arkadaşlar bir derdim var

Benim dikkatimi çeken konu arayan kadın. Ne münasebet ablayı arayıp bir şeyler yetiştiriyor? Acaba adamın kızlarından biri mi istemiyor mu da böyle yapıyor? 50 yaşında kadın da çocuk gibi saklamaz diye düşünüyorum, belki kafasında oturtmadan konuşmak istemiyordur. Belki öyle bir şey yoktur bile, öğrenmek anlamak dinlemek lazım.

Herkes annesi mutlu olsun ıster ama buyuk konuşmiyim yınede ben 3 kızı mı evlendırmeden bu işlere kalkışmazdım..

konu sahibi 30 yasinda evli barkli, ablasi da muhtemelen oyledir. kardesinin evlenip evlenmedigini bilmiyoruz,oyle de olsa bariz 20li yaslarda oldugu. hala daha kizlarini dusunsun evlenmesin demek bencilligin daniskasi olur. kadin neden mutlu olamasin? 11 yil olmus dile kolay.

Bekar bir adamsa bunda bir sıkıntı görmüyorum.. annenizin de ihtiyaçlari var... Maddi manevi..
Oturup konuşun güzelce, kim bu ablanizi arayıp bunlari anlatan kadın ?
bizde bilmiyoruz kadının kim olduğunu numarası falan saklı annem muhtaç değil zaten babamdan ev var emekli maaş var

tabikide mutlu olmak hakkı ama bunu saklaması yok öyle bişey demesi evi var babamdan maaşı var tekrar evlenip ne yapacak bu yaştan sonra adam kahrı çekmek çokmu kolay ne güzel kızları var torunları muhtaç değl biz annemizle çok ilgilyiz daha damatları sende şusun dememiştir burası küçük yer en son bizmi duyduk onu bile bilmiyorum

Gayet normal.tabiki karsidaki adamevli degilse.
Babaniz yasiyor olsaydi 13sene beklermiydi...bence 13gun beklemezdi...

Ablanız ve siz evlisiniz. Küçük kardeşinizin de 20 li yaşlarda olduğunu düşünüyorum. Adamın büyük ihtimal bekar. Yoksa durumdan vazife çıkarıp annenizi ablanıza ihbar eden kadın evli olsa büyük bir keyifle bu ayrıntıyı da aktarırdı.
Anlamadığım sizin neden bu kadar panik halinde olduğunuz. Bir de annenizin geleceği ile ilgili sizin beklentileriniz, planlarınız neler? Merak ettim doğrusu..

Maaş, kızları veya torunları bir hayat arkadaşıyla bir mi?

Kaldı ki hayat annenizin hayatı, sizi büyütmüş, kendi hayatlarınızı kurmuşsunuz, bırakın o da istediği gibi yaşasın. Yani şu mantıkta bir kocayı nereye oturttuğunuzu çözemedim açıkçası.

Bu yaştan sonra adam kahrı çekmeyi kendi düşünsün.

annenizin maddi durumu iyi ,sizlerde onunla ilgileniyorsunuz diye hayat arkadaşına ihtiyacı yok mu sanıyorsunuz.siz gece evinize çekildiğiniz de anneniz yalnız ,belki başını yaslayacak bir omuz arıyor.üstelikte çok genç yaşta kaybetmiş eşini.siz bu konularda tutucu düşündüğünüz için anneniz sizden saklıyor olabilir.annenize tepkiyle değilde anlayışla arkadaşça yaklaşın.bu kadının hayatında biri varsa sizden gizleyerek bile olsa görüşecek ve siz annenizin yanında olmadığınız için de karşı tarafı tanıma fırsatı bulamayacaksınız.belki adam iyi biri, belkide kötü niyetli maddi menfaat için yaklaşan biri, bunu anlamak için de annenizin karşısında değil yanında olmalısınız.

bencede annenizle sakince konuşup hangi kararı alırsa alsın
yanında olacağınızı gösterin ona. kadın yıllarca çocukları için
evlenmemiş feda etmiş gençliğini. siz de bu yaştan sonra onu anlamaya çalışın...
bu saatten sonra da siz onu idare edin
hata yapsada hoşgörün
bunu çoktan haketmiş.
o kadının da şımarmaya, şımartılmaya
anlaşılmaya ihtiyacı vardır.
şu an bile 50 yaşında. kadı ki 39 yaşında bu kadın
yıkıma uğramış ve yalnız kalmış...
allah rahmet eylesin
sizin tedirginliğiniz çok normal ama o kadını da anlayın lütfen

Bi elini tutan, ruhunu okşayacak güzel sözler söyleyen, sohbet edip sıcaklığına sığınacağı biri var mı ?
50 yaşına gelince duygularımz manevi ihtiyaçlarımız yok mu oluyor?
Evladın yeri başka hayat arkadaşının başka. İ

Yarın bir gün hepiniz evlenip gideceksiniz
yazık değil mi annenize bırakın hayatını yaşasın..

Bir kere şu verdiğiniz tepkiden neden sakladığı ortada. Uyuşturucu kullanmış gibi olduk ne yapacağımızı bilemiyoruz diyorsunuz. İnsanlar genç yaşında bir ilişkisini annesinden babasından saklıyor da o yaşta bir kadın çocuklarına hemen söylememiş çok mu? Hem yanlış mı anladım daha sadece telefonda mı görüşüyorlarmış? Belki de ilişkinin başı daha.
Bakın burda bir sürü evlenmekle ilgil konu var. Konu sahipleri diyor ki iyi bir işim, dolgun maaşım var, yiyorum içiyorum geziyorum, ama keşke bunlar olmasaydı da hayatımı paylaşacağım bir insan olsaydı. İşte hayat arkadaşı böyle bir şey. Anneniz genç yaşına bir sürü acı sığdırmış. Biraz mutlu olmak onun da hakkı. İnşallah da mutlu edecek biridir.

önce bi sakin ol bacım benimde babam yok cok ayrıntıya giremeyecem ama benzerine saygı duyduk ablamla onunda hayatı var bende başta babama ihanet gibi hissettim ama insan alışıyor yalan söyler üstüne gidersen anlayışla karşıla yalnızlık Allaha mahsus cekinmiştir emin ol allah kolaylıklar versin

yoo annem eve sokmuş değl öyle bişey yok ben ve ablam evliyiz zaten
tamam da izdivaca erer ise aynı evde yaşayacak sonuçta ve evde bekar bir kardeşiniz var .Ben doğru bulmuyorum .Kişisel görüşüm erkek olsaydı kardeşiniz belki düşünülebilirdi ama ben uygun bulmuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…