- 13 Ağustos 2018
- 75
- 7
- 6
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Yani doktor birak onu bana gel dedi siz de doktor icin erkek arkadadinizdan mi vazgectiniz?
bosver tatlım erkek arkadasım banada takılıyo 170 boy 55 kg gecenlerde gögsün küçük dedi bana
Adamdan kurtulmak istiyorsan, ben evlenince calismayacagim . Ev iside yapamayacam. Evde hizmetci, asci olacak diyin. Elimede su kadar para verceksin diyin . Varya arkasi bakmadan kacar gider daha tanimaz sizi
güzel kızlar kapılmış o yüzden sana takılmış öyle mi ne kadar saçma bir yaklaşım bu! bunu bile bile bu insanla görüşüyorsunuz demek.
Biraz kaba olacak ama sankı yıyıcı olarak gördu benı4-5 aydır kendı pesımde ısrarla
Oooo ağır olmuşsizinle çok fazla çeliştiğim yorum oluyor forumda ama gizli hayranınızım söylemeden edemeyeceğim :) Duruşunuz, özgüveniniz, düşüncenizi korkmadan söylemeniz takdire şayan gerçekten
OlmazArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Iyi de bunun neresi komik
Guzellikle ilgili yazdiginiz seyi de cevirdiniz sanki. Güzel yok hepsi kapildi bende seninle ilgileneyim bari gibi anladim ben.
Veya anlatiminiz kötü
Her şeyi anladım da herkez nedir yahuuuuuuu
Cicim bence doktor seni evlenilecek değil EĞLENİLECEK kadın olarak görüyor.malesef cicim hakedene böyle saçmaladınız çünkü??
Sinir harbinden konuyu güzel anlatamamışsınız.adamın derdi güzellikmi değilmi. Adamın niyeti ciddimi değilmi. Adam iyi niyetlimi söylüyo bunları kötü niyetli cimri birimi.bazılarını siz bazılarını kişinin kendisi izah edebilirArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
4 ay iyi kostu pesımden yüz vermedım :) erkek arkadasım oldugu halde onun parasında degılım ayrıca
Demek ki cinsellik için başkalarıyla birlikte.. seninle de “güzelliğin” için takılıyordur ama dikkatini çekerim “takılıyordur” ..bır ınsan neden bırıyle olur cınsellık yok maddı beklentı yok?? bu adam neden gece gunduz benımle
Ailen için mi böyle egolu biriyle birliktesin yani ?Aılem bu doktoru istıyordu ama ben vazgecmedım sadece anlasamıyorduk
Cicim bence doktor seni evlenilecek değil EĞLENİLECEK kadın olarak görüyor.
Evlilik hayali kurma diye çalış diyor.
Biz anlayamazmisiz zeka ozurluymusuz.
Erkek arkadaşın olduğu halde başkasıyla flört ?
Demek ki cinsellik için başkalarıyla birlikte.. seninle de “güzelliğin” için takılıyordur ama dikkatini çekerim “takılıyordur” ..
Ailen için mi böyle egolu biriyle birliktesin yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?