Aynen öyle , diğer türlü sana ve ilişkine zarar veriyo ve farketmeden istemeden de olsa sanki onunla yarışa giriyomuşsun gibi bi pozisyonda kendini buluyosun , bu aynı kıyafet taklit etme mevzusunda eltim şöyle diyo mesela elbiseyi tarif ediyo benim nişan elbisesinin aynısı fotoğraf gösteriyo kumaş renk desen birebir yani ben aa güzelmiş falan diyodum ama bozuluyodum yalan yok çünkü herşey bi insan çok beğendiyse bile hani başka rengini alayım der sonuçta bana özel üretim değil ama herşeyinde aynısı olmak zorunda değil , ama şimdi şöyle cevap veriyorum -evet abla öyle diktir çok güzel olur aynı benimki gibi ,benimde öyleydi , ay bende öyle yaptım çok rahat oldu sende benimki gibi al ,mesela kv ve kp için evlilik yıldönümlerinde bişey yaptırıcaktık ben fikrimi söyledim belki 4ümüz beraber yaparız diye o zaman hiç bişey demediler sonra bi baktım benim dediğim şeyi yaptırıp sizde şunu alın diye bana akıl vermeye kalktı , bende artık o tarz şeyleri paylaşmıyorum böyle laf arasında kendimi katarak söylemeyi de nişanlım akıl verdi madem herşeyi kendi zevki fikri gibi anlatıyo yapıyo sende fikrin senden çıktığını açık açık söyle dedi bende öyle yapıyorum ama her zaman politik başka türlü bu ilişkiler yürümüyo