- 18 Aralık 2010
- 1.271
- 3.541
- 333
- Konu Sahibi remedioslabelle
bir insan vardı bana çok uzun süre umut verdi iltifatlar güzel sözler sevgili gibi davranmalar arkadaşlarım bile diyodu siz adı konmamış sevgili gibisiniz diye. (5 yıldır da tanışıyoduk baya yakın arkadaştık öncesinde) ben en son dayanamayıp ona ciddi ciddi sorunca benim sana ilgim sadece fiziksel bir beğeni bunu kabul edersen ona göre devam ederiz yoksa arkadaşlığa devam ederiz ben sadece aşık olduklarımla sevgili olurum böyle bir sözü sadece onlara veririm sana da aşık değilim dedi. ben bu iğrenç şeylerin şokuyla tek sert laf edemedim sadece iki yabancı olalım dedim o da ben arkadaşlığımız sürsün istiyorum ama peki sen bilirsin dedi. sonra işte 2 ay tek kelime etmedim. ama aklıma bir sürü ağır laf geliyor içimde kaldı geceleri uyuyamıyorum kinimden resmen. sizce ona çok ağır bir mesaj atsam mı? (etkileneceğinden eminim karakterine çok düşkündür) yoksa yine en iyi cevap sessizlik midir? hep elim telefona gidiyor sonra aklıma onun zamanında bir kadın susuyorsa olay bitmiştir dediği geliyor. aha dayanamadı döndü mü der mesaj atarsam?