- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Ne ayıp, bu nasıl bir konuşma tarzı ayrıca sürekli yemin edip durmayın.gerızekalı ben 4 üni mezunuyum yemın edıyorum hemde
Ayy bu çok doğru gerçekten böyle yazani çok gördüm :)) Çok güldüm siz çok yaşayın :)O zaman şöyle diyelim.
Evinin hanımı'nda genel müdür
Kocişinin piremsesi, Ecrinnazsu'nun annesi
O zaman şöyle diyelim.
Evinin hanımı'nda genel müdür
Kocişinin piremsesi, Ecrinnazsu'nun annesi
"guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı "Arkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Herkes yazım kurallarına dikkat etmek zorunda değil. Madem insanları uyarıyorsunuz, o vakit siz de buna dikkat etmelisiniz. ''Her meslekte egolu insanlar vardir.'' cümlesinde anlatım bozzukluğu bulunmaktadır, lütfen buna dikkat ediniz.
Çok umrumda kendısı kullanılıyobir dünya masrafı yapan ben degılım
Ögretmen olduguna emin misin? Mi'ler ayrı yazılır. Her şey ayrı yazılır. Görünüyo nedir? Normalde gözüme takılsa da yazım yanlışları için pek uyarı yapmam ama öğretmenim dediniz diye söylüyorum. Üniversite okudunuz öyle değil mi? O üniversiteyi kazanmak için sınava da girdiniz sanırım. Hiç değilse o sınava hazırlanırken öğreniyor insanlar yazım kurallarını.. Ne öğretmenisiniz merak ettim.Sankı ben çalısmayacagımmı dedım? yanı hersey normalmı gorunuyo?
Çalışayım dese ne çıkar. Bu eğitimle zaten alanında iş bulamaz..Adam okumuş etmiş PhD seviyesinde, kendi anadilini yazamayan birini istememesi normal.
Adam gayet makul. Mesleği olduğu halde evde oturup kaynana gelin programları izleyen, koca parası yiyen bir tiptense ekonomiye katkısı olan bir tipi daha çok beğeniyor.
Özete geçeyim ablacım doktor koca buldum çalışmayayım demişsin ama adam seni sırtında taşımaya gönüllü çıkmayınca motivasyonun azalmış sanki konu bundan ibaretBaşka zengin kocalara yelken aç bence
Guzeller kapilmis ondan sana kaldım diyen biriyle niye muhattap oldun ki en bastaArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Okul öncesi terkmişBranşınız ne? Çok merak ettim.
29 yasında dahiliye doktoru bekar abim var. bir türlü evlendiremedim.buldukça bulandırmayın lütfen :)
Avukat versiyonu da pek yaygınDoktor egosunu ikiye katlayan ego arıyorsan , doktor anne babası egosu verelim sanadoktorunkini mumla ararsın:) .
Bir yakın yani çok yakın akrabamın bir kaç çocuğu var, diğer çocukları tanıtırken isimleri var, bu doktor kuzeni tanırtken herkes " doktor olan bu dini " diyor, " bu da doktor " diye tanıtılıyor , eee o adamın kasılmaması imkansız :)))
Şaka bir yana var böyle bir şey.
Philly : Adınız nedir ( isimle hitap etmek babında sorulur )
Doktor kişisi: Ben doktor X
29 yasında dahiliye doktoru bekar abim var. bir türlü evlendiremedim.buldukça bulandırmayın lütfen :)
Avukat versiyonu da pek yaygın
Geçen gün kızımın sınıfında toplu kitap alımı yapılacak para topluyorum adam parayı verdi çocuğun ismini yazacağım isim dedim ''Ben avukat X'' dedi.
bende karanfil yerçekimli karanfil deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?