Aradan koskoca 6 sene gecmis.. Bence dugu falan kalmamistir ama gecmisten bir ani olarak anlatmistir. Her zaman gecmis iliskilerin sorgulanmamasindan yanayimdir. Ne ben bilmek isterim sevgilimin gecmis asklarini ne ben anlatayim. Cunku insansin kiskanirsin..
Suan cokkk guzel giden bi iliskim var allaha sukur, seviyorum seviliyorum. Ama bana ilk askimi sorsun ve cevabi gercekten bilmek istesin anlatmak istemem ama anlatirim.. Cunku cok hos bir ilk askim olmustu, sirilsiklam asik olmustum. Anlatirken yuzumguler, yer yer huzunlenirim. Ama bu o kisiyi hala sevdigim anlamina mi geliyor? Asla.. Bunun da ustunden 7 sene gecti ve o kisi de suan evli.. sadece gecmiste yasanmis bir ani ve onemli bir ani.. O yuzden hatirlanir, unutulmaz, ama duygular da ayni kalmaz asla. Unut gitsin bu tarz seyleri aklina getirme.
ama yalnizca gecenlerde tanistigin birinin seni "seviyor" oldugu icin direk evlenmek istemesi biraz abarti, cok hoslaniyordur ve vaktinin geldigine inaniyordur. Ama sen acele etmiyorsan ondan biraz zaman iste ve birbirinizi daha akindan taniyin.