• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar cok acil yardim

Ben cook şişe bit ilacı bitirdim, tam bittiler artık dediğim anda yine tekrarliyodu, banada geçtikten sonra çareyi kendimi sıfıra vurduydum, allah'tan tesetturluyum ve kızımın saçını bob kesim yaptırdım, sonra şükür bidaha tekrarlamadı

Siz ne yaparsanız yapın okulda bit salgını varsa, bulaşmaya devam eder. Saç boyalarının bitleri öldürdüğünü ve uzak tuttuğunu duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem.

O nedir.lavanta yağı aldım enseme fln surdum kızımda kendimede

Marketlerde bile oluyor yada bir aktaran alabilirsiniz. Çam terebentin yağı kokusuna gelmiyorlar, normalde de şampuanınıza biraz damlatırsanız saçı kuvvetlendirir. Bit olduğunda da saçı iyi onunla ovun bekletin 10 dk sonra yıkayın.

kafirun diye birsey var, aktarda satiliyor sanirim. muhtemelen kiziniz okuldan tasimistir. kizinizin yakasina igneleyin, kafirun kokusuna gelmiyorlar.

ama once tabiki temizlemeniz gerekiyor yine hepinizin saclarinizi... ay bende bitlenmistim hatirliyorum hicbisey gecirmemisti se annem kafama sinek ilaci sikmisti.

Gazyağı çok tehlikeli yazık saçlara, cilde ciddi zarar veriyor olabilirsiniz. Beyin bile etkilenebilir bilemedim. Eczaneden şampuan ve bit tokası alabilirsiniz, bir de saçları kısalttırsanız iyi olur.

Bir de lavanta yağı faydalı deniyor ama tavsiye etmiyorum çünkü lavanta çocuklarda erken ergenliğe sebep olabilecek faktörlerden deniyor. Aklınızda bulunsun.

Slm arkadaşlar. Benim kimseye anlatamadığım bir derdim var.kızımın beline kadar saçları var.okulun son günü başında bit gördüm. Sonra kendim tarandim bendende çıktı.hemen gazyagi yaptım. Bir hafta sonra kızım kaşınmaya başladı. Yine kendimede baktım yine bendede var.bütün herşeyi 90 da yikadim.taraklari çamaşır suyuna bastım. Kızımı kontrol ediyorum sürekli yok.kafa derilerini resmen soyuldu.bu gece çok kaşındın. Bir tarayıp dedim.aman allahım. Deliricem.şimdi gazyagi surdum yine.kafam cayır cayır yanıyor. Arkadaşlar bunun gelmemesi için önerileriniz varmı. Kafayı yiyeceğim. Ne varsa yikadim.şuan kafa derim yanıyor resmen bu saatte bekliyorum gazı surdum.gelmemesi için önerileriniz neler.nolur yardımcı olun
temizlendikten sonra lavanta yağı sürün boynunuza.O zaman gelmiyor bit.

kafirun diye birsey var, aktarda satiliyor sanirim. muhtemelen kiziniz okuldan tasimistir. kizinizin yakasina igneleyin, kafirun kokusuna gelmiyorlar.

ama once tabiki temizlemeniz gerekiyor yine hepinizin saclarinizi... ay bende bitlenmistim hatirliyorum hicbisey gecirmemisti se annem kafama sinek ilaci sikmisti.
Bende okuldan geldiğini düşünüyorum.

Oğlum krese gidiyor onda oldu banada geçti paranit bit şampuanı çok işe yarıyor ikimizede ondan kullandım ayriyeten beyaz sirkeyle suyu karıstır yarı yarıya onuda sür 1 haftaya kurtulduk ama 1 kere sürmeyle olmaz cnm iki güne bi bi şampuan bi sirke yap

ben ortaokula giderken belimdeki saçlarımı erkek trası kestirmiştim
hiç unutmam , ne travmalar yaşamışız yaa , bu :KK17:yaşa geldigimize şükür

Bir de lavanta yağı faydalı deniyor ama tavsiye etmiyorum çünkü lavanta çocuklarda erken ergenliğe sebep olabilecek faktörlerden deniyor. Aklınızda bulunsun.
aaa ilk defa duydum. Burun tıkanıklığında filanda kullanıyordum ben. Sadece Cilde temastamı yoksa solunum yolunda da aynı etkiyimi veriyor? bilginiz varmı?

aaa ilk defa duydum. Burun tıkanıklığında filanda kullanıyordum ben. Sadece Cilde temastamı yoksa solunum yolunda da aynı etkiyimi veriyor? bilginiz varmı?
Bu konuyla ilgili sıkıntımız var, neler yapılabilir diye araştırırken bir çok yerde karşıma çıktı. Maalesef hangi durumda etki eder bilmiyorum ama çok mecbur kalmadıkça büyüyene kadar kullanmamakta fayda var gibi

Bu konuyla ilgili sıkıntımız var, neler yapılabilir diye araştırırken bir çok yerde karşıma çıktı. Maalesef hangi durumda etki eder bilmiyorum ama çok mecbur kalmadıkça büyüyene kadar kullanmamakta fayda var gibi
anladım teşekkür ederim bilgi için....

konuyu okurken kaşındım ya çok huylanırım bitten pireden. yatak koltuk döşek her şeyi bi çamaşır suyuyla temizlwmek lazım yatakta yuvalanabiliyorlar var mı öyle bi imkanınzı?

Birde ben bitlenmistilisede iken saçımı boyadım inanın ne bit.kaldi ne sirke kimyasal sanırım öldürdü hepsini saçını boyatinolduruyor bitleri

Paranitin sprey olan sampuanini alin. Şampuanla 1 kere yikanin. Ondan cikan tarakla , her gün normal yikanarak, sik tarakla tarayin. 1 hafta sonra bir kere daha sampuanla yikanin. Ayni sekil sik tarakla taramaya devam edin. Ama sik tarakla tararken, bir yerden üç kere gecin .

Sac deriniz icin dr a gidin. Yoksa zarar verebilir.

Lavanta kolanyasini sac tokasi veya kiyafetin yaka kismina sikarak kullaniyorum , memnunum. Tavsiye ederim.

Back
X