Arkadaslar bu sahne hangi filme ait?

Sleepers olarak fikrimi degistirdim yaptığım arastirmalar sonucu. Alys dediğin gibi joe black rolünde baya baya sarisinmis Bradd Pitt.

ilk fotoyu görünce nedense ben de ilk o filmi hatırladım aslında.
demek ki ilk gözümüze orada girdiyse

Kizlar bilenlere kokulu opucuk bilmeyenlere tesekkurler

Bildiginiz boyle etkisinden uzun sure cikamadiginiz filmler varsa bekliyorum?

Kizlar bilenlere kokulu opucuk bilmeyenlere tesekkurler

Bildiginiz boyle etkisinden uzun sure cikamadiginiz filmler varsa bekliyorum?

olma mı;

Karanlıkta Dans ; Sanat haftasında izlemiştim üniversitede, hiç öyle aksiyon falan bekleme, ama ağla ağla bir hal olmuştum, en çok etkilendiğim filmlerden biri.

Mad Max Fury Road; valla yeni izledim, ondan dolayı sanırım direk aklıma geldi, eski Mad Max versiyonu izlememiştim, bunu beğendim ama tavsiye ederim.

Geleceğe Dönüş serisi; ha ha 2 yılda bir seriyi izleyen biri olarak yine aklıma gelen film serisi oldu.

Marslı : geçen yılın iyi bilim kurgularından biriydi bence.

zaman yolcusunun karısı; romantik

world war z; brad pitt ile action, gayet güzel bir filmdi.

Gohacim. Nasil tesekkur ederim nasssiil.

Film bulmakta epey zorlaniyorum. Hatta boyle bi topik mi acsak napsak? Herkes cok etkilendigi 3 filmi yazsa?

Gohacim. Nasil tesekkur ederim nasssiil.

Film bulmakta epey zorlaniyorum. Hatta boyle bi topik mi acsak napsak? Herkes cok etkilendigi 3 filmi yazsa?

ya bir sürü film var da birden aklıma gelmiyor işte.
son izlediğim filmler ya da sık sık izlediklerim aklıma geliyor.

matrix serisini ve yüzüklerin efendisi serisini de 2 yılda bir yeniden izlerim mesela, psikopat mıyım neyim.

çocuk yokken yüzüklerin efendisi günü yapardık eşimle, filmler biliyorsun en az 3 saat, 3 film, sabah başlar perdeleri açmadan akşam yapardık.

full aksiyon olarak "bourne serisi"ni de izleyebilirsin, ben o kadar aksiyonlu film hayatımda izlemedim, arada durdurup mola verdik o kadar, her saniye mi aksiyon olur bir filmde, son filmi (matt damon un oynamadığı) pek beğenmedim ama seriyi tamamlamak için izlenmeli yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…