- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi banamasalanlatma
-
inceltilmiş halini yazdım bende tatlım biliyorsun bu işiHerkes annesi mutlu olsun ıster ama buyuk konuşmiyim yınede ben 3 kızı mı evlendırmeden bu işlere kalkışmazdım..
yoo annem eve sokmuş değl öyle bişey yok ben ve ablam evliyiz zaten3 kızı olan bir kadının eve yabancı erkek sokmasına hiç hoş bakmıyorum tamamen bencillik
bizde bilmiyoruz kadının kim olduğunu numarası falan saklı annem muhtaç değil zaten babamdan ev var emekli maaş varBekar bir adamsa bunda bir sıkıntı görmüyorum.. annenizin de ihtiyaçlari var... Maddi manevi..
Oturup konuşun güzelce, kim bu ablanizi arayıp bunlari anlatan kadın ?
tabikide mutlu olmak hakkı ama bunu saklaması yok öyle bişey demesi evi var babamdan maaşı var tekrar evlenip ne yapacak bu yaştan sonra adam kahrı çekmek çokmu kolay ne güzel kızları var torunları muhtaç değl biz annemizle çok ilgilyiz daha damatları sende şusun dememiştir burası küçük yer en son bizmi duyduk onu bile bilmiyorum
Bi elini tutan, ruhunu okşayacak güzel sözler söyleyen, sohbet edip sıcaklığına sığınacağı biri var mı ?tabikide mutlu olmak hakkı ama bunu saklaması yok öyle bişey demesi evi var babamdan maaşı var tekrar evlenip ne yapacak bu yaştan sonra adam kahrı çekmek çokmu kolay ne güzel kızları var torunları muhtaç değl biz annemizle çok ilgilyiz daha damatları sende şusun dememiştir burası küçük yer en son bizmi duyduk onu bile bilmiyorum
tabikide mutlu olmak hakkı ama bunu saklaması yok öyle bişey demesi evi var babamdan maaşı var tekrar evlenip ne yapacak bu yaştan sonra adam kahrı çekmek çokmu kolay ne güzel kızları var torunları muhtaç değl biz annemizle çok ilgilyiz daha damatları sende şusun dememiştir burası küçük yer en son bizmi duyduk onu bile bilmiyorum
önce bi sakin ol bacım benimde babam yok cok ayrıntıya giremeyecem ama benzerine saygı duyduk ablamla onunda hayatı var bende başta babama ihanet gibi hissettim ama insan alışıyor yalan söyler üstüne gidersen anlayışla karşıla yalnızlık Allaha mahsus cekinmiştir emin ol allah kolaylıklar versinbunu buraya yazmak konusunda çok kararsızım ama ablamdan başka dertleşebileceğim kimse yok biz üç kız kardeşiz babamız 11 sene evvel vefat etti annemiz çalııyordu 50 yaşında onun bir adamla görüştüğünü ögrendik bir şekilde adam buralı değil 3 çocuğu varmış şu an telde falan konuşuyorlrmı bilmiyoruz çok şaşkınım sanki uyuştutcu kullnmış gibi ne düşüneceğimi ne tvır alacagımızı bilmiyoruz bunu konuşcaz onla ama ne yapmalı nasıl bi tavır takınmalıyım çok üzgünüm
tamam da izdivaca erer ise aynı evde yaşayacak sonuçta ve evde bekar bir kardeşiniz var .Ben doğru bulmuyorum .Kişisel görüşüm erkek olsaydı kardeşiniz belki düşünülebilirdi ama ben uygun bulmuyorum .yoo annem eve sokmuş değl öyle bişey yok ben ve ablam evliyiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?