• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bir konuda çok kararsızım yardım edin nolur

remedioslabelle

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
1.271
3.541
333
bir insan vardı bana çok uzun süre umut verdi iltifatlar güzel sözler sevgili gibi davranmalar arkadaşlarım bile diyodu siz adı konmamış sevgili gibisiniz diye. (5 yıldır da tanışıyoduk baya yakın arkadaştık öncesinde) ben en son dayanamayıp ona ciddi ciddi sorunca benim sana ilgim sadece fiziksel bir beğeni bunu kabul edersen ona göre devam ederiz yoksa arkadaşlığa devam ederiz ben sadece aşık olduklarımla sevgili olurum böyle bir sözü sadece onlara veririm sana da aşık değilim dedi. ben bu iğrenç şeylerin şokuyla tek sert laf edemedim sadece iki yabancı olalım dedim o da ben arkadaşlığımız sürsün istiyorum ama peki sen bilirsin dedi. sonra işte 2 ay tek kelime etmedim. ama aklıma bir sürü ağır laf geliyor içimde kaldı geceleri uyuyamıyorum kinimden resmen. sizce ona çok ağır bir mesaj atsam mı? (etkileneceğinden eminim karakterine çok düşkündür) yoksa yine en iyi cevap sessizlik midir? hep elim telefona gidiyor sonra aklıma onun zamanında bir kadın susuyorsa olay bitmiştir dediği geliyor. aha dayanamadı döndü mü der mesaj atarsam?

Mesaj atıp kendini küçük mü düşürüceksin ? Karekteri yokmuş zaten düşkün olsun o yüzden sn söylücegini o an söylücektin yani geçmiş artık boşver durma üstünde

bir insan vardı bana çok uzun süre umut verdi iltifatlar güzel sözler sevgili gibi davranmalar arkadaşlarım bile diyodu siz adı konmamış sevgili gibisiniz diye. (5 yıldır da tanışıyoduk baya yakın arkadaştık öncesinde) ben en son dayanamayıp ona ciddi ciddi sorunca benim sana ilgim sadece fiziksel bir beğeni bunu kabul edersen ona göre devam ederiz yoksa arkadaşlığa devam ederiz ben sadece aşık olduklarımla sevgili olurum böyle bir sözü sadece onlara veririm sana da aşık değilim dedi. ben bu iğrenç şeylerin şokuyla tek sert laf edemedim sadece iki yabancı olalım dedim o da ben arkadaşlığımız sürsün istiyorum ama peki sen bilirsin dedi. sonra işte 2 ay tek kelime etmedim. ama aklıma bir sürü ağır laf geliyor içimde kaldı geceleri uyuyamıyorum kinimden resmen. sizce ona çok ağır bir mesaj atsam mı? (etkileneceğinden eminim karakterine çok düşkündür) yoksa yine en iyi cevap sessizlik midir? hep elim telefona gidiyor sonra aklıma onun zamanında bir kadın susuyorsa olay bitmiştir dediği geliyor. aha dayanamadı döndü mü der mesaj atarsam?

hala ona takılı kaldığını ve aşık olduğunu düşünüp bunu değerlendirmek isteyebilir.
sessizliğini koru onu hayatından sil bence.
baksana fiziksel beğeniymiş sadece beyefendininki.

Bir kadın susuyorsa olay bitmiştir diye kendisi ne düşüneceğini belli etmiş zaten sana. Bence hiç mesaj atıp da onun egosunu daha da okşama. Zordur durması tahmin edebiliyorum ama keşke atmasaydım demekten iyidir. Yine de karar senin.

Madem ki sadece fiziksel acıdan aklındasın ona mesaj atman yerini yaptıgını düşündürtebilir sende artık birşeyler istiyormussun gibi sonucta sen yazsan o bunlara cevap verecek sen vereceksin bu böyle gidecek hani yanlıs anlamasına fırsat verebilirsin kaldı ki bu durumda o aramalıymıs düzeltmek için yada arkadaslıgını önemsese bunu geri kazanmak istemezmiydi? sessiz kalmaya devam et derim ben..

sus da olay bitsin ıkı aydır dayanmıssın bundan sonrada dayan sen söylersin söylersin ama insanlar senin söyledıklerını değil kendı anlamak istedıklerını anlarlar

Adam sana niyetini açıkca söylemiş..Aşk mesk yok fiziksel ilişki istersen ok demiş..
sana ilk..ben seni fiziksel olarak bepeniyorum aşık değilim.böyle devam etsin..dediğinde birşeyler söyleseydin cuk otururdu..

Ama o an şoktan susmuşsun..

aradan da 2 ay geçmiş..

Bence hiç kurcalama..

Tam aksine onu hala düşündüğünü, ondan etkilendiğin için olayı kurcaladığını vs düşünür ve belki de farklı yollardan sana tekrar yaklaşır..yani .bana aşık ama söyleyemiyor, o da beni istiyor, benim istediğim şekilde bir ilişkiyi kabul etti ama çekiniyor.gibi düşünp sana yaklaşıp etkisi altına alabilir seni..Yanii..ohh kuş kafese girdi..de diyebilir..çünkü niyeti belli..

Madem bu adamla işin yok..hiiçç peşine düşme..Tek bir mesajın bile seni onun gözünde düşürür..

unut sakın görüşme selam bile verme..
Seni sadece bedensel olarak isteyen bir adamla ne işin olabilir ki?

Back
X