- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Caresizzzz
Örnek olabildiysem ne mutlu der geçerim. Niye bu kadar taktınız ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmis ne guzel kendini gelistiriyo. Siz de gururlanin ne guzel örnek olmuşsunuz sizin sayenizde olmus. Kiskandirmaya çalısiyorsa siz hic umursamayin kendi kendini yer bitirir.Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Nereden biliyorsunuz size inat okulu bitirdiğini ya da zayıfladığını? Nereden biliyorsunuz üçüncü çocuğu yapmak istemesinin amacının size ilginin kaymasını istememesinden sebep olduğunu? Ayrica kadının iki çocuğu varmış. Belki ancak fırsat bulmuştur kendi ile ilgilenmeye? Farkında mısınız, çok küçümsüyorsunuz karşınızdaki kadını. Eşinizle ilgili söyledikleri hoş değil ama bunun dışında bir kadını bu kadar küçümsemenizden rahatsız oldum. Siz olmasaydiniz okulu bitirmeyecekti, zayiflamayacakti yani?Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Ben bu yoruma çok katılıyorum. Eltim yok ama görümcem var kendisi ortaokul mezunu ben üniversite. Çalışmıyor çalışıyorum. Birden o da çalışmak istedi destekledim olabilir. Ehliyetim var birden o da almak istedi olabilir. Yani normal bende uğraşmazdım gelip şahsi olarak bana sataşmadığı sürece laf sokmadığı sürece.Şimdi ben sana kendi hikayemi anlatayım
Evlendiğimde ben 23 esim 25 eltim 27 yaşındaydı.
Eltim de ben de lisans mezunuyduk ben çalışıyordum eltim ev hanimiydi çocuğu vardı. Eltim biz nisanlandiktan sonra çalışmak istediğini söyledi ve formasyon alıp öğretmen oldu. Özel okullarda çok iş aradı kanirtti ve iş buldu. Sonra ikimiz de birbirimize destek verip acikogretimden birer bölüm daha okuduk ve iş alanımız büyüdü her ikimizin de.
Sonra ben hamile kaldım doğum yaptım kilo veremedim 2 sene; bundan muzdarip olduğumu bildiği için bana bazı yöntemlerden bahsetti. Onun ömür boyu hiç kilo derdi olmamış. Ben bu yöntemlerle 22 kilo verdim su an devam ediyorum.
Şu an 2. Çocuğu düşünüyorum, eltim düşünmüyordu. Ben bu kararımı ilk eltimle paylaştım ve ona da aslında 1 kardeşi olsa çocuğunun daha iyi olabileceği fikrini sundum. Üzerine konuştuk kendi çocukluk travmalarımızdan vs. Su an o da 2. Çocuğu istiyor belki aynı anda hamile kalacağız belki ben ondan sonra kalacağım insanlar benim onu kıskandığımı sanacak belki de tam tersi.
Ama umurumuzda değil.
Eltim biz sevgiliyken lohusaydi.. hatta esimle tanıştığımda yeğeni henüz 10 günlüktü ve kötü bir lohusalik sürecinde bir de bu ilişkiyi öğrenen aile bize ilgi göstermişti. Bu sebeplerden eltim kızgındı başta ve bana kötü davraniyordu.
Bunu fark ettiğimde açık açık konuşmak istedim. Tüm aile konuşma gerek yok dediği halde.
Bu sayede ilişkimiz dönüştü düzeldi ve resmen kardeşliğe döndü. Bu şekilde devam etseydi ben de her şeyi benim gibi yapmaya çalışıyor diye yorumlardım.
İsteseniz de istemeseniz de artık bir ailesiniz. Bence kurtulmaya değil düzeltmeye gayret edin derim.
kocama yanaşıyor beni sinirlendirmek için kocam uzak duruyor tabiki ama arsizBence bir sey yapmayın ne diye tepki göstereceksiniz ki, kadın sizi görüp hırs yapmış iyi de olmus kendini geliştirmiş. Sizlik bir durum yok artık aranızı bozmaya da çalışmıyorsa.
Öffff cidden arsızmış o da. Kocaman çocukları var hala ne yapmaya çalışıyor ki. O öyle yapınca telefonla oynuyormuş gibi falan yapın hic sallamayın onu. Ne kadar gıcık bir durum sorunlu galibakocama yanaşıyor beni sinirlendirmek için kocam uzak duruyor tabiki ama arsiz
Kocasına eşine sahip çık desem kötü ben olacağım. Eşime dedirticem ama yenge rahatsız oluyorum benimle samimiyet kurma gibi...Öffff cidden arsızmış o da. Kocaman çocukları var hala ne yapmaya çalışıyor ki. O öyle yapınca telefonla oynuyormuş gibi falan yapın hic sallamayın onu. Ne kadar gıcık bir durum sorunlu galiba
7 sene önce yani çocuğu doğduğu sene girmiş bırakmış şimdi pandemiden ötürü kocası giriyor kopyayla geçiyor kalan kredisini tamamlıyor canımiyi de siz kac senelik evlisiniz. liseyi aciktan da okusa 4 seneden once bitmiyor kredileri.sizden kiskanip okudugunu nerden biliyorsunuz. dunya sizin etrafinizda dönmüyor.
Bence öyle yaparsanız isler iyice kızısır onun da hoşuna gider. Hic takmamak en iyisi. Esin ona bir sey demesin ama kadın esine yaklaştığı zaman esin kolunu ceksin ya da kalksın yer degıstırsın falan ya da o tarz rahatsız olduğunu gösteren seyler yapsın. Ama dile getirmemek en mantıklısı sonra ben samimi olup onlara bir adım atıyorum ama ne kadar kötu niyetliler diye konuşup iyice canınızı sıkarKocasına eşine sahip çık desem kötü ben olacağım. Eşime dedirticem ama yenge rahatsız oluyorum benimle samimiyet kurma gibi...
Haklısın Canım zaten eşim öyle yapıyor hatta yanima gecip oturuyor elini omzuma atiyor ama anlamıyor kadınBence öyle yaparsanız isler iyice kızısır onun da hoşuna gider. Hic takmamak en iyisi. Esin ona bir sey demesin ama kadın esine yaklaştığı zaman esin kolunu ceksin ya da kalksın yer degıstırsın falan ya da o tarz rahatsız olduğunu gösteren seyler yapsın. Ama dile getirmemek en mantıklısı sonra ben samimi olup onlara bir adım atıyorum ama ne kadar kötu niyetliler diye konuşup iyice canınızı sıkar
Cidden cok sinir bozucuymus amacı seni sinir etmek olmus takmamaktan baska çare yok sizden tepki gelmeyince belki uğraşmayı bırakırHaklısın Canım zaten eşim öyle yapıyor hatta yanima gecip oturuyor elini omzuma atiyor ama anlamıyor kadın
Onu deneyeceğim bide tek çare bu gibiCidden cok sinir bozucuymus amacı seni sinir etmek olmus takmamaktan baska çare yok sizden tepki gelmeyince belki uğraşmayı bırakır
ne guzel iste sevinmeniz lazim ortaokul mezunu olarak kalmadi diye sizin de eltinizden bir farkiniz yok bence.7 sene önce yani çocuğu doğduğu sene girmiş bırakmış şimdi pandemiden ötürü kocası giriyor kopyayla geçiyor kalan kredisini tamamlıyor canım