- 9 Ocak 2021
- 189
- 135
- 23
- 33
- Konu Sahibi Karamsarkiz
-
Laf sokmayı açar mısınız ? Ben genelde anlamıyorum söylenen şeyleri direkt söylenmiyorsa üstüme alinmam şahsen .Selam arkadaşlar. Sizi sinir eden laf sokan insanlarla nasıl başa cikabiliyorsunuz. Eve geldiğimden beri ağlıyorum neden kendimi korumadim cevap vermedim diye sorumlumuz sürekli benimle uğraşıyor ve ben ağzımı açıp tek kelime bile edemiyorum. İşyerindeki bütün herkes beni sever yani uyumsuzda değilim ama bu üç ayı zehir etti bana yarın üstlerine çıkıp şikayette buluncam artk ama işler dahada kötü olur mu sizce
Ciddiye almadığımı gösteren Alaylı gülümsemeli bakışlarlaSelam arkadaşlar. Sizi sinir eden laf sokan insanlarla nasıl başa cikabiliyorsunuz. Eve geldiğimden beri ağlıyorum neden kendimi korumadim cevap vermedim diye sorumlumuz sürekli benimle uğraşıyor ve ben ağzımı açıp tek kelime bile edemiyorum. İşyerindeki bütün herkes beni sever yani uyumsuzda değilim ama bu üç ayı zehir etti bana yarın üstlerine çıkıp şikayette buluncam artk ama işler dahada kötü olur mu sizce
Onu baştan yaptım ama daha çok üstüme gelmeye başladı.Ciddiye almadığımı gösteren Alaylı gülümsemeli bakışlarlalaf dalaşına girmekten daha etkili oluyor
Molana karışıyor. Başkasının yapmadığı iş üstünden bana laf atiyo kulakları duymuyor diyo.Laf sokma daha detaylı yazarsaniz
Ben daha çok kendime sinir yapiyom. İşten soğuttu beniYa sizde onun size yaptigi gibi laf sokup dalgaya alacaksiniz yada gemileri yakip sikayet edeceksiniz
Etkisini sürdürmek için duruşunuz hep aynı olmak zorunda. Dikkatli olun bence belki üstünüze oynanıyor da olabilirOnu baştan yaptım ama daha çok üstüme gelmeye başladı.
Ben onu yapamıyorum işte donuo kalıyorum.Dümdüz konuşuyorum insanlarla. Laf sokmaya çabalayana da durup böyle çabalamana gerek yok. Rahatsız olduğun şeyi bana açıkca söyle diyorum.
Nasil yaniEtkisini sürdürmek için duruşunuz hep aynı olmak zorunda. Dikkatli olun bence belki üstünüze oynanıyor da olabilir
Insan isten de sogutur boyleleri haklisiniz..ama icinize atmayin olan sagliginiza olurBen daha çok kendime sinir yapiyom. İşten soğuttu beni
Neden sen üzülüp ağlıyorsun ki kendi kendini yeme çık karşısına de ne yapmaya çalışıyorsun de yüzüne dur haddini bildir derdi neymiş anlaMolana karışıyor. Başkasının yapmadığı iş üstünden bana laf atiyo kulakları duymuyor diyo.
Bunun üzerine siz düşünün ben ortamınızı Bilemiyorum. Mesela İş yerinde istenmiyo olabilir misiniz ?Nasil yani
İnşallah yaparsınız. İnanın kafam çok rahat.Ben onu yapamıyorum işte donuo kalıyorum.
Neden sen üzülüp ağlıyorsun ki kendi kendini yeme çık karşısına de ne yapmaya çalışıyorsun de yüzüne dur haddini bildir derdi neymiş anla
[/QUkonusamiyorum kendimi savunamiyorum
Bende zaten artık gitmek istiyorum. Markette çalışıyorum yer değişikliği istecem.Bunun üzerine siz düşünün ben ortamınızı Bilemiyorum. Mesela İş yerinde istenmiyo olabilir misiniz ?
İnsallahİnşallah yaparsınız. İnanın kafam çok rahat.
Falanımla filanim yoruma düşer.Dümdüz konuşuyorum insanlarla. Laf sokmaya çabalayana da durup böyle çabalamana gerek yok. Rahatsız olduğun şeyi bana açıkca söyle diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?