arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

Neeee mutluu sana bakkk
Herkess seksii olamazzz öleee
Bencee tadınııı cıkarrr
Egolarınııı yerleee birr etmee

sesksiliği biraz kadının kendisi belirler sen davranışlarına konuşmalarına giyimine kuşamına dikkat edersen yani ciddi bir duruşun olursa hiç de seksiliğin ön plana çıkmaz

ben fotoğraf istiyorum, merak ettim böyle ilk görüşte bu kadar seksi bi hatun nasıl olunuyor acaba albüm yap bi bakalım ona göre tavsiyelerde bulunuruz

seksi denilmektense , güzel denilmeyi tercih ederim... hayatım boyuncada seksi olmaktan uzak olmaya çalıştım.
Kılıkkıyafetine, makyajına, yürümene, oturup kalkmana dikkat edersen sadece güzel olabilirsin.. Art niyetleri alt edebilirsin.

öğretmensin öyle mi? çocukları emanet ettiğimiz beyinler böyleyse yetişen,bazen kınadığımız nesile şaşırmamak lazım...
seksi öğretmen vuvv....süpersin aynen böyle devam et...

fotonu koysaydın keşke
insan nasıl bu kadar sexi olur bilemedim şimdi
çok göreceli kavramlar, yani herkes sexi olduğunu düşünmüyodr bence, çok büyük bi genelle olur
acaba bizimle eğleniyomusun, cidden soruyorum şaka mı

Son düzenleme:
senın derdın ne konu sahibi? cok seksıyım dısarı cıkamıyorum ne yapmalıyım bı bayan boyle bır konu acmaz. erkegım de kurtul

öğretmen olduğu bile muallakta...

bu konuyu açan arkadaş muhtemelen yazdığı özelliklere sahip değil ama yazdığı gibi olmak isteyen ve burda bu konuyu açarak kendini bu şekilde tatmin etmeye çalışan özgüvensiz bir kişi olsa gerek. yoksa aklı başında hiç bir kız böyle bir şeyi dert etmez. eğer dikkat çektiğini düşünüyorsa ve bundan rahatsızsa, kendisi dikkat çekmemek için, bakışlardan rahatsız olmamak için ne yapması gerektiğini düşünebilme yetisine sahiptir (eğer öğretmen olacak kadar bir zekaya sahipse tabi).

Son günlerde de önüne gelen saçma sapan konular açıyor, yok şişmanım, yok çirkinim, yok çok seksiyim dışarıya çıkamıyorum, ee seksiysen biz ne yapalım yani, seni seksilikten mi çıkaralım ki, ne istiyorsun bizlerden yardım olarak onu anlayamadım, madem seksi olmak istemiyorsun git çarşaf giy o zaman bak nasıl seksi olmuyorsun, böylece kimsede bakmaz sana, nasılsa seksi olmucaksın yaa artık, burada ne derdi olanlar var, böyle fake konularla milleti oyalamayın, vaktimizi çalmayın, siteyi kirletmeyin en önemlisi.

Son düzenleme:
Bu aralar derdim bu derken, bu ara mı fazlasıyla seksileştiniz.
Son zamanlarda ne yaptınız ki bu kadar seksileşmek için acaba?
Resim, resim, resim.... diye tezavrat etmek istiyorum :)
Bir görelim bakalım ne kadar seksisiniz, yapılacak birşey var mı,
yoksa bundan sonra ki hayatınıza seksi olarak mı devam edeceksiniz görmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…