- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi su-de-su00
-
İnş konu sahibi öyle aktarıyordur diyeceğim ama bir tarafta öğretmen, bir tarafta doktor... Hangisi öyle yazsa daha kötü bilemedimek olarak napıosun yazıyormuş..
Kendısı bana sureklı sana aşıgım dıyo ama ben ona asık degılım o kadar asık oldugunada ınanmıyorum aslında
Baya boş konuşan biriymiş, 6 sene tıp mı okumuş bu bir de
valla güzelliğinde bir yere kadar iş yapmış demek ki. çalış diyor sonuç olarak.
Demekkı senı ıyı kullanmıslar
iyi de bu ne şimdi?
bir öğretmenin kendini ifade etme şekli bu olamalı.
iyi de bu ne şimdi?
bir öğretmenin kendini ifade etme şekli bu olamalı.
Anadilini düzgün yazamayan birine ben de ego kasarım. "Herkez, herşey" yazan biriyle 2. görüşmeyi bile yapmam. Öğretmensiniz, bari siz yapmayın bu hataları
Çalışmanıza neden takmasın? Siz karşınızdaki adamın çalışıp çalışmamasına takmaz mısınız?
Adam kendisinin doktorluğuna güvenerek işini bırakmayacak birini istiyor demek ki.[
Bu konuda kendısı benden beter napıosun yazıyor mesela
E aslinda erkek arkadasiniz da varmis. Oyle yazmissiniz. Bir de doktorla da mi flort ediyorsunuz?
malesef cicim hakedene böyle saçmaladınız çünkü??
Ha bir de erkek arkadasin oldugunu biliyor. Siz mi soylediniz?HAyır kendisi arıyordu sürekli ondan ayrıl bana gel
Tespitin dibi..Adam okumuş etmiş PhD seviyesinde, kendi anadilini yazamayan birini istememesi normal.
Adam gayet makul. Mesleği olduğu halde evde oturup kaynana gelin programları izleyen, koca parası yiyen bir tiptense ekonomiye katkısı olan bir tipi daha çok beğeniyor.
Özete geçeyim ablacım doktor koca buldum çalışmayayım demişsin ama adam seni sırtında taşımaya gönüllü çıkmayınca motivasyonun azalmış sanki konu bundan ibaretBaşka zengin kocalara yelken aç bence
Ha bir de erkek arkadasin oldugunu biliyor. Siz mi soylediniz?
Yani doktor birak onu bana gel dedi siz de doktor icin erkek arkadadinizdan mi vazgectiniz?ozamanlar vardı şimdi yok sonra bununla konustuk işte
Öğretmen ama "i" ler hep "ı".Arkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
HAyır kendisi arıyordu sürekli ondan ayrıl bana gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?