Arkadaslar bu nişan atan arkadasım evlenıyor ama cok garip bır durum oldu?

Hasta diye gitme mecburiyeti olduğunu düşünmüyorum. Her gecmisimizde hayatimiza giren insana olucek hasta diye koşup gidersek yandik yani. Siradan insan olsa ve nisanli olmasa Kiz gitsin derdim ama su anda gitmesi şimdiki nisanlisina yapilacak şey değil.
Su andaki nisanlisininda bunu kabul edicegini hic sanmıyorum.

Eski nişanlımın kaza geçirdiğini cartını curtunu nerden nasıl öğrenirim yahu. Ne saçma sapan şeyler. :/

Ben olsam giderdim durumu çok ağırsa ama evleneceğim kişinin bilgisi olurdu.

sözlüsü izin verecek mi acaba..bu seferde sözlüsünden olacak..bence gitmesi pek mantıklı gelmiyor..sözlüsün aileside razı geleceğini hiç zannetmiyorum..benim kızım olsa kesin izin felan vermezdim..sözlü dahi olsa niçin gitsin ki..

Anlaşamadık uyuşamadık diyip ayrıldıysak giderim görürüm..
Ama beni aldatmış ahımı almış birisine günahımı bile vermem..

Nedense Hürremin dizideki hellaleşmeleri aklıma geldi kadın yaktı yıktı sonra ben ölüyom hakkınızı helal edin ohhh..

Simdiki nisanlisiyla gitsin o disarda bekler hani nispet yapar gibi olmasin ama yaninda olmus olur ve güvenini kazanir, gizli sakli bisey yapmasin, anlayis gosterir heralde kaza sonucta...:ssz:

Eğer kötü ve saygısız ayrılmadılarsa bence insanlık namına bile gidilir.
Ne bileyim yoldan geçen biri tutup seni görmek istiyor dese bile olur yani.

Bencede gidiceksen once nisanlina doyle de kesinlikle soylesin, kiskanc biriyse sorun cikar

arkadaşım nısan atmıştı 7 ay sonra başkasıyla sözlendı bu nişanlısı bunu arıyordu hatta konu açmıştı sayfamda sımdı bu eski nişanlısı kaza gecırmıs çocuk kızı görmek ıstıyormus gitme dedım ben 8 yıllık ılıskılerı vardı bunların kızda kararsız durumu bıraz fenaymış helallıkmı alacak ne artık gitmesı uygun degıl dımı?

hastaneden arıyor..yani eline telefon vermişler..durumu ağır, neredeyse ölecek ama telefon açıp aramaya hali mi var???? hiç inandırıcı değil?

Kötü ayrıldıysak gitmezdim..
Sözlüme konusunu açardım o gidelim derse benden daha insaniyetliyse giderdim ama bireysel bi karar vericeksem bu olumsuz olurdu :) bende bu konularda kesin tabular var :)
Eski olduysa demek ki bi yerden sonnra ipler kopmuş tekrardan o kopan parçaları birleştirmeye gerek yok :)

Hastaneye gitmesinde sakınca yok... Ama Nişanlı Ona göre gidince Hareket etsin... Uzak dan bi Görsün konuşsun tamam... Ben olsam Gitmezdim ama...

E="kiskanckiz, post: 37373556, member: 492790"]hastaneden arıyor..yani eline telefon vermişler..durumu ağır, neredeyse ölecek ama telefon açıp aramaya hali mi var???? hiç inandırıcı

durumu iyi değil heryeri kirilmis kötü dediler ayrıca çocuk aramadi arkadaşı aradı kıza çok haksızlık yaptılar beddua aldığını düşünüyor herhalde

TE="justholdmetight, post: 37371214, member: 459681"]Eğer kötü ve saygısız ayrılmadılarsa bence insanlık namına bile gidilir.
Ne bileyim yoldan geçen biri tutup seni görmek istiyor dese bile olur yani.[/QUOTE]
Kofu

çok kötü ayrıldılar kız beddua etmişti ahini aldılar aldatma durumu bile olmuş

okalpiniremi, post: 37370391, member: 619386"]Eski nişanlımın kaza geçirdiğini cartını curtunu nerden nasıl öğrenirim yahu. Ne saçma sapan şeyler. :/[/QUOTE]

yahu aynı yerde yaşıyorlar çocukluk aşkı bunlarinki çocuk bir ara aldatmis bile kız çok beddua etti .. bu yüzden başına bunlar geldi diye dusunuyo galiba

Back
X