Arkadaşlar eltimle başım dertte ne önerirsiniz?

Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Eltin Tam bir kuşbeyinli .Hem Ne tepki vericen Gül geç Allah aşkına ben olsam umursamam bile.

Bazen arının kovanına çomak sokmak gerekir her insanın zayıf noktası varmış eltin ise kıskanıyor ve sinir etmeye çalışıyor öyle havalanına güvenlik olmak kolay değil ingilizce bilmesi gerekiyor diksiyonun düzgün olması gerekiyor o işler kolay değil sende birdaha açarsa bu konuları dalga geç onunla senden güvenlik olmaz falan filan kala kala sana kalmadı de geç. Kocası ile sakalar yap abimde bekar iken çok cevizler kırmış bütün çevre konuşuyor bence dikkat et abla huylu huyundan vazgeçmez çatlat patlat bunlar bu dilden anlar.
İngilizcenin i’sini bilmeyen bir tanıdığım havaalanında güvenlik şefi. İç hatlarda çok rahat olur isterse. Özel güvenlik şirketlerine verdiler havalimanı güvenliklerini artık, asgari ücretli çalışan hepsi.

Kadın hırs yapmış, kafasına koymuş ne güzel kendi hayatı için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yaşı da çok genç üstelik, istediklerini başarma kapasitesi var. Niye hemcinsinizi aşağı çekmek için tavsiyeler veriyorsunuz? Ne kadar çirkin bir yaklaşım.

Bu ne ya resmen yarisa girmis sizinle neyin kafasi bu ben anlamadim hic birzaman da anlayamicam

İngilizcenin i’sini bilmeyen bir tanıdığım havaalanında güvenlik şefi. İç hatlarda çok rahat olur isterse. Özel güvenlik şirketlerine verdiler havalimanı güvenliklerini artık, asgari ücretli çalışan hepsi.

Kadın hırs yapmış, kafasına koymuş ne güzel kendi hayatı için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yaşı da çok genç üstelik, istediklerini başarma kapasitesi var. Niye hemcinsinizi aşağı çekmek için tavsiyeler veriyorsunuz? Ne kadar çirkin bir yaklaşım.
O tanıdığın torpil ile girmiştir işe ayrıca iç hatları kullanan çok yabancı turist var elti okumuş olmasına kimsenin dediği birşey yok ama kıskandırmak için misilleme yapmak için okunmaz zaten ortalık üniversite mezunu işsiz kaynıyor elti ancak vafizsiz işçi olur

Ne güzel okudu kendini geliştirdi benim sayemde. Kıskançlık da bazen iyi şeylere sebep oluyormuş demekki derdim en fazla. Çokda takmazdım herhalde. Kıskanıyorsa onun sorunu sonuçta.Siz de ona söylenen şeyleri biraz kafaya takıyormuşsunuz gibi geldi. Boşverin bence kafanızı yormaya bile gerek yok.

Canım kıskançlığından da olsa birşeyler yapmış takdire layık. Zayıflamış,liseyi bitirmiş çalışıyor ya da çalışacak. Bunlar bir insan için memnun edici şeyler konuşulması normal. Ama sen buna içerlenme çünkü taklit edilen insan aktüel insandır. Ne mutlu sana. Bu böbürlenecek değil gurur duyulacak bir durum. Kendisiyle mesafeli olmanı tavsiye ederim. Tüm iyi niyetine rağmen tavrı değişmiyorsa mesafe candır. Sen hiç oralı olma cevap verme. Sükunet taşı bile çatlatır en ciddi intikamdır bunu sakın unutma sevgiler 💚

O tanıdığın torpil ile girmiştir işe ayrıca iç hatları kullanan çok yabancı turist var elti okumuş olmasına kimsenin dediği birşey yok ama kıskandırmak için misilleme yapmak için okunmaz zaten ortalık üniversite mezunu işsiz kaynıyor elti ancak vafizsiz işçi olur
Okumanın sebebinin ne önemi var? Okumuş mu okumuş, kendi için bir şeyler yapmış mı yapmış. E bravo kadına, ne güzel yapmış. Umarım istediği gibi işini de bulur, ayakları üzerinde durur.

Okumanın sebebinin ne önemi var? Okumuş mu okumuş, kendi için bir şeyler yapmış mı yapmış. E bravo kadına, ne güzel yapmış. Umarım istediği gibi işini de bulur, ayakları üzerinde durur.
Evet olur demekki idealist birisi değil hava atmak için okumuş içi fesat ayakları üstünde dursa bile vu sefer başka şeylere takar ruh hali hiç sağlıklı değil sürekli başkaları kıyaslar kendini asla mutlu olmaz

Evet olur demekki idealist birisi değil hava atmak için okumuş içi fesat ayakları üstünde dursa bile vu sefer başka şeylere takar ruh hali hiç sağlıklı değil sürekli başkaları kıyaslar kendini asla mutlu olmaz
Ahahah iki satır elti dedikodusundan kişilik analizi+gelecek tahmini 😂😂 iyimiş bu 😂😂😂

Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Okurken aklıma Gupse Ozay ın bosrol oynadığı Eltilerin Savası filminde ki karakteri geldi.
Kadın kıskanclıktan ne yapacagini sasirmis durumda.
Ayni ailenin gelinleri olarak mecburen gorusmeler olur ters kose yapip ben aa beni gectin aa bak zayıfladın süpersin en süper sensin diyerekten pohpohlardım.
Kuduz asısıda kurtarmaz sonra :rolleyes:

Yani elti nedirki ..bırakın ne yapyorsa yapsın..siz neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz ...çok rahatsizssaniz mesafenizi koyun tekrar..

Şimdi ben sana kendi hikayemi anlatayım
Evlendiğimde ben 23 esim 25 eltim 27 yaşındaydı.
Eltim de ben de lisans mezunuyduk ben çalışıyordum eltim ev hanimiydi çocuğu vardı. Eltim biz nisanlandiktan sonra çalışmak istediğini söyledi ve formasyon alıp öğretmen oldu. Özel okullarda çok iş aradı kanirtti ve iş buldu. Sonra ikimiz de birbirimize destek verip acikogretimden birer bölüm daha okuduk ve iş alanımız büyüdü her ikimizin de.
Sonra ben hamile kaldım doğum yaptım kilo veremedim 2 sene; bundan muzdarip olduğumu bildiği için bana bazı yöntemlerden bahsetti. Onun ömür boyu hiç kilo derdi olmamış. Ben bu yöntemlerle 22 kilo verdim su an devam ediyorum.

Şu an 2. Çocuğu düşünüyorum, eltim düşünmüyordu. Ben bu kararımı ilk eltimle paylaştım ve ona da aslında 1 kardeşi olsa çocuğunun daha iyi olabileceği fikrini sundum. Üzerine konuştuk kendi çocukluk travmalarımızdan vs. Su an o da 2. Çocuğu istiyor belki aynı anda hamile kalacağız belki ben ondan sonra kalacağım insanlar benim onu kıskandığımı sanacak belki de tam tersi.

Ama umurumuzda değil.

Eltim biz sevgiliyken lohusaydi.. hatta esimle tanıştığımda yeğeni henüz 10 günlüktü ve kötü bir lohusalik sürecinde bir de bu ilişkiyi öğrenen aile bize ilgi göstermişti. Bu sebeplerden eltim kızgındı başta ve bana kötü davraniyordu.
Bunu fark ettiğimde açık açık konuşmak istedim. Tüm aile konuşma gerek yok dediği halde.

Bu sayede ilişkimiz dönüştü düzeldi ve resmen kardeşliğe döndü. Bu şekilde devam etseydi ben de her şeyi benim gibi yapmaya çalışıyor diye yorumlardım.

İsteseniz de istemeseniz de artık bir ailesiniz. Bence kurtulmaya değil düzeltmeye gayret edin derim.

doğum yaptım kilo veremedim 2 sene; bundan muzdarip olduğumu bildiği için bana bazı yöntemlerden bahsetti. Onun ömür boyu hiç kilo derdi olmamış. Ben bu yöntemlerle 22 kilo verdim su an devam ediyorum.
🙄
Ay merak ettim şimdi.
Konuyu dağıtmak gibi olmasın da
Siz de o yöntemleri bizimle paylaşsanız,
Mesud, müteşekkir oluruz :))

🙄
Ay merak ettim şimdi.
Konuyu dağıtmak gibi olmasın da
Siz de o yöntemleri bizimle paylaşsanız,
Mesud, müteşşekkir oluruz :))
Açıkçası benim yemek yemem pek ihtiyaçtan değildi; birden gözüm dönüyordu ve çılgınca yemeğe saldırıp 10-15 dk sonra kendime geliyordum ama yenen yenmiş oluyordu :D

Barış Muslu var instagramda bakabilirsiniz kendisinin bazı yöntemleri var aslında yeme bozukluğunun da sebebi çocukluktaki bir travmadan geliyor diyor. Onun bir kaç demosuna katıldım ve 2.den sonra gerçekten çocukluktaki o travmayı bulup onun yöntemleriyle kendimi iyileştirdim diyebilirim.
Tabi sonrasında sağlıklı beslenme ve spor :)

Artık kendimi kaybetmiyorum duygusal yeme bozukluğunuz varsa bakın derim

Böyle yarışlar, fesatlık insanı yorar. Siz bilmeyin bunları eşinize ve kv söyleyin herkes yerinde sağ olsun herkes iyi olsun merak etsem ben sorarım size zaten. Siz anlatmayın diye belirtin

Uzak duracaksın hepsine mesafe koyacaksın, eşinle huzurunu bozma

marifet o size gipta ederken, size bakip okurken vs sizin sakin ve "cool" durmaniz.. kalitenizi bozmamaniz. sizde de kiskanma hissettim esinizin yorumlarina vs bozulmussunuz. ne yaparsa yapsin.. siz kendi hayatiniza bakacaksiniz. eltime bu kadar ne konusma hakki veririm ne ortami.. kalkip kocamla benimle ilgili boyle yorumlar yapamaz. siz buna mahal vermissiniz. sizi rahatsiz ettigini bildikce zevk alarak devam etmis.

okul konusunda sizi gecmesi icin ya bas hemsire olmali ya dr.. nereye geciyormus sizi

Back
X