Arkadaslar cok acil bakar mısınız?

Euqenie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
135
60
28
Arkadaslar 7 haftalik hamileyim. Bugun isten gelrken cantam ve iki poset tasidim . Cok agir degillerdi. Cantam normal agirlikta poset ise 2 kilo yoktur.ama belim agirdi gelene kdar. 10 dk yurudum. Eve gelince pecetede kıl gibi tuy gibi ufacik bi pembelik vardi. Kıl tuy parcasi gibi dusunun. Birsey yoktur dimi?? Endiselendim cok.

Bisey oldugunu sanmiyorum belki pecetede kalan biseydir.bugun yinede bi takip et bakalim bi soru olsa daha farkli bi lekelenme olurdu diye dusunuyorum.

Onun ne oldugunu anlamadim. Ama leke gibi de degildi zarar vermez dimi o kadar agir sey tasimak .yarin doktor randevum var. Tuy parcasi gibi incecik bir seydi. Korktum yine de.

benim bi arkadaşım 4-5 aylık hamileyken kanaması olmuştu. dr dinlenmesini söylemiş 1 hafta falan gerekmedikçe kalkmamıştı. sizde çok önemli bişey yok gibi ama siz yinede bu gününüzü dinlenerek geçirin bence...

Bi zarari olmamistir bence ama bundan sonra kendinizi fazla yormamaya calisin. bugun dedigim gibi bi takip edin bakalim. Insallah kotu bisey yoktur.yarin guzel haberlerle donmenizi bekliyorum

Geldigimden beri yatıyorum zaten. Birsey olsaydi o anda mi olurdu yoksa daha sonra mi belli olur. İnşallah bakalim yarin olsun da bi an once

bildiğim kadarıyla 3 ay düşük tehlikesi her gebede oluyor. o yüzden ağır kaldırmamaya ve kendini fazla yormamaya dikkat etmelisin. çok geçmiş olsun diyelim yinede... :) sizin yürüdüğünüz mesafe çok kısa taşıdığınız poşetlerde ağır değilmiş umarım bişey yoktur...

Insallah birsey yoktur. Kalp atislariini da duymustuk bi haftaonce. Insallah sorun yoktur

Eger sancin yoksa kramp girmiyosa pek endiselenmemek gerekiyomus ama tabi en saglikli cevabi doktordan alabilirsin.sen icini ferah tutmaya calis hem iyi dusunelim iyi olsun hemde bebek ne kadar kucuk olursa olsun bizim ruh halimizden etkilenir onu da uzme simdi

Haklisinizz sanirim stres yapmamamk lazimm. Kramp ya da agrim yok. Sadece karnimin sag kenarinda ust tarafta oluyr o da normalde de olan agri rahim genislemesine bagliymis onun diainda kramp yok.

Yarin haberdar edersen cok memnun olurum insallah guzel haberlerle gelirsin.gorusmek uzere

birde şöyle bir tarafı var biz elimizden geleni yaparız ama Allah neyin olmasını isterse o olur yani Allah bir şeyin olmasına karar verirse ona yanlızca ol der oda hemen oluverir... tıpkı ilk hamile kalışınız gibi...

bazı tuvalet kağıtlarında kalitesiz malzeme nedenıyle ürünün içinde kırmızı ya da kahvemsi noktacık renkler bıle olabılıyor..belki oyle bışeydır..

bazı tuvalet kağıtlarında kalitesiz malzeme nedenıyle ürünün içinde kırmızı ya da kahvemsi noktacık renkler bıle olabılıyor..belki oyle bışeydır..
Bu tuy gibiydi incecik . Belki de bilemiyorum bu saate kadar herhangi birsey olmadi Rabbime sukurler olsun.

Sıkıntı yapmayın, ciddi bir şey yok gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…