Arkadaşlar çok kötüyüm

vixtrola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
130
67
48
35
Öncelikle herkese merhaba,eşimle boşanma aşamasındayız ve ben inanılmaz şekilde dağılmış durumdayım.Bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum.Şuanda ailemin yanındayım ve işsizim.Bütün gün evde oturup ağlıyorum.Henüz boşanma davası açılmadı.Eşim zaten her türlü durumda boşanmakla tehdit etti beni şimdiye kadar.Nikahımızı 1 yıl önce kıymıştık ancak düğünü önümüzdeki nisan ayında yapacaktık.Fakat şuan herşey iptal olmuş durumda.Ne yapacağımı bilmiyorum.Doğru düzgün evlenemeden şuan boşanma aşamasına geldik..

Hayatta herleyin hayırlısı öncelikle. Daha kötü şeyler yaşamadan yolun başında ayrılmak emin olun daha iyi olmuştur. Aynı eve girmeden sorun yaşadıysanız ya birlikteyken daha kötülerini yaşayacaktınız bbelli ki. Serin olun. Kolay değil ama geçecek.

Evet bende olumlu yanlarına bakmaya çalışıyorum ama aşılamayacak sorunlarda yoktu aramızda hiçbirzaman.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum

Tam olarak öyle değil ama biraz geri kafalı aslında eşim eski tarihlerden kalma fikirleri var

Hmm...
Şimdi belki üzülüyorsunuz,ama uzak kalmakta fayda var diye düşünüyorum,eğer böyle ''geri kafalı'' olduğunu düşünüyorsanız.Bugün aşkla belki önemli olmadığını düşünüyorsunuz bu problemin,ama 5 sene sonra ''ben ne yaptım'' diyebilirsiniz.

Evet hala sevgim bitmediği için yıpranıyorum ileride ne düşünürüm bilmiyorum

Bizde düğünden 6 ay önce kiydik nikahı ama biz nişanlı demedik evliyiz artık dedik kendimize ben eşimi tanıdıkça anladım ne kadar farklı olduğumuzu dil herşeyi söyledi belki ama kalp yapamadı bizde söyleyen ayrılma lafı eden bendim ama hepsi blöf o sizi değiştirebilmek için böyle yapmış emin olun iş ciddiye binmiş sonra eminim bu adımı atamaz madem zaten evlisiniz aynı eve girin aynı evde mutlaka deneyin derim ben aynı eve girdikten sonra yuttum tüm laflarimi tensel temas Duygusal bağ getiriyor bir kere herşeyi geçtim karısı olduktan sonra gardı düşer bence ilk yıl evlilikte staj yılı bence ben çok kitaplar okudum kendimi de yonttum onu da orta yolu bulduk gibi şükür mutluyum iyiki ayrılmamışim.. ve şunu unutmayın bizim toplumda evlenip boşandım ama birşey olmadiyi hiçbir Türk kayınvalideye inandiramazsaniz madem tüm hazırlıklar tamam gerçek bir evlilikte tanıyın eşinizi zaten her türlü dul denilecek maalesef toplumumuzda size ah demeyin sonunda inanın evlilik bambaşka bir bağı getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…