- Konu Sahibi blueberries
-
Bu konuda asla ödün vermeyin derim.arkadaşlar selam. yaklaşık on gün sonra doğumum var bi kızım olacak. Bir sıkıntı olmazsa normal doğum gibi görünüyor. Fakat moralimi bozan bir durum var. Ailem Ankarada yaşıyor eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz hatta yakın sayılırız. Doğumuma yakın annem gelecek ve yanımda kalcak. Ve bebek doğduktan sonra da 40ı çıkana kadar dururum diyor. Ben de bunu çok istiyorum ama eşim istemiyor. Rahat edemem napayım 40 gün ben diyor. Bir hafta kalsın gitsin dedi. Geçen sene ayağım kırıldı ve 3 ay kımıldamadan yattım bu süre zarfında annem gelip baktı bana mecburen. Eşim o dönemde çok sıkıldı bunaldı 3 ay annem bizde kaldığı için. Ben rahat edemiyorum kendi evimde diyor. Söyle annene dedi ama böyle bir şeyi nasıl derim ki ?? İnsan annesine yok kalma bi hafta sonra git der mi? Kadın nasıl hevesli yıkarız bebeği uyuturuz severiz diye nasıl heyecanlı. Ben de lohusa halimle zaten zor geçen hamileliğimin ardından biraz rahat etmek istiyorum. Annem uyumsuz geçimsiz biri asla değildir eşim de anneni seviyorum o ayrı ama 40 gün kalmasın sakın dedi. Gelip bi hafta dursun sonra mevlüdüne yine gelir bi hafta kalır gider diyor. Ama annem 4o gün kalırım diye geliyor. Bir de eltimle on gün arayla doğum yapacağız onun annesi yirmi dk uzağında oturuyor ve bir hafta kalacakmış kızının yanında. Sürekli onu örnek veriyor eşim bak onun annesi bi hafta kalıyor diye. Ama benm annem Ankarada ha deyince gelip gidemiyor o bi telefon açsa annesi atlar gelir. Çok arada kaldım. Nasıl çıkacağım ben bu işin içinden. Ne yöne baksam bi çarem yok. Ne diyorsunuz kızlar?
arkadaşlar selam. yaklaşık on gün sonra doğumum var bi kızım olacak. Bir sıkıntı olmazsa normal doğum gibi görünüyor. Fakat moralimi bozan bir durum var. Ailem Ankarada yaşıyor eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz hatta yakın sayılırız. Doğumuma yakın annem gelecek ve yanımda kalcak. Ve bebek doğduktan sonra da 40ı çıkana kadar dururum diyor. Ben de bunu çok istiyorum ama eşim istemiyor. Rahat edemem napayım 40 gün ben diyor. Bir hafta kalsın gitsin dedi. Geçen sene ayağım kırıldı ve 3 ay kımıldamadan yattım bu süre zarfında annem gelip baktı bana mecburen. Eşim o dönemde çok sıkıldı bunaldı 3 ay annem bizde kaldığı için. Ben rahat edemiyorum kendi evimde diyor. Söyle annene dedi ama böyle bir şeyi nasıl derim ki ?? İnsan annesine yok kalma bi hafta sonra git der mi? Kadın nasıl hevesli yıkarız bebeği uyuturuz severiz diye nasıl heyecanlı. Ben de lohusa halimle zaten zor geçen hamileliğimin ardından biraz rahat etmek istiyorum. Annem uyumsuz geçimsiz biri asla değildir eşim de anneni seviyorum o ayrı ama 40 gün kalmasın sakın dedi. Gelip bi hafta dursun sonra mevlüdüne yine gelir bi hafta kalır gider diyor. Ama annem 4o gün kalırım diye geliyor. Bir de eltimle on gün arayla doğum yapacağız onun annesi yirmi dk uzağında oturuyor ve bir hafta kalacakmış kızının yanında. Sürekli onu örnek veriyor eşim bak onun annesi bi hafta kalıyor diye. Ama benm annem Ankarada ha deyince gelip gidemiyor o bi telefon açsa annesi atlar gelir. Çok arada kaldım. Nasıl çıkacağım ben bu işin içinden. Ne yöne baksam bi çarem yok. Ne diyorsunuz kızlar?
Selam ben annemle 10 dk lik mesafede oturuyorum ve oğlum doğduğunda annem 5 ay kaldı cünkü oglu da kolik gaz sancısı vardı ve ne gece ne gündüz 5 dk bile uyumuyordu gazdan 5 ayda ancak bitti gazi ve annem olmasa maffolmuştuk eşim de bende.eşiniz de kendini düşünecegine birazda sizi ve bebeği düşünsün.allah düşmanima vermesin ama ya oğlum gibi bebeginiz olsa ïşi bırakıp yanınızda size yardımmı edecek?bebek doğmadan sizinle pazarlık yapmasın bence belki çok sessiz rahmetsiz belkide çok gazlı olacak.ayrıca 40 çıkmadan lohusa yanlız birakilmaz ve bize onca emek veren annelerimizede git denmez çok ayıp.arkadaşlar selam. yaklaşık on gün sonra doğumum var bi kızım olacak. Bir sıkıntı olmazsa normal doğum gibi görünüyor. Fakat moralimi bozan bir durum var. Ailem Ankarada yaşıyor eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz hatta yakın sayılırız. Doğumuma yakın annem gelecek ve yanımda kalcak. Ve bebek doğduktan sonra da 40ı çıkana kadar dururum diyor. Ben de bunu çok istiyorum ama eşim istemiyor. Rahat edemem napayım 40 gün ben diyor. Bir hafta kalsın gitsin dedi. Geçen sene ayağım kırıldı ve 3 ay kımıldamadan yattım bu süre zarfında annem gelip baktı bana mecburen. Eşim o dönemde çok sıkıldı bunaldı 3 ay annem bizde kaldığı için. Ben rahat edemiyorum kendi evimde diyor. Söyle annene dedi ama böyle bir şeyi nasıl derim ki ?? İnsan annesine yok kalma bi hafta sonra git der mi? Kadın nasıl hevesli yıkarız bebeği uyuturuz severiz diye nasıl heyecanlı. Ben de lohusa halimle zaten zor geçen hamileliğimin ardından biraz rahat etmek istiyorum. Annem uyumsuz geçimsiz biri asla değildir eşim de anneni seviyorum o ayrı ama 40 gün kalmasın sakın dedi. Gelip bi hafta dursun sonra mevlüdüne yine gelir bi hafta kalır gider diyor. Ama annem 4o gün kalırım diye geliyor. Bir de eltimle on gün arayla doğum yapacağız onun annesi yirmi dk uzağında oturuyor ve bir hafta kalacakmış kızının yanında. Sürekli onu örnek veriyor eşim bak onun annesi bi hafta kalıyor diye. Ama benm annem Ankarada ha deyince gelip gidemiyor o bi telefon açsa annesi atlar gelir. Çok arada kaldım. Nasıl çıkacağım ben bu işin içinden. Ne yöne baksam bi çarem yok. Ne diyorsunuz kızlar?
esine soyle sınarmasın bebek gelince gorur gununu.annen kırk gun kalsın yenidogan cok zor gece asla uyku yok.annen yemek yapar hic olmassa sende dinlenirsin ve kendini cok zorlarsan sutun kesilir.uyku cok onemli benim kızın altı aylık oldu allaha sukur annem yardım etti o kırk gun boyunca kv asla olmaz anne gibisi yok.esine de hak verme ve agırlıgını koy derim.kesinlikle annenin kıymetini bil artı canının kıymetini de...hayırlı dogumlar bebis cok baska bisey insanı bambaska bir dunyaya goturuyor tarifi yok yasanır evlat baldan tatlı annanesi de cok sever minigimizi....arkadaşlar selam. yaklaşık on gün sonra doğumum var bi kızım olacak. Bir sıkıntı olmazsa normal doğum gibi görünüyor. Fakat moralimi bozan bir durum var. Ailem Ankarada yaşıyor eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz hatta yakın sayılırız. Doğumuma yakın annem gelecek ve yanımda kalcak. Ve bebek doğduktan sonra da 40ı çıkana kadar dururum diyor. Ben de bunu çok istiyorum ama eşim istemiyor. Rahat edemem napayım 40 gün ben diyor. Bir hafta kalsın gitsin dedi. Geçen sene ayağım kırıldı ve 3 ay kımıldamadan yattım bu süre zarfında annem gelip baktı bana mecburen. Eşim o dönemde çok sıkıldı bunaldı 3 ay annem bizde kaldığı için. Ben rahat edemiyorum kendi evimde diyor. Söyle annene dedi ama böyle bir şeyi nasıl derim ki ?? İnsan annesine yok kalma bi hafta sonra git der mi? Kadın nasıl hevesli yıkarız bebeği uyuturuz severiz diye nasıl heyecanlı. Ben de lohusa halimle zaten zor geçen hamileliğimin ardından biraz rahat etmek istiyorum. Annem uyumsuz geçimsiz biri asla değildir eşim de anneni seviyorum o ayrı ama 40 gün kalmasın sakın dedi. Gelip bi hafta dursun sonra mevlüdüne yine gelir bi hafta kalır gider diyor. Ama annem 4o gün kalırım diye geliyor. Bir de eltimle on gün arayla doğum yapacağız onun annesi yirmi dk uzağında oturuyor ve bir hafta kalacakmış kızının yanında. Sürekli onu örnek veriyor eşim bak onun annesi bi hafta kalıyor diye. Ama benm annem Ankarada ha deyince gelip gidemiyor o bi telefon açsa annesi atlar gelir. Çok arada kaldım. Nasıl çıkacağım ben bu işin içinden. Ne yöne baksam bi çarem yok. Ne diyorsunuz kızlar?
Gelsin Kalsın bncede mis gibi. Herseye karışıyor su erkeklerarkadaşlar selam. yaklaşık on gün sonra doğumum var bi kızım olacak. Bir sıkıntı olmazsa normal doğum gibi görünüyor. Fakat moralimi bozan bir durum var. Ailem Ankarada yaşıyor eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz hatta yakın sayılırız. Doğumuma yakın annem gelecek ve yanımda kalcak. Ve bebek doğduktan sonra da 40ı çıkana kadar dururum diyor. Ben de bunu çok istiyorum ama eşim istemiyor. Rahat edemem napayım 40 gün ben diyor. Bir hafta kalsın gitsin dedi. Geçen sene ayağım kırıldı ve 3 ay kımıldamadan yattım bu süre zarfında annem gelip baktı bana mecburen. Eşim o dönemde çok sıkıldı bunaldı 3 ay annem bizde kaldığı için. Ben rahat edemiyorum kendi evimde diyor. Söyle annene dedi ama böyle bir şeyi nasıl derim ki ?? İnsan annesine yok kalma bi hafta sonra git der mi? Kadın nasıl hevesli yıkarız bebeği uyuturuz severiz diye nasıl heyecanlı. Ben de lohusa halimle zaten zor geçen hamileliğimin ardından biraz rahat etmek istiyorum. Annem uyumsuz geçimsiz biri asla değildir eşim de anneni seviyorum o ayrı ama 40 gün kalmasın sakın dedi. Gelip bi hafta dursun sonra mevlüdüne yine gelir bi hafta kalır gider diyor. Ama annem 4o gün kalırım diye geliyor. Bir de eltimle on gün arayla doğum yapacağız onun annesi yirmi dk uzağında oturuyor ve bir hafta kalacakmış kızının yanında. Sürekli onu örnek veriyor eşim bak onun annesi bi hafta kalıyor diye. Ama benm annem Ankarada ha deyince gelip gidemiyor o bi telefon açsa annesi atlar gelir. Çok arada kaldım. Nasıl çıkacağım ben bu işin içinden. Ne yöne baksam bi çarem yok. Ne diyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?