Ne olursa olsun buna müsade etmeyin yoksa devam eder muhtemelen boşanma davası falan açmaz ama en azından eşiniz de hatasını anlamadan gitmeyinEvet sürekli söyledim lütfen bir sorun olduğunda beni direkt tehdit etme güzelce oturup konuşalım diye ama bunu hiç dikkate almadan sürekli tehdit edip durdu
Bana da saçma geliyor açıkçası.Bu yüzden kabullenmem zor oluyor aslındaBoşverin çoluk çocuk olmadan bitmiş. Ayrıca eşinizin bahaneleri bana saçma geldi
Söylediğine göre avukatla görüşmüş ama benim bu duruma hazır olmamı bekliyormuş.Benim hazır olmamı neden bekliyor onuda anlamadımNe olursa olsun buna müsade etmeyin yoksa devam eder muhtemelen boşanma davası falan açmaz ama en azından eşiniz de hatasını anlamadan gitmeyin
Asıl bu sebepten kolay kabullenin. İstemiyor demek ki artık zaten sürekli tehdit eden insandan olmaz yapamazsınız.Bana da saçma geliyor açıkçası.Bu yüzden kabullenmem zor oluyor aslında
Bazen düşünüyorum belki de birtek beni böyle tehdit etmiştir hayatı boyunca.Bunu kabullenmek çok zor geliyor ama gerçek bu bir yandan daAsıl bu sebepten kolay kabullenin. İstemiyor demek ki artık zaten sürekli tehdit eden insandan olmaz yapamazsınız.
Kendinize şunu sorun ben böyle yaşamaya devam edebilecek miyim çünkü bugün onun için hatalarınızı duzelteceksinjz yarın başka birseyinizden daha şikayetçi olacak yine tehdit edecek. Boşanmak kolay değil ama geleceği de iyi düşünmek lazım böyle yaşanır mı ?Söylediğine göre avukatla görüşmüş ama benim bu duruma hazır olmamı bekliyormuş.Benim hazır olmamı neden bekliyor onuda anlamadım
Şimdi tehdit eden ilerde dayak atar, sözlü şiddet uygular. Bence oluru yok yakınken dönün ve asla kendinizi üzmeyin. Bu hayatta neler çıkıyor insanın karşısınaBazen düşünüyorum belki de birtek beni böyle tehdit etmiştir hayatı boyunca.Bunu kabullenmek çok zor geliyor ama gerçek bu bir yandan da
Zaten çok büyük bir hata falan yapsam ne olurdu bilmiyorum yani.Basit şeylerden bu noktaya getirdi durumu ileride daha büyük sorunlar yaşasak direkt kapıya koyar beni galibaKendinize şunu sorun ben böyle yaşamaya devam edebilecek miyim çünkü bugün onun için hatalarınızı duzelteceksinjz yarın başka birseyinizden daha şikayetçi olacak yine tehdit edecek. Boşanmak kolay değil ama geleceği de iyi düşünmek lazım böyle yaşanır mı ?
Zaten psikolojik şiddet uyguluyor bir nevi.Belki büyük bir hata yapsam dediğiniz gibi dayak bile atabilirŞimdi tehdit eden ilerde dayak atar, sözlü şiddet uygular. Bence oluru yok yakınken dönün ve asla kendinizi üzmeyin. Bu hayatta neler çıkıyor insanın karşısına
Hep kadınlar ağır aksak da olsa evliliği bitirmek istemiyor hep kurtarabilecevimize inanıyoruz niyeyse bize ne yaparsa yapsınlar sevmeye devam edebiliyoruzZaten çok büyük bir hata falan yapsam ne olurdu bilmiyorum yani.Basit şeylerden bu noktaya getirdi durumu ileride daha büyük sorunlar yaşasak direkt kapıya koyar beni galiba
Evet neden böyle acabaHep kadınlar ağır aksak da olsa evliliği bitirmek istemiyor hep kurtarabilecevimize inanıyoruz niyeyse bize ne yaparsa yapsınlar sevmeye devam edebiliyoruz
Nikah tarihi olarak 1 yılı geçti ancak aynı evin içinde okadar yaşamadık yinede olabilirmi bu durum?Avukata başvurup evlilik iptali sağlayabilirsiniz. Hukukta adı evlilik butlanı deniyor. Henüz bir yılı doldurmayan evliliklerde şartlar tuttuğu takdirde uygulanıyor.
Çünkü ondan vazgecemeyeceginizden emin . Eşinizle kendinizi duzelteceginjz konusunda son kez konuştunuz mu yani hatalarimin farkındayım vs diyeEvet neden böyle acabaOnlar hemen kesip atıyorlar
Konuştum ama at gözlüğü takmış gibi şuan.Dinlemiyor bile beni şimdiye kadar bana çok fırsat tanıdığını ancak değişmediğimi söylüyor.Dava açmak için benim hazır olmamı bekliyormuş şuanÇünkü ondan vazgecemeyeceginizden emin . Eşinizle kendinizi duzelteceginjz konusunda son kez konuştunuz mu yani hatalarimin farkındayım vs diye
O zaman yapacak bişey yok hazırım diceksiniz ne kadar ertrleyebklirsiniz kiKonuştum ama at gözlüğü takmış gibi şuan.Dinlemiyor bile beni şimdiye kadar bana çok fırsat tanıdığını ancak değişmediğimi söylüyor.Dava açmak için benim hazır olmamı bekliyormuş şuan
Evet başka çarem yok sanırımO zaman yapacak bişey yok hazırım diceksiniz ne kadar ertrleyebklirsiniz ki
Bence yarın arayın hazırım diyin kararlı bir ses tonuyla .bana pek boşanmak isteyen biri gibi gelmedi ama belli de olmaz ama hayatta böyle geçmezEvet başka çarem yok sanırım
Bende çözemiyorum tam senin hazır olmanı bekliyorum diyor bunu neden bekliyor anlamış değilimBence yarın arayın hazırım diyin kararlı bir ses tonuyla .bana pek boşanmak isteyen biri gibi gelmedi ama belli de olmaz ama hayatta böyle geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?