arkadaşlar bir derdim var

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
40
bunu buraya yazmak konusunda çok kararsızım ama ablamdan başka dertleşebileceğim kimse yok biz üç kız kardeşiz babamız 11 sene evvel vefat etti annemiz çalııyordu 50 yaşında onun bir adamla görüştüğünü ögrendik bir şekilde adam buralı değil 3 çocuğu varmış şu an telde falan konuşuyorlrmı bilmiyoruz çok şaşkınım sanki uyuştutcu kullnmış gibi ne düşüneceğimi ne tvır alacagımızı bilmiyoruz bunu konuşcaz onla ama ne yapmalı nasıl bi tavır takınmalıyım çok üzgünüm

Adamda bekarsa sorun yok bence sizlerin büyümesini 11 yıl beklemiş artık kendisi için yaşamak en doğal hakkı. Oturup konuşun annenizle çocuk gibi saklayacak değil ya sizden.

Adamda uygunsa annenize ne güzel 11 yıl sizi ihmal etmemiş mutlu olsun kadıncağız

siz evlenip kendi hayatlarinizi kurunca kadin tek basina kalacak orayida dusunmek lazim.rahmetli anneannem es insana yaslilikda lazim gencken her turlu geciyo zamn derdi

sizin için zor bir durum ama anneniz eğer mutluysa onun mutlu olması sizide mutlu etmeli diye düşünüyorum.

Adam bekarsa sorun yok bence annenizle konuşun 11 yıl olmuş eğer doğruysa saygı duyun ama adam 3 evliyse tepki gösterin bize böyle mi örnek olacaksın falan diyin

Adam bekâr sa bi sorun yok ki siz 3 kardes evlenip yuva kurunca Anneniz yalnız mi kalsın o da bi yuva kurmak hakkına sahip.

O sizin anneniz mutlu olmasını istemez misiniz?
11 yıldır herşeyi tek başına göğüslemiş bir kadın neden tekrar evlenip yuva kuramasın ki...
Belki kendini çok yalnız hissediyordu bunca zamandır

Annenizin görüştüğü kişi bekarsa bencillik yapmaya hakkınız yok.
Konuyu teferruatlı öğrenmek için konuşun sadece.
Nasıl bir adamdır, necidir vs...

Bekar bir adamsa bunda bir sıkıntı görmüyorum.. annenizin de ihtiyaçlari var... Maddi manevi..
Oturup konuşun güzelce, kim bu ablanizi arayıp bunlari anlatan kadın ?

Adam bekarsa sorun yokta..
Aksi taktirde tabiki sorun var..

Ayrica ben 3 kizin evde oldugu biyere , uvey baba getirilmesine karsiyim...

Canım öncelikle başınız sağ olsun.herkes hayatını bir şekilde idame ettirmeli sizler de ilerde evlenip gideceksiniz anneniz yapayalnız kalacak ve her insan yalnızlığı kaldıramaz anladığım kadarıyla şu an sadece konuşup anlaşma safhasındalar belki kafaları uyuşur devam ederler belki de ayrılırlar sonuçta ikisi de yetişkin insanlar ama aklınızda soru işareti varsa annenize sakince aklınızdakileri sorun paylaşın belki sizler için de iyi olacağına inanıyordur hemen yargılamayın ve şunu düşünün annenizin yerinde babanız olsaydı şimdiye çoktan evlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…