• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar eltimle başım dertte ne önerirsiniz?

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
250
-40
11
29
Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?

Eltinizin forma girmesi, okuması vb. bunlarda nasıl bir sakınca görüyorsunuz?
Yani yarışsa da uzakta ve üstelik gelişime yönelik bir yarış olmuş. Aileden biri sizin vesilenizle yıllar sonra kendini geliştirmeye yönelmiş; okusun, okudukça dimağı açılır, işe girer boş kalmaz sizinle de uğraşmaz işte.

Siz de artık eltiyi takibi, haber almaları, aldığınız haberlere takılı kalmayı filan bıraksanız da, işinize mi baksanız? :)

Yengeniz adına sevindim sizin sayenizde hayatına yeni şeyler katmış ne güzel .Ben bir sorun görmedim hepimiz bazen bir gaza ihtiyaç duyarız yeni şeyler yapmak için o da sizi örnek almış işte .

Hic bisi yapmayacaksiniz ,kadin kiskanc ,gorusmeyi uzak durun ne isterse yapsin

Önce gururlanmalısın ülkemize istihdama bir kadın daha katılacak.
Sonra da ilişkiyi havalı bir şekilde sınırlı çerçeveleri tutmalısın.
Daha sonra da eşinle ya da bir başkasıyla sürekli onun muhabbetini yapmayı bırakmalısın sonrası misssss🤫

Okul konusunda seni gecti dediklerinde sizde evet valla beni gecti diyip gülün onlar anlar ne denemek istediğini :)) benim de etrafımda var böyle bi tip mutlu olsun diye evet benden zayıfsın evet çok başarılısın diyorum seviniyor garip böyle daha çok gıcık oluyorlar içten içe deliriyorlar ve uğraşmayı bırakıyorlar

Gri tas metodu diyorum sadece. Herseyinizi anlatmayin, uzak durun tepkisiz kalin. Esiniz de demis ona uzak dur diye. Sizde durun

Bazen arının kovanına çomak sokmak gerekir her insanın zayıf noktası varmış eltin ise kıskanıyor ve sinir etmeye çalışıyor öyle havalanına güvenlik olmak kolay değil ingilizce bilmesi gerekiyor diksiyonun düzgün olması gerekiyor o işler kolay değil sende birdaha açarsa bu konuları dalga geç onunla senden güvenlik olmaz falan filan kala kala sana kalmadı de geç. Kocası ile sakalar yap abimde bekar iken çok cevizler kırmış bütün çevre konuşuyor bence dikkat et abla huylu huyundan vazgeçmez çatlat patlat bunlar bu dilden anlar.

Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Böyle insanları anlamıyorum ya. Eşine de söyle milletin karısını övme yersin tokadımı de. Eltinide yok say ilgilenme biyere çağırma biyere onunla gitme yardım etme meraba merabe de dışlansın.

İletişimi kesin ya cahille iletişim çok zor.sırf kıskançığından çocuk yapmak da ne bileyim...dikkate almayın ya ilgi delisi birisi gördüğüm kadarıyla

Back
X