Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Adam guzel kizlar gitti, kala kala sana kaldim demis..

Olay sadece calismak olmayabilir.. brn erkek olsam bos bos gezen bi tip yerine market isibile olsa bos durmayan caliskan birini isterdim. Sorun para degil benim acimdan..

Amaaaa bu adam belkide cslismana takti hakket ve evlensen baski yapacak.. gebeyken dogumdan sonra bu konuda baski yapan erkekleri okuyoruz burda. Hos degil. Cocuk yokken ok ama sonrasinda erkegin bu konuda israrci olmasi sacma. Biz diyomuyuz 4,5 ayda sen tasi su cocugu diye:)) ha buarada ben kadinin cslismasi taraftariyim.

Doktorlarin bazilari evet egolu her meslekte oldugu gibi.. bu ozellikle Turklerde cok oluyo .. haksiz degil belki onca yil dirsek curutmus ama... iste ego oldugu zaman iyi bi doktor olmuyo benim gozumde..

gerızekalı ben 4 üni mezunuyum yemın edıyorum hemde
Ne ayıp, bu nasıl bir konuşma tarzı ayrıca sürekli yemin edip durmayın.

Eğer gerçek bir genç kızsanız evleneceğiniz aileye yazık, ateş gibi düşeceksiniz içlerine.

Allah evlatlarımın karşısına sizin gibi kızlar çıkarmasın artık hep böyle dua ediyorum.

"guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı "
Bana bu cümleyi kuracak adama sadece s.......... derim . Sabah sabah tepem attı valla , hiç mi kendinize saygınız yok ? Birde evlilik soruyorsunuz şaka mı bu...

öğretmense dikkat etsin bir zahmet.
de leri ki leri geçtim ama bir öğretmen kendini ifade edemeyip aptal gerizekalı diye cevap veriyorsa bıraksın mesleği.
öğretmen değil cennet mahallesi ağzı mübarek.

Çok umrumda kendısı kullanılıyo bir dünya masrafı yapan ben degılım

nasıl bir insansınız siz ya? bir de okul öncesi öğretmeni.. yazık o çocuklara ki sizin elinizdeler. bu ne seviyesizlik? bence siz güzel değilsiniz ki adam bunu açık açık söylemiş ama siz burada ki gelecek yorumlardan dolayı etrafında ki tek güzel benim diyorsunuz. her şeyden önce Allah iç güzelliği versin ki bu yaptığınız yorumlardan belli sizde yok.

evli olanlara da sarkan oluyor - çünkü insanlar artık seviyesiz- sevgilisi olanlara sarkıyorlar ama aklı başında olan hiç kimse ay ben zaten kocamla - sevgilimle anlaşamıyorum ayrılayım nasıl olsa x var demiyor.

bir de hiç utanmadan gelip burada ben onu kullanıyorum masraf yaptırıyorum diyorsunuz ama adam size açık açık kocanın eline mi bakacaksın dediğinde - yaaaaa bı ıdımlı ivlinilirmi diyorsunuz.. birisi bana şunları yazsa yüzüm kızarmaktan geçip morarır utancımdan yerin dibine geçerim.

keşke adamı bilsekte kardeşim kaç kurtar kendini desek!

Sankı ben çalısmayacagımmı dedım? yanı hersey normalmı gorunuyo?
Ögretmen olduguna emin misin? Mi'ler ayrı yazılır. Her şey ayrı yazılır. Görünüyo nedir? Normalde gözüme takılsa da yazım yanlışları için pek uyarı yapmam ama öğretmenim dediniz diye söylüyorum. Üniversite okudunuz öyle değil mi? O üniversiteyi kazanmak için sınava da girdiniz sanırım. Hiç değilse o sınava hazırlanırken öğreniyor insanlar yazım kurallarını.. Ne öğretmenisiniz merak ettim.

Eniştem doktor,yeğenim 3.sınıf öğrencisi.
Biri Hacettepe'li diğeri Cerrahpaşa. İkisi de derece yapmış insanlar. Deşifre olmamak için detay yazamıyorum.
Yan komşumuzun kızı Kütahya'da 2 yıllık moda bilmem ne okumuş.
Bilin bakalım bu insanlar arasında en egolu kim?
Gittiği lokantada bile "öğretmenim ben taam mıııı?" Diye garsona çemkiren kim?

Çalışayım dese ne çıkar. Bu eğitimle zaten alanında iş bulamaz..

Guzeller kapilmis ondan sana kaldım diyen biriyle niye muhattap oldun ki en basta

Avukat versiyonu da pek yaygın

Geçen gün kızımın sınıfında toplu kitap alımı yapılacak para topluyorum adam parayı verdi çocuğun ismini yazacağım isim dedim ''Ben avukat X'' dedi.

Doktorlarinda var egolusu ögretmeninde var egolusu. Her meslekte var böyle tipler ama çalişan bayan istiyo belliki. Bu devirde zaten çalişan istiyo bütün erkekler. çalişmayana kimse sicak bakmiyo ama madem öyle dedi sende güzel cevap vermişsin git çevrenden doktor bak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…