Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Adamdan kurtulmak istiyorsan, ben evlenince calismayacagim . Ev iside yapamayacam. Evde hizmetci, asci olacak diyin. Elimede su kadar para verceksin diyin . Varya arkasi bakmadan kacar gider daha tanimaz sizi

güzel kızlar kapılmış o yüzden sana takılmış öyle mi ne kadar saçma bir yaklaşım bu! bunu bile bile bu insanla görüşüyorsunuz demek.

Adamdan kurtulmak istiyorsan, ben evlenince calismayacagim . Ev iside yapamayacam. Evde hizmetci, asci olacak diyin. Elimede su kadar para verceksin diyin . Varya arkasi bakmadan kacar gider daha tanimaz sizi

Kesinlıkle öyle:)

güzel kızlar kapılmış o yüzden sana takılmış öyle mi ne kadar saçma bir yaklaşım bu! bunu bile bile bu insanla görüşüyorsunuz demek.

Ben cok guzelmısım:) benden yokmus cevresınde:)

Biraz kaba olacak ama sankı yıyıcı olarak gördu benı 4-5 aydır kendı pesımde ısrarla

Iyi de bunun neresi komik

Guzellikle ilgili yazdiginiz seyi de cevirdiniz sanki. Güzel yok hepsi kapildi bende seninle ilgileneyim bari gibi anladim ben.
Veya anlatiminiz kötü

Her şeyi anladım da herkez nedir yahuuuuuuu

Arkadaslar sımdı kendisi nöbette ve bana şunu yazmıs çalısıyorum senin kozmetik masrafın için ahahah böylede komık yanı

Olmaz

Doktor egosunu ikiye katlayan ego arıyorsan , doktor anne babası egosu verelim sana doktorunkini mumla ararsın:) .

Bir yakın yani çok yakın akrabamın bir kaç çocuğu var, diğer çocukları tanıtırken isimleri var, bu doktor kuzeni tanırtken herkes " doktor olan bu dini " diyor, " bu da doktor " diye tanıtılıyor , eee o adamın kasılmaması imkansız :)))

Şaka bir yana var böyle bir şey.

Philly : Adınız nedir ( isimle hitap etmek babında sorulur )
Doktor kişisi: Ben doktor X

Sinir harbinden konuyu güzel anlatamamışsınız.adamın derdi güzellikmi değilmi. Adamın niyeti ciddimi değilmi. Adam iyi niyetlimi söylüyo bunları kötü niyetli cimri birimi.bazılarını siz bazılarını kişinin kendisi izah edebilir

4 ay iyi kostu pesımden yüz vermedım :) erkek arkadasım oldugu halde onun parasında degılım ayrıca

Erkek arkadaşın olduğu halde başkasıyla flört ?

bır ınsan neden bırıyle olur cınsellık yok maddı beklentı yok?? bu adam neden gece gunduz benımle
Demek ki cinsellik için başkalarıyla birlikte.. seninle de “güzelliğin” için takılıyordur ama dikkatini çekerim “takılıyordur” ..

Aılem bu doktoru istıyordu ama ben vazgecmedım sadece anlasamıyorduk
Ailen için mi böyle egolu biriyle birliktesin yani ?

Cicim bence doktor seni evlenilecek değil EĞLENİLECEK kadın olarak görüyor.
Evlilik hayali kurma diye çalış diyor.

Çok umrumda kendısı kullanılıyo bir dünya masrafı yapan ben degılım

Takılsın banane cokmu umrumda baskasını bulurum ..
Kendısinin bana yaptıgı masrafı dusunsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…