Arkadaşlar çok kötüyüm

evet bende bunları düşünüyorum ama şuan öyle bir kesip attıki beni ne mesajlarıma cevap veriyor ne de konuşuyor benimle.Henüz boşanma davasınıda açmadı ama barışmak istemediğini söylüyor sürekli

İsteksizlik derken cinsel isteksizlik falan mı?

Geleneksel evlilik nasıl oluyormuş?
O beni sürekli tehdit ettiği için bende cinsel anlamda soğuk davrandım hep bunun sebebini bana yükledi herzaman.Gelenekselden kastıda söylediklerini dinlemem ve uygulamam galiba

O beni sürekli tehdit ettiği için bende cinsel anlamda soğuk davrandım hep bunun sebebini bana yükledi herzaman.Gelenekselden kastıda söylediklerini dinlemem ve uygulamam galiba
Aynı benim eşim :) sen bana itaat etmiyorsun kadın erkeğe itaat edecek hizmet edecek zirvaliklari ama şu an bana baya bağlandı ben kendimden hiç ödün vermedim ama bunu hep tatlı dille ve konuşarak yaptım keşke cinselliği silah olarak kullanmasaydiniz evet biz kadınlar duygusal taraf zayifsa içimizden gelmiyor ama ben istemeden de hayır demedim hiç eşime o kendisi anladı bugün donuksun vs ben de ona tatlı tatlı şunu hissettim bunu hissediyorum diye hep açık açık anlattim

Şu saatten sonra geri dönüş olmamalı.
Bu aşamada bunu yapan adam ileride yine boşanmak isteyecektir.
O zaman belki çocuk olacak, düzen olacak.
En iyisi bu kadar incelmişken kopması.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Adam zararlı, bu belli.
Hiç üzülmeyin.
Toparlanın yolunuza bakın.

Ben orada hata yaptım zaten.O üstüme geldikçe bende soğuk davrandım elimden başka birşey gelmedi o an şimdi pişmanlık duyuyorum ama geri dönüşü olurmu bunu bilmiyorum

Geleneksel evlilik tabirini yeni duymakla beraber yeni mi aklına gelmiş ne istediğini?

Ne denilir bilmiyorum..aynı evde daha çok sorun yaşardiniz..umarım çabucak geçer zor günler.

Galiba öyle Ama kabullenmekte çok zorlanıyorum bu kadar tehdit edilmişken aslında benim ondan soğumam gerekiyordu ama tam tersine o beni kestirip attı

Geleneksel evlilik tabirini yeni duymakla beraber yeni mi aklına gelmiş ne istediğini?

Ne denilir bilmiyorum..aynı evde daha çok sorun yaşardiniz..umarım çabucak geçer zor günler.
Bende onunla tanıştıktan sonra duydum zaten böyle bir tabiri :) Şuan sevdiğim için geleceği öngöremiyorum ama umarım çabuk zamanda atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…