Arkadaşlar çok kötüyüm

Olayların buraya geleceğini kestiremedik hiç O beni hep tehdit ettiği için bende soğuk davrandım genellikle şimdide bununla suçluyor beni

Daha yolun başında bitmesi en iyisi.. Aynı evin içinde bu adam sana daha neler çektirirdi.. İlerde bu üzüldüğün zamanlara üzüleceksin..

Adamda narsist kisilik bozuklugu var. Tekrar soyluyorum kardesim kendinden taviz vere vere bu evlilik yurumez. Senin de mutlu olman lazim evlilikten. Adam sadece kendini dusunuyor. Tedavi olmasi lazim. Tabi kabul ederse ki cok zor...

Adamda narsist kisilik bozuklugu var. Tekrar soyluyorum kardesim kendinden taviz vere vere bu evlilik yurumez. Senin de mutlu olman lazim evlilikten. Adam sadece kendini dusunuyor. Tedavi olmasi lazim. Tabi kabul ederse ki cok zor...
Buna emin olamıyorum işte.Beni öyle bir suçluyorki herşeyin sorumlusu sadece benmişim gibi.Aile terapistine gidelim dedim onuda kabul etmedi.Terapistin sihirli değneğimi var diyor

Valla eşiniz nasıl heleneksel kafada anlayamadım. Düğün olmadan birlikte yaşıyorsunuz sorum yok o konuda. Bir de neden düğünü insan bu kadar ileri bi tarihe alır hiç anlamadım. Neyse nikahlı kocanız sonuçta sonuç değişmiyor. Gelelim eşinizin boşanmaya senin hazır olmanı bekliyorumla ne kastettiğine. Şayet boşanmaya yanaşmazsanız ve sizinle anlaşmalı bir boşanma yoluna giremezse yıllarca sürecek ve belki de hakim tarafından reddedilecek bir boşanma davası kendisini beklediğinden bu olmadan sağlıklı kararlar alabilin istiyor. Şayet istemezseniz boşanmayı hakim boşamayabilir. Ya da boşanma uzarsa eşinizin evinde oturabilir, faturalarınızı ödebilir ve çalışmıyorsanız tedbir nafakası düşük bir meblağ tabi bağlatma ihtimaliniz var. Aldığınız bir mal ya da eşinizin bir şirketi bir şeyi varsa yarısını talep edebilirsiniz. Yani aşk bitince erkeğin kalbinde maddi olarak en az zararla nasıl bu kadından kurtulurum başlar. Sizde maalesef şu an da tam o noktadasınız gibi görünüyor.

Aslında beni biraz tanıdıysa böyle birşey yapmayacağımı çok iyi bilir.Ama bu kadar art niyetli düşünürmü onuda bilemiyorum Umarım bunları hesaplamıyordur.Artık bende bir anlam veremiyorum bu duruma zaten..

Fazla beyin fırtınasına gerek yok ki.. Adam keyfim bozulmasın kafasında. Sen sadece onun keyfini edeceksin.Söylediklerine itiraz etmeyeceksin.Ki adamın kafa rahat olsun hep.Adam aşk sevgi pembe hayal peşinde değil. O yüzden de en ufak rahatı bozulduğunda defol git diyebiliyor..

Evet doğru söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…