursan, allah da O'nu unuttuğun şeylerle seni imtihan eder....bunu da unutma sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…