• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar cok acil yardim

eczane veya kuaförlere danışabilirsiniz. ki bence kuaförler daha bilgili olabilir

Bit şampuanı ile saçlar kısa ise bir seferde, uzun ise iki seferde kurtuluyorsunuz ancak 7-10 gün ara ile kullanabilirsiniz ancak.

Slm arkadaşlar. Benim kimseye anlatamadığım bir derdim var.kızımın beline kadar saçları var.okulun son günü başında bit gördüm. Sonra kendim tarandim bendende çıktı.hemen gazyagi yaptım. Bir hafta sonra kızım kaşınmaya başladı. Yine kendimede baktım yine bendede var.bütün herşeyi 90 da yikadim.taraklari çamaşır suyuna bastım. Kızımı kontrol ediyorum sürekli yok.kafa derilerini resmen soyuldu.bu gece çok kaşındın. Bir tarayıp dedim.aman allahım. Deliricem.şimdi gazyagi surdum yine.kafam cayır cayır yanıyor. Arkadaşlar bunun gelmemesi için önerileriniz varmı. Kafayı yiyeceğim. Ne varsa yikadim.şuan kafa derim yanıyor resmen bu saatte bekliyorum gazı surdum.gelmemesi için önerileriniz neler.nolur yardımcı olun
Spreyler var gecende denebunu yollamıstı bana deneme ürün.

Ayni dertten 3 sene kadar önce sizin gibi cok muzdarip olmuştum. Gaz yagiyla gecirdik. Ama gaz yagini sac diplerine yavasca surup bir basortusuyle guzelce sarmistik. Bir saat sonra kadar yıkamıştık saçımızı. Bunu baskasi yapmisti ama bize. Ayrica sonrasin da kizimin saçını kısalttım. Her gun sacini tarayarak sirke ayikladim. Gec oldu ama kurtulmustuk sonunda. Lavanta yagi ve kafirun tekrar gelmemesi icin kullanılıyor. Bence artik gaz yagi kullanmayin cok zarar gorecek saclariniz. Nette sac kesimi videolari izleyip sakince kesin hem kızınızın hem sizin saçlarınızı. Iyice kurtulunca kuafor duzeltir...

Slm arkadaşlar. Benim kimseye anlatamadığım bir derdim var.kızımın beline kadar saçları var.okulun son günü başında bit gördüm. Sonra kendim tarandim bendende çıktı.hemen gazyagi yaptım. Bir hafta sonra kızım kaşınmaya başladı. Yine kendimede baktım yine bendede var.bütün herşeyi 90 da yikadim.taraklari çamaşır suyuna bastım. Kızımı kontrol ediyorum sürekli yok.kafa derilerini resmen soyuldu.bu gece çok kaşındın. Bir tarayıp dedim.aman allahım. Deliricem.şimdi gazyagi surdum yine.kafam cayır cayır yanıyor. Arkadaşlar bunun gelmemesi için önerileriniz varmı. Kafayı yiyeceğim. Ne varsa yikadim.şuan kafa derim yanıyor resmen bu saatte bekliyorum gazı surdum.gelmemesi için önerileriniz neler.nolur yardımcı olun
saçlarınızıda kestiniz degil mi ? gazyağındansa eczaneden biseyler alsan

Gazyağı da kullansanız, bit şampuanı da kullansanız sirkeye bir şey olmayacak. Yazık kafanıza. Başımız damar açısından zengin, kana karışıyor sürdüğünüz gaz yağı. 7 gün arayla birkaç kere şampuan kullanın. Paranit tarzı olsun ama . Antibit maalesef ise yaramıyor artık. Canlılar ölür, yumurtadan çıkanlar da yetistin olmadan ikinciyi uygulayinca hepsi ölür. Hadi içini rahat etsin 3 kere yapın. Sonra tarakla ölmüş yumurtalari temizleyin, bitti bu iş. Çok can sıkmaya gerek yok

Yumurtalar canlanıyor olabilir. Saç düzleştirici ile düzleştirin yuksek ısıda çünkü yumurtaları saç tellerinde oluyor ve saçınızı küt kestirin çok çabuk kurtulursunuz.
Eve kuaför çağırıp kestirdim saçlarımı. Dungecede gazyagi yaptım. Taradim hergün tariyacagim

Gazyağı da kullansanız, bit şampuanı da kullansanız sirkeye bir şey olmayacak. Yazık kafanıza. Başımız damar açısından zengin, kana karışıyor sürdüğünüz gaz yağı. 7 gün arayla birkaç kere şampuan kullanın. Paranit tarzı olsun ama . Antibit maalesef ise yaramıyor artık. Canlılar ölür, yumurtadan çıkanlar da yetistin olmadan ikinciyi uygulayinca hepsi ölür. Hadi içini rahat etsin 3 kere yapın. Sonra tarakla ölmüş yumurtalari temizleyin, bitti bu iş. Çok can sıkmaya gerek yok
Eve kuaför çağırıp kestirdim ince tarak la tarıyoRum vede eşimi yolladım lavanta yağı aldirdim

Küçükken benimkide geçmemişti tekrarlayıp durmuştu en son bi teyze çamaşır deterjanı ile ama omo markayla yıkamasını söylemişti anneme :D ondan sonra geçti saçlarım da pasparlak olmuştu valla mis.
Çan terebrntini tavsiye edebilirim bir de

Küçükken benimkide geçmemişti tekrarlayıp durmuştu en son bi teyze çamaşır deterjanı ile ama omo markayla yıkamasını söylemişti anneme :KK70: ondan sonra geçti saçlarım da pasparlak olmuştu valla mis.
Çan terebrntini tavsiye edebilirim bir de
O nedir.lavanta yağı aldım enseme fln surdum kızımda kendimede

Kaynagi bul once
Canim once kaynak nerde onu bul sokak ark mi yoksa okul ark mi ?sira ark mi ? Yani kaynaktan uzaklastir salgin olabilir sinifta faln vede antibit var ah ah ne bitlenirdim kucukken bitmezdi hic bende okuldan alirdi kardesim hep boyadik snra da hergun duzlestirdik oyle ve hergun taradik gecti

Gazyağı mi bu kadar efor sarf edeceginize bir bit sampuani alsaydiniz
Kaç tane bit şampuanı denedim.enson çare gazyagi oldu.bit tokalari sampuan lar.15 gündür kaçtan tarak aldım Tam bitti derken hop yine aynı. Birde benim saçım yıllardır boyalı boyalı saça gelmex derler bende anlamadım. Dün geceden beri kaşıntı fln yok bakalım. Taradim hem kızımı hem kendimi çıkmadı

Kaç tane bit şampuanı denedim.enson çare gazyagi oldu.bit tokalari sampuan lar.15 gündür kaçtan tarak aldım Tam bitti derken hop yine aynı. Birde benim saçım yıllardır boyalı boyalı saça gelmex derler bende anlamadım. Dün geceden beri kaşıntı fln yok bakalım. Taradim hem kızımı hem kendimi çıkmadı
Boyali saca gelmez olayi tam bir yalan. Sacim boyali ve tesetturluyum. Koy okula atandim ilk senem daha. Uyari yapildi ilce milli egitimden. Bit sampuaniyla saclarinizi 10 gunde bir yikayin diye. Cok sallamamistim. Kasinan yoktu sinifimda. Bir gun baktim 3 cocugum kasiniyor. Eldiven taktim. Hadi kuaforculuk oynayalim dedim. Aldim hepsini onume. Tek tek baktim. Hepsinde vardi bitler sirkeler. Hepsini eve gonderdim. Arinana kadar gondermeyin dedim. Sinifta ne kadar pelus oyuncak varsa topladim. Perdeleri oyuncaklari herseyi. Kaynar suya basip bir guzel 60 derecede yikadim. Bende kapmisim tabi. Allahtan henuz cogalmamisti bitler. 3 5 tane bit vardi. Bi basimayim sampuanlar spreyler denedim. Ama yapamadim. Sampuan biti oldurdu sirkeler kaldi. Tek tek temizleyemedim. Goremiyordum cunku arkalari. Kuaforume gittim. anlattim durumu. Kadin basimi 1 hafta sirkeli suyla yikadi. Tek tek temizledi sirkeleri. Sacimi da kesip inceltti. Allah razi olsun halime acidi beni kurtardi kadin.
Demem o ki bitler olur sampuanla ama sirkeleri tek tek temizlemeniz lazim. Saci ince ince parcalara ayirip kucuk lastik tokalarla baglayin. Parca parca saci acip sirkeleri tek tek alin. Bu zikkim baska turlu gecmiyor malesef.

Bit tokasi ve bit rozeti diye bisey varmis anasinifi öğretmenimiz bize söylemişti hic görmedim ama..

Back
X