Arkadaşlar çok kötüyüm

Galiba öyle Ama kabullenmekte çok zorlanıyorum bu kadar tehdit edilmişken aslında benim ondan soğumam gerekiyordu ama tam tersine o beni kestirip attı
Ne yazık...
Çok haklısınız üzülmekte kahrolmakta.
Ama vardır her şerde bir hayır.
Sizi böyle yıpratan adamı siz de silebilirsiniz.

Dugun stresinden dolayi bole olmasin,
Cunku dugun oncesi tum ciftlerde bir gerginlik ve stres oluyor.

Aileler ne diyor bu duruma.. ?

Onun kafasında öyle galiba her söylediğini kabullenmemi bekliyor karşı çıkıncada ayrılmakla tehdit ediyor
Eşiniz size iyilik yapmış. Bir kaç yıl sonra böyle bir insanla hala evli olmadığınıza şükredeceksiniz. Şimdi üzgünsünüz elbette ama bu geçici bir süreç, umarım hemencik geçer ve mutlu bir hayat başlar sizin için.

Dugun stresinden dolayi bole olmasin,
Cunku dugun oncesi tum ciftlerde bir gerginlik ve stres oluyor.

Aileler ne diyor bu duruma.. ?
Sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için herkes biliyor durumları.Şimdiye kadar en az bin defa tehdit etti çünkü oyüzden herkes olumsuz bakıyor şuan

siz sanirim evlenmeden neredeyse 1 yil once nikah yapmissiniz.neden bu kadar sure varken nikah yaptiniz zamani gelince dugune yakin yapardiniz.

Ben orada hata yaptım zaten.O üstüme geldikçe bende soğuk davrandım elimden başka birşey gelmedi o an şimdi pişmanlık duyuyorum ama geri dönüşü olurmu bunu bilmiyorum
Bir hafta hiç aramayın sormayın zor biliyorum ama kendi zaten aranmaya başlayacak merak edecek ve sizden haber alabileceği tüm hesaplari dondurun iyice endişe etsin siz arayıp mesaj atıp didikledikce egosu şişer anca kendimden biliyorum eşime az cektirmedim o aradikca yüreğim ferahlar kaybetme korkum olmazdı daha rahat tehdit savururdum bitecek gitcek bu iş ama hepsi faso fiso sonra beni bir aramadı deli dana gibi ben döndüm etrafında :) şimdi siz buradaki ayrıl bitirci ablaları dinlemeyin derim . Bence sizin düğününüz olacak ve gelinligi giyip gerçek bir evlilik yasayacaksaniz sadece sabredin ve bir hafta sürtsun burnu aman aramaz kesin bosar diye evham yapmayın kaçan inanın kovalaniyor ki o sizin kocanız ! Size tavsiyem ilerde bu düğün olursa en az iki yıl emin olana dek bebek yapmayın mutlaka korunun ben bugün hala daha erteliyorum bebek fikrini iyice ikna olduğum gibi tam bir aile olacağım akıllı kadın olmak zorundayız bu devirde ve parola şu : evlilikte ego evlilikte gurur olmaz ..!

Umarım benim için iyi olmuştur.Çok teşekkür ederim desteğiniz için :)

Yaklaşık 2 ay hiç aramadım ama baktım hala ses çıkmıyor bugün bir cinnetle beraber mesajları döşedim hala istemiyorum diyor ama boşanma davasıda açmadı henüz

Sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için herkes biliyor durumları.Şimdiye kadar en az bin defa tehdit etti çünkü oyüzden herkes olumsuz bakıyor şuan

Bune bole ergen gibi ya kac yasinda bu adam ?

Daha evin icine girip dogru duzgun zaman gecirmediniz, birbirinize adapte olmadiniz.
Simdiden surekli bosanmak istiyorum demesi cok sacmalik.

Hic birsey yapmayin ama bosanma davasi acarsa, hem maddi hem manevi olarak tazminat davasi açin ve hakkinizi alin..

Sizin en mutlu zamanlarinizi bole gecirmenize sebep olmasi cok.uzucu, hangi seven insan yapar bunu ?

siz sanirim evlenmeden neredeyse 1 yil once nikah yapmissiniz.neden bu kadar sure varken nikah yaptiniz zamani gelince dugune yakin yapardiniz.
Aslında erken kıymak zorunda kaldık çünkü başka bir şehre atandı oyüzden de böyle bir kaos yaşadık

33 yaşında ama yaşının gerektirdiği gibi davranmıyor tehditle beni dizginlemeye çalışıyor galiba kendince neden böyle davrandığını bende anlayamıyorum

Yaklaşık 2 ay hiç aramadım ama baktım hala ses çıkmıyor bugün bir cinnetle beraber mesajları döşedim hala istemiyorum diyor ama boşanma davasıda açmadı henüz
Offff resmen ruh emiciymis bu beyfendi.. Allah sabır versin asla negatif yorum yapmak istemem konu yuva olunca ama sanırım buradaki o ablalar haklilar..

33 yaşında ama yaşının gerektirdiği gibi davranmıyor tehditle beni dizginlemeye çalışıyor galiba kendince neden böyle davrandığını bende anlayamıyorum

Sanirim.sizi kaybetmekten korkmuyor,
Sizin onu kaybetmekten korktugunuzu dusunuyor ve bunu kullaniyor.

Sizde onu kaybetmekten korkmadiginizi ve onu silip atabilceginizi gosterin bence.
O zaman tutusur...

Sanirim.sizi kaybetmekten korkmuyor,
Sizin onu kaybetmekten korktugunuzu dusunuyor ve bunu kullaniyor.

Sizde onu kaybetmekten korkmadiginizi ve onu silip atabilceginizi gosterin bence.
O zaman tutusur...
Bu noktada çok şüpheye düşüyorum işte Tam olarak emin olabilsem bir şekilde resti çekeceğim ama hep arafta kalıyorum

Sizin düşüncelerinize , kişiliğinize, yaşam şeklinize saygısı olmayan biriyle evlenilir mi kuzum?ömrünün yarısından fazlasını bu adamla yaşayabilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…