arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

benimde vardı öle bi arkadaşım, üniversiteden arkadaşım
ben onu ruh hastası olarak görüyordum

Sizi çok merak ettim. Herkes bu kadar sexi buluyor madem resminizi paylaşabilir misiniz? Bizde na göre şöyle giyinin şunu yapın falan deriz

neden dalga geçtiniz kızla,dert yapmış napsın.çok seksiymiş onun suçu mu Allah öyle yaratmış,bu dert insanı pat diye götürür üzüldüm ben.off çok seksi ama öyle böyle değil,dünyanın en büyük derdi bu.sizler onun kadar seksi olamadığınız için anlayamamışsınız.ben anladım mı peki? tabii ki hayır,çünkü bende seksi değilim napacağız biz

Son düzenleme:
bizi seksiliğinden mahrum etme.. göster nur cemalini biz de uleyn biz de hatun muyuz diye hayıflanalım sonra burda konu açalım biz niye sexy değiliz diye

teşekkürler arkadaşım ama kıvırtmadan yürüyemiyorum
nasıl anlatsam bilmiyorum.
ve hep uzun şeyler giyiyorum ama pantolon ceket takımı da giymek istiyorum okulda

kerri bu cevap senin için..yıldız tilbe gibi değilmiş,kıvırtıyormuş ama istemeden.istemsiz kıvırtma yani,Allah kimseye vermesin.

nicke bakılırsa sexy olmak bile mutsuz olmayı engellemiyo ne yazık acaba bende sexy değilim diyemi mutsuzumki diyodum bu tezimide kendi kendine çürütmüş oldum.

sen galiba benim avatarı görmeden konuşmuşsun, dikkatini çekerim
ayağını denk al ousun annesi!

keşke gelsede seksi olmanın getirdiği mutsuzlukları anlatsa bize,bizlerde seksi olmayan zavallı üyeler olarak hayran hayran dinlesek biraz.noluuuuurrrrrrrr

İyide arkadas gercekten guzel bı bayan olabılır,seksıde olabılır. cevremızde guzel ve alımlı kadınlar gormuyormuyuz hiç?

He dert etmıs etmemış baska mesele ama guzellıgınden faydalanmak ısteyen erkekler cıkabılır karsısına doğal olarak, onuda cok ıyı analız etmesı gereklı.

böyle uzaktan uzağa ne yapabilirizki biz ona
hem biz bi sürü çirkin, evde kalmış, kıskançlıktan mos mor olmuş, küçük popolu kadınlarız ne bilebilirizki biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…