Arkadaşlar eşim beni cok kırıyor ve bunun farkinda da degil ne yapabilirim?

Ee evlenmeden önce de böyleymiş. Bile bile lades olmuş. Ya eşinizi olduğu gibi kabul edip sıfır beklentiyle evliliğinize devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Bu adam değişmez

Tipik eski sevgilimde böyleydi ben ona daha öğrenciyken harcliklarimdan hediyeler alirdim onun durumu benden daha iyi olduğu halde gecistirirdi yada sacma sapan uyduruk şeyler alirdi.
Hey gidi okuyunca iyiki kocamla evlenmişim diyorum.
Hos benimkide cok romantik sayilmaz ama yıldönümlerimizde öyle Cicek hediye filan yok kebapcida kebap yeriz eve gelirken tatlı aliriz ohoo romantizmi kim kaybetmis biz bulalım

işin zor ama bence adamında işi zor

çok konuşup bunaltıyorsun demek ,

bu özle günler sadece erkeklerin kutlaması gereken bir durum değil sende özel birşeyler düşüneiblirsin

nisanliyken de senin her dediğin her istediğin yapılmış belli ama ben odun adamım falan derdi
Buna rağmen evlendiyseniz ya çoluk çocuk yokken boşanın ya da susup böyle bir hayata devam edin. Nisanlilik süreci bunun için var adam zaten böyleymiş değişmemiş ki

Evlilik yildonumunuzde niye esiniz yemek hazirliyor sadece? Adam bi de calisiyor, eve gelip yemek mi hazirlayacak? Beraber yapmayi teklif etseydiniz bu kadar tepki gostermezdi bence. Adam saygisiz ama siz de cok beklenti icindesiniz sanki.

bence kınuyu tekrar açma , çogu erkek özel günlere önem değer vermiyor , o günlerde ne istersne fazla geliyor gözlerine ,

eğer eşinin huyu buysa boşanmak istemiyorsan huyuna gitmeye çalış
En mantıklı yorum diyebilirim. Sağolasın. Boşanmak tabiki de istemem neticede yalan yok aldatma yok. Huyuna gitmeye Çalışırım

Benim eşimde özel günlerde böyle kaba davranır resmen aradan zaman geçmiş bı bakarm kahvaltı hazırlayıp beni uyandırır dengesizler işte restoran kapalıysa sende bir hediye seç bunu istiyorum de alsın onlar öyle müstahak kendini mutlu etmeyi bil boşver sende masa falan hazrlama

Çıldıracağım bi yorum pes...

Nişanlıyken zaten söylemiş ben odunun, kerestenin tekiyim diye...Daha ne evlendin ki...
Adam demiş ben işime geldiği gibi yaşarım, sen 2 mutlu olacaksın diye eğilip bükülemem, kendimi zora sokamam, evlilik yıldonumu vs gideriz bi restorana o kadar demiş zaten...İncelikti yok duyguydu uğraşamam demeye getirmiş..
Ayrıca soylemiş senin her dediğin yapılmış, burası babanın evi değil diye de eklemiş...

Bi de yazmışlar yok sürpriz yap vs...Bırak allah askına değmez...Bu kadar kaba adamlarla da ya onların şartlarında yürür ya da yürümez

Odun adamlar yüzünden toplu bosansin herkes akfjdjt

Kaç yıllık evlisiniz, bu nasıl bir yıldönümü diyaloğu hiç kutlamasın daha iyi, adam resmen hanzoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…