- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi tatlicadi21
erkek hamilemi var yoksa aramızda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğlenmek isteyen biri olduğu kesin zaten konu fakelikten öleceksevgili konu sahibi duyduğuma göre sizin evde........
bana kalırsa ortada ne bir velet nede bi asker var.....etek giymiş bir erkek var
9ay 10gün hesaplasana biyeni gittiyse askere kasımda gitmiştir tabi o şahıstansa bebiş olsa olsa 1-2 aylık![]()
Ya fake sin yada bebegin babasi kabul etmedi galiba bebegi..Emin ol o zavalli cocukta sizin gibi ebeveynleri olsun istemiyordur.aldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
ya ney hesaplıcaz aldırcam diyor işte bedelliyi bekleseydi keşke bebişin babişi9ay 10gün hesaplasana bi![]()
Hah beddua da geldi. Combo oldu...dalga geçenler fake diyenler.evet ilk mesajım ama bunu sormak için açtım size akıl danışmak için.siz benle dalga geçtiniz.allah kahretsin sizi
dalga geçenler fake diyenler.evet ilk mesajım ama bunu sormak için açtım size akıl danışmak için.siz benle dalga geçtiniz.allah kahretsin sizi
allahda seni ıslah etsin şekerimdalga geçenler fake diyenler.evet ilk mesajım ama bunu sormak için açtım size akıl danışmak için.siz benle dalga geçtiniz.allah kahretsin sizi
hayır bir tarafına sahip çıkamayan sen,hamile kalan sen,aldırıp çocuğu öldürecek olan sen (ki zerresi doğru değil) allah niye bizim belamızı veriyordalga geçenler fake diyenler.evet ilk mesajım ama bunu sormak için açtım size akıl danışmak için.siz benle dalga geçtiniz.allah kahretsin sizi
veled dedim çünkü veled kötü bişey değil veled çocuk demek neyse fake diyin siz bana ama bi yol gösterin
bedduada yedik görüyosun dimi. 9ayı hesaplamakda suc oldiya ney hesaplıcaz aldırcam diyor işte bedelliyi bekleseydi keşke bebişin babişi![]()
İntihar edicemerkek hamilemi var yoksa aramızda![]()
YOLU gösterdik işte. git aldır kurtar o yavruyu da..veled dedim çünkü veled kötü bişey değil veled çocuk demek neyse fake diyin siz bana ama bi yol gösterin
ateşler salcam şimdi sanabedduada yedik görüyosun dimi. 9ayı hesaplamakda suc oldi![]()