Öyleyse ağlayacağına git kurban kesOnun kafasında öyle galiba her söylediğini kabullenmemi bekliyor karşı çıkıncada ayrılmakla tehdit ediyor
evet bende bunları düşünüyorum ama şuan öyle bir kesip attıki beni ne mesajlarıma cevap veriyor ne de konuşuyor benimle.Henüz boşanma davasınıda açmadı ama barışmak istemediğini söylüyor sürekliBizde düğünden 6 ay önce kiydik nikahı ama biz nişanlı demedik evliyiz artık dedik kendimize ben eşimi tanıdıkça anladım ne kadar farklı olduğumuzu dil herşeyi söyledi belki ama kalp yapamadı bizde söyleyen ayrılma lafı eden bendim ama hepsi blöf o sizi değiştirebilmek için böyle yapmış emin olun iş ciddiye binmiş sonra eminim bu adımı atamaz madem zaten evlisiniz aynı eve girin aynı evde mutlaka deneyin derim ben aynı eve girdikten sonra yuttum tüm laflarimi tensel temas Duygusal bağ getiriyor bir kere herşeyi geçtim karısı olduktan sonra gardı düşer bence ilk yıl evlilikte staj yılı bence ben çok kitaplar okudum kendimi de yonttum onu da orta yolu bulduk gibi şükür mutluyum iyiki ayrılmamışim.. ve şunu unutmayın bizim toplumda evlenip boşandım ama birşey olmadiyi hiçbir Türk kayınvalideye inandiramazsaniz madem tüm hazırlıklar tamam gerçek bir evlilikte tanıyın eşinizi zaten her türlü dul denilecek maalesef toplumumuzda size ah demeyin sonunda inanın evlilik bambaşka bir bağı getiriyor
Onun kafasında öyle galiba her söylediğini kabullenmemi bekliyor karşı çıkıncada ayrılmakla tehdit ediyor
O beni sürekli tehdit ettiği için bende cinsel anlamda soğuk davrandım hep bunun sebebini bana yükledi herzaman.Gelenekselden kastıda söylediklerini dinlemem ve uygulamam galibaİsteksizlik derken cinsel isteksizlik falan mı?
Geleneksel evlilik nasıl oluyormuş?
bende bu yüzden çok fazla arada kaldım zaten tam olarak ne istediğini çözebilmiş değilimÇok gelenek -gorenek gözeterek yaşarsınız da anlarım adamın tavrını ..ama canı isteyince arkadas gayet marjinal
Sürekli sizi tehdit edip,itaat altına almaya çalışan adam sizi mutlu edebilir mi? Hayır. Hayırlısı olmuş bence sizin için.Aslında bir müddet beraber yaşadık ancak sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için daha sonra ailemin yanına dönmek zorunda kaldım
Bende bu ihtimaller arasında gidip geliyorum zaten asla kafamdaki soruların cevaplarını bulamıyorum birtürlü.Sizi üzmek için söylemiyorum ama iki ihtimal var,ya sizi sevmiyor ya da kafa yaşı 12.
Galiba öyle zaten sevgim tamamen bitmiş olsa bazı şeyleri daha net görebileceğim ama şuan çok büyük bir karmaşa içerisindeyimSürekli sizi tehdit edip,itaat altına almaya çalışan adam sizi mutlu edebilir mi? Hayır. Hayırlısı olmuş bence sizin için.
Kendizine zaman tanıyın. Zaman gerçekten en iyi ilaç.Galiba öyle zaten sevgim tamamen bitmiş olsa bazı şeyleri daha net görebileceğim ama şuan çok büyük bir karmaşa içerisindeyim
:) işte bu çelişkiyi çözemiyorum bende bir türlü hatta kendide çözemiyor benceGeleneksel evlilik istiyo ama düğün. Olmadan cinsellik sıcaklık yakınlık mı istiyor amman tanrım didimüzülme bacım Allah yardımcı olmuş bence sana
Evet bu zamanı atlatabilirsem eğer belki sonu güzel olacak ama acıdan hiçbişey görmüyor gözüm şuanKendizine zaman tanıyın. Zaman gerçekten en iyi ilaç.
Aynı benim eşim :) sen bana itaat etmiyorsun kadın erkeğe itaat edecek hizmet edecek zirvaliklari ama şu an bana baya bağlandı ben kendimden hiç ödün vermedim ama bunu hep tatlı dille ve konuşarak yaptım keşke cinselliği silah olarak kullanmasaydiniz evet biz kadınlar duygusal taraf zayifsa içimizden gelmiyor ama ben istemeden de hayır demedim hiç eşime o kendisi anladı bugün donuksun vs ben de ona tatlı tatlı şunu hissettim bunu hissediyorum diye hep açık açık anlattimO beni sürekli tehdit ettiği için bende cinsel anlamda soğuk davrandım hep bunun sebebini bana yükledi herzaman.Gelenekselden kastıda söylediklerini dinlemem ve uygulamam galiba
Ben orada hata yaptım zaten.O üstüme geldikçe bende soğuk davrandım elimden başka birşey gelmedi o an şimdi pişmanlık duyuyorum ama geri dönüşü olurmu bunu bilmiyorumAynı benim eşim :) sen bana itaat etmiyorsun kadın erkeğe itaat edecek hizmet edecek zirvaliklari ama şu an bana baya bağlandı ben kendimden hiç ödün vermedim ama bunu hep tatlı dille ve konuşarak yaptım keşke cinselliği silah olarak kullanmasaydiniz evet biz kadınlar duygusal taraf zayifsa içimizden gelmiyor ama ben istemeden de hayır demedim hiç eşime o kendisi anladı bugün donuksun vs ben de ona tatlı tatlı şunu hissettim bunu hissediyorum diye hep açık açık anlattim
Galiba öyleŞu saatten sonra geri dönüş olmamalı.
Bu aşamada bunu yapan adam ileride yine boşanmak isteyecektir.
O zaman belki çocuk olacak, düzen olacak.
En iyisi bu kadar incelmişken kopması.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Adam zararlı, bu belli.
Hiç üzülmeyin.
Toparlanın yolunuza bakın.
Bende onunla tanıştıktan sonra duydum zaten böyle bir tabiri :) Şuan sevdiğim için geleceği öngöremiyorum ama umarım çabuk zamanda atlatırımGeleneksel evlilik tabirini yeni duymakla beraber yeni mi aklına gelmiş ne istediğini?
Ne denilir bilmiyorum..aynı evde daha çok sorun yaşardiniz..umarım çabucak geçer zor günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?