Arkadaşlar çok acil desteğinize ihtiyacım var!!!!

aldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
Ya fake sin yada bebegin babasi kabul etmedi galiba bebegi..Emin ol o zavalli cocukta sizin gibi ebeveynleri olsun istemiyordur.

İnsan kendi evladi icin boyle soylermi hic ya hayvanlar bile yavrularini yasatmak icin mucadele verirken,bebeginin canina kiymak siz gibilerede oyuncak gibi geliyor sanirim.Cok yazik ki boyla olunca o cocugun dogmamasi daha hayirli galiba ...

Ben senin gerçekliğine inanmıyorum. Ortalığı karıştırmak için bu şekilde konu açmışsın. İlk mesajınla ikinci mesajın arasında dağlar kadar fark var.. Veletmiş laf.
Diyelim ki gerçeksin, git aldır senin gibi annesi olacağına eminim o da bunu isterdi.

dalga geçenler fake diyenler.evet ilk mesajım ama bunu sormak için açtım size akıl danışmak için.siz benle dalga geçtiniz.allah kahretsin sizi

az daha inandırıcı olabilirdin ne diyeyim?
yazık oldu aldığın üyeliğe , birdenbire fevri çıkış yapıp veled falan demiyeydin iyiydi

veled dedim çünkü veled kötü bişey değil veled çocuk demek neyse fake diyin siz bana ama bi yol gösterin

dalga geçenler fake diyenler.evet ilk mesajım ama bunu sormak için açtım size akıl danışmak için.siz benle dalga geçtiniz.allah kahretsin sizi
hayır bir tarafına sahip çıkamayan sen,hamile kalan sen,aldırıp çocuğu öldürecek olan sen (ki zerresi doğru değil) allah niye bizim belamızı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…