- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Güzel kızları herkez kapmış o yüzden sana takıntılıyım mı? Kusma emojisi atamayacağım ama siz anlayın.
O ne yav, pazar toplandıktan sonra yere düşen sebzeleri toplar gibi.
4-5 aydır cınsellık olmayan bır ılıskıde sence ne olabılır
Güzel kızları herkez kapmış o yüzden sana takıntılıyım mı? Kusma emojisi atamayacağım ama siz anlayın.
O ne yav, pazar toplandıktan sonra yere düşen sebzeleri toplar gibi.
buradaki alakayı bende anlayamadım..
Sende o zeka sevıyesı olsa zaten konuları bağdastırırsın
bır ınsan neden bırıyle olur cınsellık yok maddı beklentı yok?? bu adam neden gece gunduz benımle
Hoop yavaş.
4 5 aydir cinsellik yok, bu yuzden beni seviyor insan sevdiğine dokunmaz edebiyatı yapcak kadar sığ olmamanı diledim. Ama belli oldu.
Doktor ne yapsın seni seviyen belli.
Biz anlayamazmisiz zeka ozurluymusuz.buradaki alakayı bende anlayamadım..
Benim şahsi fikrim bence baştan saygısızlık yapmış güzel kızları kapmışlar diyerek ben olsam o böyle dedikten sonra görüşmezdim istediği kadar ilgili olsun terbiyesizlik etmiş sanki boş kalmıyayımda kim olursa olsun gibi olmuş bu kişi için böyle düşünen biri sizden daha güzel birini görünce sizide terk ederkiArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Benim şahsi fikrim bence baştan saygısızlık yapmış güzel kızları kapmışlar diyerek ben olsam o böyle dedikten sonra görüşmezdim istediği kadar ilgili olsun terbiyesizlik etmiş sanki boş kalmıyayımda kim olursa olsun gibi olmuş bu kişi için böyle düşünen biri sizden daha güzel birini görünce sizide terk ederki
Ha o manadaysa bilememHayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus
Baya boş konuşan biriymiş, 6 sene tıp mı okumuş bu bir deNe yapım konusuyo bazen öyle ortalıkla güzel kız yokmus olanlarda evlıymıs
Demekkı senı ıyı kullanmıslar
Demekkı senı ıyı kullanmıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?