Arkadaşlar eşim kaynanamın bizimle birlikte yaşamasını istiyor ?

Bunun saygıyla alakası yok. Bence kaynanadan önce kendinize biraz saygı duyun, baksanıza eşiniz böyle önemli bir konuda sizin fikrinizi bile almıyor.

Ay aynı apartmandalar mı bir de? Daha ne kadar yanına alacakmış anasını oldu olacak aynı odada kalsınlar. Komik cidden.

Boyle bir saygi cesidi yok. Baskasinin pisligini temizlemek ne zaman saygi oldu? Sizin kendinize de sayginiz yok.

Boyle bir saygi cesidi yok. Baskasinin pisligini temizlemek ne zaman saygi oldu? Sizin kendinize de sayginiz yok.
Iyyy benim cahil akrabalar ben nişanlıyken bayram temizliğine gideceksin kv ye derdi. Banane ben hizmetçimiyim derdim. Bunun tek açıklaması cahillik.

Ben kimsenin hizmetçisi değilim, kayınvalidenin evini de asla temizlemem. Misafir ağırlayacaksa kendi de halleder işini. Siz baştan kendinizi hizmetçi yapmışsınız. Eşinizin annesi de sizi de oğlunu da biliyor ondan size geliyor. Eltiniz sizden akıllı kusura bakmayın.
Ben 7 yıllık evliyim. Eşim bana sormadan çağırmaz annesini. Hele hele bizle yaşasın diye diyemez. Ben en baştan söyledim asla kimseyle bir evde yaşamam. Bana eşim böyle bir şeyle gelse ben giderim. Bir saniye durmam. Yaşayacaksa buyursun gelsin ikiniz kalın derim. Siz alçak eşek olursanız semer veren çok olur

59 yaş yaşlı mıymış be? Daha neler duyacak bu kulaklar. Benim 88 yaşındaki babaannem tek başına yaşıyordu, çok da mutluydu. Hatta halam bekardı ve ne kadar yalvardı da birlikte yaşamaya ikna edemedi. Benim kendime göre bir düzenim var derdi. Saçma sapan şeyler.

Enayilikten önce erkeklerin düşüğnce yapısı bunlar,bazı erkekleride tenzih ediyorum önce.
Karım değilmi anamın evini temizlemek zorunda diyen çok erkek var maalesef.
Biz yılda iki üç kere gideriz evlerine birer hafta kalırız. O süre zarfında eşim kalkar çayını kendi doldurur. Annesinden de benden de beklemez. Ben de en fazla makineyi doldurur boşaltırım. Kalkıp temizlik yapmaya kalksam en başta eşim saçmalama der. Saçma çünkü

Anlaşılan eşiniz sizin de aranız bozulsun siz de geçinemeyin istiyor.
Böylesini de duymamıştım. Kadının kocası var yahu. Didişirler ederler ama evli farkında mı eşiniz? Babasından da mı utanmıyor?
O kadar akıllıysa alsıb karşısına ikisini, siz neden böyle yapıyorsunuz, yaşınızı başınızı aldınız bundan sonrası sağlık huzur içinde yaşayın işte gibi bir sohbet edeceğine abuk işlere kalkışıyor.
Tamamen aynı şekilde şu durumu yaşasam, anneni getiriyorsan ben gidiyorum haydi sana eyvallah der giderdim. Ciddiyim.
Böyle gereksiz kahramanları hiç sevmem.

Benim k.valide burada zaten 2-3 haftada filan gidiyoruz bizde,yakın birde arabayla 10 dakka filan.
Gittiğimdede sofra kur topla bunalr zaten olağan şeylerdir,yapıyoruz hepimizde.
Ama iş temizlik konusuna gelirse orada dururum,eşimde asla ve asla baskı yapmaz bana yapmamıştır hemde.

Çoğuda koca baskısı, bu kadar net yani..

Buna cok net katiliyorum. Kv.Sehir disina cikmisti, bir hafta sonra kp.i ziyarete gittik ama yok boyle bir pislik. Su icecegim icemiyorum icim almiyor. Esime dedim ki su mutfagi bari biraz temizlesek mi ben su icemiyorum dedim. Ne munasebet sen temizlikci misin dedi bana. Ne alakasi var dedim. Bizim evde temizlik yapacagiz diye bana carliyorsun ve temizligi birlikte yapiyoruz. Demek ki babam da yapabilir dedi ve o gun bana elimi surdurmemisti. Ben annene temizlige gidiyorum tamamen saygidan desem en basta esim musade etmez.

K.peder evimi mahvetmiş yoksa,validemi pasaklı.
Ne güzel işte eşin burada sana destek olmuş,hayor demiş başka türlüde konuşup hadi evi temizleyelim de diyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…