reglim 2 gün geçti ve çok karmaşık durumdayım yeniyim burdada sadece destek istiyorum artık anne olmak istiyorum.mafoldumben
canım ya benim de derdim aynı bazen hiç anne olamayacakmışım geliyor ve bu durum beni çok ama çok üzüyor...... elimiz kolumuz bağlı gibiyiz...... rabbim ne zaman nasip ederse deyip sabrediyoruz.. bu arada ben ne istediysem hiçbir zaman zamanında olmamıştır zaten biraz bedevilik var bende...... dua edin arkadaşlar geçte olsa oluyor herşeyin bir zamanı var bize de sabırla beklemek düşüyor.........
elbette her kadın ya anne olamazsam diye korku yaşıyordur.bu çok doğal bi duygu.ama arkadaşım bu duyguyla baş etmeyi öğrenmelisin.çünki negatif duygular negatif olayları çeker.bende bu duyguyu dönem dönem yaşıyorum.yanılmıyorsam aşılamada sonucuna zaman varken tutmadı diyordun.belki beynini bu komutlarla yönlerdiriyor ve tutunmasını engelliyorsundur.hayatımda bu tarz şeyleri yasadım bu yüzden inanrım.kafanı şişirdiysem kusura bakma.
bende aynı canım yalnız degılsın canım cok sıkkın umarım enkısa zamanda atlatırızMerhaba canım hosgeldın sıteye oncelıkle benımde cok ıhtıyacım var gercekten allahın ıznıyle olucaz ınsallah bızde anne bebıslerımızde olucak umudunu yıtırme kotu dusunme hıc ben ole yapıyorum ıyı dusunelım ıyı olsun dımı
arkadaslar bitane dua varmış cuma günü sela ile ezan arasında 2 rekat nazmaz kılıp 41 defa okununca allahın izniyle bebeği oluyormus okuyanın yazıcam size tam anlamıyla ögrenip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?