- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.913
- 63
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Bunun saygıyla alakası yok. Bence kaynanadan önce kendinize biraz saygı duyun, baksanıza eşiniz böyle önemli bir konuda sizin fikrinizi bile almıyor.Yok hayır biz nisanliyken annesine karşı böyle değildi tam tersine ben ailemle yasamam rahat olamam rahat edemem. Derdi 1 yıl oldu anneci olmaya başladı beyfendi. Annemi çağıralım çaya demeler bizimle yaşasın artık demeler temizliğe gitmem de bi misafiri gelecekse yada bayram falansa giderim saygıdan tamamen.
Annesini sürekli yanındamı istiyor peki..Annesi gelmem demiyor.
Ay aynı apartmandalar mı bir de? Daha ne kadar yanına alacakmış anasını oldu olacak aynı odada kalsınlar. Komik cidden.Konularınızı az çok biliyorum, aile apartmanında oturmayı kabul ederek baştan bir hata yapmışsınız zaten, eşinizin para vermesi de neyse biraz kabul edilebilinir ama artık bu kadarı fazla. Evsiz değil,yurtsuz değil, muhtaç değil. Aynı evde olmaz. Hem nereye kadar? Bazı konularınızda sizi haksız bulmuştum ama bu konuda haklısınız, taviz vermeyin. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Çoğuda koca baskısı, bu kadar net yani..Saygı ile birinin pisliğini tuvaletini vs temizlemek arasındaki ilişkiyi KK kadınlarından biri bana anlatabilir mi?
Yok hayır biz nisanliyken annesine karşı böyle değildi tam tersine ben ailemle yasamam rahat olamam rahat edemem. Derdi 1 yıl oldu anneci olmaya başladı beyfendi. Annemi çağıralım çaya demeler bizimle yaşasın artık demeler temizliğe gitmem de bi misafiri gelecekse yada bayram falansa giderim saygıdan tamamen.
Iyyy benim cahil akrabalar ben nişanlıyken bayram temizliğine gideceksin kv ye derdi. Banane ben hizmetçimiyim derdim. Bunun tek açıklaması cahillik.Boyle bir saygi cesidi yok. Baskasinin pisligini temizlemek ne zaman saygi oldu? Sizin kendinize de sayginiz yok.
Bu zihniyet değişmedikçe daha çok tuvaletler temizlenir..Boyle bir saygi cesidi yok. Baskasinin pisligini temizlemek ne zaman saygi oldu? Sizin kendinize de sayginiz yok.
Banada anlatsınlar lütfen.enayilikten başka bişey değiil.Saygı ile birinin pisliğini tuvaletini vs temizlemek arasındaki ilişkiyi KK kadınlarından biri bana anlatabilir mi?
Enayilikten önce erkeklerin düşüğnce yapısı bunlar,bazı erkekleride tenzih ediyorum önce.Banada anlatsınlar lütfen.enayilikten başka bişey değiil.
Biz yılda iki üç kere gideriz evlerine birer hafta kalırız. O süre zarfında eşim kalkar çayını kendi doldurur. Annesinden de benden de beklemez. Ben de en fazla makineyi doldurur boşaltırım. Kalkıp temizlik yapmaya kalksam en başta eşim saçmalama der. Saçma çünküEnayilikten önce erkeklerin düşüğnce yapısı bunlar,bazı erkekleride tenzih ediyorum önce.
Karım değilmi anamın evini temizlemek zorunda diyen çok erkek var maalesef.
Benim k.valide burada zaten 2-3 haftada filan gidiyoruz bizde,yakın birde arabayla 10 dakka filan.Biz yılda iki üç kere gideriz evlerine birer hafta kalırız. O süre zarfında eşim kalkar çayını kendi doldurur. Annesinden de benden de beklemez. Ben de en fazla makineyi doldurur boşaltırım. Kalkıp temizlik yapmaya kalksam en başta eşim saçmalama der. Saçma çünkü
Çoğuda koca baskısı, bu kadar net yani..
K.peder evimi mahvetmiş yoksa,validemi pasaklı.Buna cok net katiliyorum. Kv.Sehir disina cikmisti, bir hafta sonra kp.i ziyarete gittik ama yok boyle bir pislik. Su icecegim icemiyorum icim almiyor. Esime dedim ki su mutfagi bari biraz temizlesek mi ben su icemiyorum dedim. Ne munsebet sen temizlikci misin dedi bana. Ne alakasi var dedim. Bizim evde temizlik yapacagiz diye bana carliyorsun ve temizligi birlikte yapiyoruz. Demek ki babam da yapabilir dedi ve o gun bana elimi surdurmemisti. Ben annene temizlige gidiyorum tamamen saygidan desem en basta esim musade etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?