Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Çalışmanızla ilgili soru sormasın değil de sorma tarzında bir kabalık var. Belki toparlayamamıştır diye fazla yorum yapamayacağım.
Ben asıl diğer söylediğine taktım. "güzelleri herkes kapmış, o yüzden sana takıntılıyım" ne demek? Yani tercihi değilsiniz de başka alternatif mi kalmamış? Bence bu söylediği daha büyük kabalık..
Bu adam ya çok kaba ya da cümle kurmayı bilmiyor..

Güzel kızları herkez kapmış o yüzden sana takıntılıyım mı? Kusma emojisi atamayacağım ama siz anlayın.
O ne yav, pazar toplandıktan sonra yere düşen sebzeleri toplar gibi.

Ne yapım konusuyo bazen öyle ortalıkla güzel kız yokmus olanlarda evlıymıs

Hoop yavaş.
4 5 aydir cinsellik yok, bu yuzden beni seviyor insan sevdiğine dokunmaz edebiyatı yapcak kadar sığ olmamanı diledim. Ama belli oldu.
Doktor ne yapsın seni seviyen belli
.

Demekkı senı ıyı kullanmıslar

Benim şahsi fikrim bence baştan saygısızlık yapmış güzel kızları kapmışlar diyerek ben olsam o böyle dedikten sonra görüşmezdim istediği kadar ilgili olsun terbiyesizlik etmiş sanki boş kalmıyayımda kim olursa olsun gibi olmuş bu kişi için böyle düşünen biri sizden daha güzel birini görünce sizide terk ederki

Hayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus

Konuyu ne guzel anlatmissiniz hayran kaldim.bodoslama direk dalmissiniz.doktor kim neden size boyle soylemis aranizda bisey mi var.corba etmissiniz konuyu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…