Bunu da sordum ama başkası yok dedi belkide gizliyordur bilemiyorum.Evet yanında kalmam kolay olur diye nikahı kıymıştık.Zaten ben üstüne düştükçe o daha çok geri çekiyor kendiniSizi yanına aldırmak icinmi kıydınız nikahı
Neyse gecmiş bitmiş diyelim
Eşiniz bellki sizden uzakta baska gönüllere yelken acmıs bu kadar kolay eşini bir kalemde silip atabildigine göre baska biri oldugu düşüncesini uyandırdı bende
Dik durup sizi istemeyeni sizde istemeyin
Sizi aglar vaziyette üzgün vs gördükce dahada hırslanıyor acımak yerine daha net karar veriyordur
Erkek olduğu için üstünmüş işteNe üstünlüğü var Allah aşkına. Bırakın bu çapsız adamı. Yolunuza bakın
Galiba durum sadece bundan ibaretAdam seni sindirmeye yönetmeye calismis olmayinca bosanmak istemis. Ömür boyu bir narsistin her istedigini yapip, gunun birinde kim oldugunu ne istedigini unutmak cok mu guzel bir sey ki agliyorsun? Ayrilmayi sen istemeliydin o pisman olmaliydi ama ayrilirken bile onun dedigi olmus
Nedenlerinizi bilmiyoruz ama beklemeyin önce gidip adli yardım talebinde bulunun devlet size bir avukat tahsis eder. Hemen kendinize bir cv hazırlayın ve cv nize uygun olan iş ilanlarına başvurun işkura kaydolun .hayatınızı toparlayınÖncelikle herkese merhaba,eşimle boşanma aşamasındayız ve ben inanılmaz şekilde dağılmış durumdayım.Bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum.Şuanda ailemin yanındayım ve işsizim.Bütün gün evde oturup ağlıyorum.Henüz boşanma davası açılmadı.Eşim zaten her türlü durumda boşanmakla tehdit etti beni şimdiye kadar.Nikahımızı 1 yıl önce kıymıştık ancak düğünü önümüzdeki nisan ayında yapacaktık.Fakat şuan herşey iptal olmuş durumda.Ne yapacağımı bilmiyorum.Doğru düzgün evlenemeden şuan boşanma aşamasına geldik..
Nedenlerinizi bilmiyoruz ama beklemeyin önce gidip adli yardım talebinde bulunun devlet size bir avukat tahsis eder. Hemen kendinize bir cv hazırlayın ve cv nize uygun olan iş ilanlarına başvurun işkura kaydolun .hayatınızı toparlayın
Sunduğu nedenler geri dönüşü olmayacak şeyler değil aslında.Sadece sürekli beni kötülüyor ve ayrılmakla tehdit ediyor.Benim hırçın,ilgisiz,söz dinlemeyen bir insan olduğumu söylüyor.Geleneksel bir evlilik bekliyormuş karşıdan.Bundan kastıda kadınlık görevlerimi yerine getirmem.Zaten kafa olarak 1960 lardan kalma gibi biraz.Bu yüzden de çok çatışıyoruz
Evet eksiklerim olduğunu herzaman belirtiyordum ben zaten ve düzeltmek için çaba gösteriyordum.Ama ben bunları yapmaya çalışırken o sürekli bir yandan beni tehdit ediyordu.Herkesin hataları oluyor aslında benimkilerde aşılamayacak şeyler değildi ancak kafasındaki tabuları yıkamadım birtürlü herzaman bana karşı ön yargılı davrandıSöylediğiniz şeyler boşanmak için yeterli ama anladığım kadarıyla siz de kendinizi kusurlu buluyorsunuz . Duzelebilirim diye düşünüyorsunuz tabiki bu da sizin tercihiniz ama esinizde bu bir alışkanlık olmuş yani ben özellikle evlilikte boşanma kelimesini bırak olmasının bile dile getirilmesini doğru bulmuyorum
Eşinizle nasıl evlendiniz yani sanki sizinle zorla evlendirilmis gibiEvet eksiklerim olduğunu herzaman belirtiyordum ben zaten ve düzeltmek için çaba gösteriyordum.Ama ben bunları yapmaya çalışırken o sürekli bir yandan beni tehdit ediyordu.Herkesin hataları oluyor aslında benimkilerde aşılamayacak şeyler değildi ancak kafasındaki tabuları yıkamadım birtürlü herzaman bana karşı ön yargılı davrandı
Aslında o daha çok istedi evlenmeyi,başlarda ben istemiyordum sonra sevdiğim için kabul ettim evlenmeyi.Galiba en çok bu kısma takıldı benim çok isteyerek evlenmediğimi ve ilgisiz olduğumu söyledi hep.Başlarda bende çok bocaladım evlendikten sonra ancak tam bunları aşmaya başlamışken bu kezde o ters tepki verdi.Bunların yanında birde sürekli ayrılmakla tehdit ediyordu beni tabi.Eşinizle nasıl evlendiniz yani sanki sizinle zorla evlendirilmis gibi
Bu tehdit konusunu hiç konuştunuz mu yani hatalarınız olabilir ve kabul Edip düzeltmeye çalışıyorsanız ve eşiniz hala tehdit ediyorsa eşinizin başka bir sorunu var gibiAslında o daha çok istedi evlenmeyi,başlarda ben istemiyordum sonra sevdiğim için kabul ettim evlenmeyi.Galiba en çok bu kısma takıldı benim çok isteyerek evlenmediğimi ve ilgisiz olduğumu söyledi hep.Başlarda bende çok bocaladım evlendikten sonra ancak tam bunları aşmaya başlamışken bu kezde o ters tepki verdi.Bunların yanında birde sürekli ayrılmakla tehdit ediyordu beni tabi.
Sizin ilgisizliğinizden şikayet edip geleneksel bir evlilik istemesi çelişmiyor mu?Benim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.
O sürekli beni tehdit ettiği için bende bu konuda soğuk davrandım tabi bu noktadan sonra tehditleri dahada arttıAffınıza sığınarak bu tavrı sizinle cinsel ilişki yaşadıktan sonra mı başladı?
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Hem gelenekselim diyor hemde cinsel açıdan hertürlü ilgiyi bekliyorSizin ilgisizliğinizden şikayet edip geleneksel bir evlilik istemesi çelişmiyor mu?
Sizi üzmek için söylemiyorum ama sizi kullanmış gibime geldi. Bence yol yakınken kurtulmanız iyi olmuş. Siz açın davayı da görsün gününüO sürekli beni tehdit ettiği için bende bu konuda soğuk davrandım tabi bu noktadan sonra tehditleri dahada arttı
Evet sürekli söyledim lütfen bir sorun olduğunda beni direkt tehdit etme güzelce oturup konuşalım diye ama bunu hiç dikkate almadan sürekli tehdit edip durduBu tehdit konusunu hiç konuştunuz mu yani hatalarınız olabilir ve kabul Edip düzeltmeye çalışıyorsanız ve eşiniz hala tehdit ediyorsa eşinizin başka bir sorunu var gibi
Benim dava açabileceğimi beklemiyor hiç şuan.Gerçi açsamda takarmı bunu da bilmiyorum.Dava açmak için de benim hazır olmamı bekliyormuş şuan öyle dediSizi üzmek için söylemiyorum ama sizi kullanmış gibime geldi. Bence yol yakınken kurtulmanız iyi olmuş. Siz açın davayı da görsün gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?