Benim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.Eşinizin boşanma gerekçesi ne?
Benim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.
Evet bende olumlu yanlarına bakmaya çalışıyorum ama aşılamayacak sorunlarda yoktu aramızda hiçbirzaman.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorumHayatta herleyin hayırlısı öncelikle. Daha kötü şeyler yaşamadan yolun başında ayrılmak emin olun daha iyi olmuştur. Aynı eve girmeden sorun yaşadıysanız ya birlikteyken daha kötülerini yaşayacaktınız bbelli ki. Serin olun. Kolay değil ama geçecek.
Geleneksek evlilik nasıl oluyormuş kocaya itaat gibi mi meselaBenim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.
Benim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.
Tam olarak öyle değil ama biraz geri kafalı aslında eşim eski tarihlerden kalma fikirleri varGelenekselden kasıt ne ? Aile yanında oturmak falan mı ?
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinUcuz atlatmışsın ama üzülüyorsun tabi emeğine, hayallerine. Çok geçmiş olsun
Tam olarak öyle değil ama biraz geri kafalı aslında eşim eski tarihlerden kalma fikirleri var
Aslında bir müddet beraber yaşadık ancak sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için daha sonra ailemin yanına dönmek zorunda kaldımAynı evın ıcıne gırmemıssınız, bırlıkte yasamamıssınız neden bu kadar dagılıyorsunuz,
Evet hala sevgim bitmediği için yıpranıyorum ileride ne düşünürüm bilmiyorumHmm...
Şimdi belki üzülüyorsunuz,ama uzak kalmakta fayda var diye düşünüyorum,eğer böyle ''geri kafalı'' olduğunu düşünüyorsanız.Bugün aşkla belki önemli olmadığını düşünüyorsunuz bu problemin,ama 5 sene sonra ''ben ne yaptım'' diyebilirsiniz.
Çok gelenek -gorenek gözeterek yaşarsınız da anlarım adamın tavrını ..ama canı isteyince arkadas gayet marjinalAslında bir müddet beraber yaşadık ancak sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için daha sonra ailemin yanına dönmek zorunda kaldım
Eşinizin boşanma gerekçesi ne?
Onun kafasında öyle galiba her söylediğini kabullenmemi bekliyor karşı çıkıncada ayrılmakla tehdit ediyorGeleneksek evlilik nasıl oluyormuş kocaya itaat gibi mi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?