- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
yürüyüşüm bi garip zaten değitiremiyorum
anlatabidim mi
bir resmini görebilirmiyim
ona göre cevap yazıcam
dikkat et egon çatlamak üzere.
sanırım burada da pohpohlanmak istedin...
tanıdığım bir kız vardı senin gibi...kendını yere göğe sıgdıramazdı,kendini ilah gibi görürdü..
resmen kendıne aşık bir kızdı..ve ben onun anlatmalarına ve abartmalarına rağmen onu ve onda ki gerçekleri görebiliyordum..
bazı kızlar böyle işte,anlatırlar sanki karşındaki körmüş muamelesi yaparlar.
kendine olan güvenin elbette güzel bir şey, ama herşeyin fazlası zarar..
aynanın karşısına geçip kendine, bir başkasının gözüyle bakmaya çalış
belkı gerçekleri görebilirsin ozaman..
isteriz isteriz isteriz
ben de öğretmenim ama sexi değilim ne yapmalıyım
Carrie bize söyledi işte;,çünkü bende seksi değilim napacağız biz
teşekkürler arkadaşım ama kıvırtmadan yürüyemiyorum
nasıl anlatsam bilmiyorum.
ve hep uzun şeyler giyiyorum ama pantolon ceket takımı da giymek istiyorum okulda
bizi seksiliğinden mahrum etme.. göster nur cemalinibiz de uleyn biz de hatun muyuz diye hayıflanalım sonra burda konu açalım biz niye sexy değiliz diye
neden dalga geçtiniz kızla,dert yapmış napsın.çok seksiymiş onun suçu mu Allah öyle yaratmış,bu dert insanı pat diye götürür üzüldüm ben.off çok seksi ama öyle böyle değil,dünyanın en büyük derdi bu.sizler onun kadar seksi olamadığınız için anlayamamışsınız.ben anladım mı peki? tabii ki hayır,çünkü bende seksi değilim napacağız biz
İyide arkadas gercekten guzel bı bayan olabılır,seksıde olabılır. cevremızde guzel ve alımlı kadınlar gormuyormuyuz hiç?
He dert etmıs etmemış baska mesele ama guzellıgınden faydalanmak ısteyen erkekler cıkabılır karsısına doğal olarak, onuda cok ıyı analız etmesı gereklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?