Arkadaşlar çok acil desteğinize ihtiyacım var!!!!

yeni üye ilk mesaj valla hiç masum gelmedi artık insanlar olay yaratacak konuları iyi biliyorlar. Her neyse. Doğru olduğunu varsayarak..

askere gidecek biriyle beraber oluyorsunuz korunmuyorsunuz zaten çocuk dönünce evlenecek misiniz o da belli değil neye güvendiniz o bebeğe yazık değil mi ne kolay diyorsunuz aldırıcam diye sanki yüzünüzdeki sivilceyi aldıracaksınız ya tövbe tövbe. Tabii ki söylemelisin haberi olması lazım. Ama asıl kürtajdan sonra ailene ne söyleyeceğini düşün iyi durumda olmazın büyük ihtimalle.

Galiba diyorsun değilsindir belki hamile filan git test yap buraya yazcagina. Banada fake gibi geldin ama yinede yazdim.

mapuslar boş dimi. heran doldurabiliriz.

hamiş abla aş eriyonmu kız
hamiş topişi oldu burası ama konu dehşet ortada hamiş-asker yareni-bekaret herşey var karışık çerez gibi ay çerez dedim hamiş ablişin yanında canı çekmez inşallah

E istemiyorsan gidip aldıracaksın ne soruyosun onu anlamadım Bi anlık zevkin bedelinide o günahsız verecek yazık

Allah'ım aklıma mukayyet ol ya o veledi istemiyormuş sanki komşunun çocuğundan bahsediyor o haltı yerken iyi ama dimi o bebekte senin karnında olmayı istemezdi emin ol! şurada kaç kere tedaviler görüp olumsuz sonuç alıp yıkılan birçok insan var hasretle bebeğini bekleyen biri de benim ve böyle umursamaz karnındaki kendi canından bir varlık için o veled diye söz eden biri bir kadın olamaz inanmak istemiyorum yani.

İlkkez bir konu için fake diyorum.. üstelikte bayan olduğunada inanmıyorum sadece eğlendiğini sanan biri işte. hiç bir kadın hamile kaldığında henüz yüzünü görmese bile velet diye bahsetmez çocuğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…