Arkadaşlar çok kötüyüm

Bunu da sordum ama başkası yok dedi belkide gizliyordur bilemiyorum.Evet yanında kalmam kolay olur diye nikahı kıymıştık.Zaten ben üstüne düştükçe o daha çok geri çekiyor kendini

Adam seni sindirmeye yönetmeye calismis olmayinca bosanmak istemis. Ömür boyu bir narsistin her istedigini yapip, gunun birinde kim oldugunu ne istedigini unutmak cok mu guzel bir sey ki agliyorsun? Ayrilmayi sen istemeliydin o pisman olmaliydi ama ayrilirken bile onun dedigi olmus

Galiba durum sadece bundan ibaret Narsist olmasından bende hep şüphelendim ancak herzaman beni suçladığı için suçu hep kendimde aradım.Ona göre benim hiçbir iyi özelliğim yok çünkü ancak kendisi bulunmaz hint kumaşı

Nedenlerinizi bilmiyoruz ama beklemeyin önce gidip adli yardım talebinde bulunun devlet size bir avukat tahsis eder. Hemen kendinize bir cv hazırlayın ve cv nize uygun olan iş ilanlarına başvurun işkura kaydolun .hayatınızı toparlayın

Söylediğiniz şeyler boşanmak için yeterli ama anladığım kadarıyla siz de kendinizi kusurlu buluyorsunuz . Duzelebilirim diye düşünüyorsunuz tabiki bu da sizin tercihiniz ama esinizde bu bir alışkanlık olmuş yani ben özellikle evlilikte boşanma kelimesini bırak olmasının bile dile getirilmesini doğru bulmuyorum

Evet eksiklerim olduğunu herzaman belirtiyordum ben zaten ve düzeltmek için çaba gösteriyordum.Ama ben bunları yapmaya çalışırken o sürekli bir yandan beni tehdit ediyordu.Herkesin hataları oluyor aslında benimkilerde aşılamayacak şeyler değildi ancak kafasındaki tabuları yıkamadım birtürlü herzaman bana karşı ön yargılı davrandı

Eşinizle nasıl evlendiniz yani sanki sizinle zorla evlendirilmis gibi

Eşinizle nasıl evlendiniz yani sanki sizinle zorla evlendirilmis gibi
Aslında o daha çok istedi evlenmeyi,başlarda ben istemiyordum sonra sevdiğim için kabul ettim evlenmeyi.Galiba en çok bu kısma takıldı benim çok isteyerek evlenmediğimi ve ilgisiz olduğumu söyledi hep.Başlarda bende çok bocaladım evlendikten sonra ancak tam bunları aşmaya başlamışken bu kezde o ters tepki verdi.Bunların yanında birde sürekli ayrılmakla tehdit ediyordu beni tabi.

Bu tehdit konusunu hiç konuştunuz mu yani hatalarınız olabilir ve kabul Edip düzeltmeye çalışıyorsanız ve eşiniz hala tehdit ediyorsa eşinizin başka bir sorunu var gibi

Benim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.
Sizin ilgisizliğinizden şikayet edip geleneksel bir evlilik istemesi çelişmiyor mu?

Affınıza sığınarak bu tavrı sizinle cinsel ilişki yaşadıktan sonra mı başladı?

O sürekli beni tehdit ettiği için bende bu konuda soğuk davrandım tabi bu noktadan sonra tehditleri dahada arttı
Sizi üzmek için söylemiyorum ama sizi kullanmış gibime geldi. Bence yol yakınken kurtulmanız iyi olmuş. Siz açın davayı da görsün gününü

Bu tehdit konusunu hiç konuştunuz mu yani hatalarınız olabilir ve kabul Edip düzeltmeye çalışıyorsanız ve eşiniz hala tehdit ediyorsa eşinizin başka bir sorunu var gibi
Evet sürekli söyledim lütfen bir sorun olduğunda beni direkt tehdit etme güzelce oturup konuşalım diye ama bunu hiç dikkate almadan sürekli tehdit edip durdu

Boşverin çoluk çocuk olmadan bitmiş. Ayrıca eşinizin bahaneleri bana saçma geldi

Sizi üzmek için söylemiyorum ama sizi kullanmış gibime geldi. Bence yol yakınken kurtulmanız iyi olmuş. Siz açın davayı da görsün gününü
Benim dava açabileceğimi beklemiyor hiç şuan.Gerçi açsamda takarmı bunu da bilmiyorum.Dava açmak için de benim hazır olmamı bekliyormuş şuan öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…